Jump to content
Dogomania

Mafia Lion King zostaje u mnie na zawsze :-) Mafia ma już DWA lata :-))

Recommended Posts

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Witamy . U nas śnieg po kostki . Zdrowiejcie wszyscy , Ty Ciocia też . Nie ma czasu na choroby .

święte słowa pani dobrodziejki:loveu: roboty w trzy doopy, kotów jeszcze więcej, no zwyczajnie nie ma czasu na chorowanie;)

Beatka, ale tak profilaktycznie i dla bhp, to Ty pamiętasz, że będzie najlepiej na świecie?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tweety napisał(a):
święte słowa pani dobrodziejki:loveu: roboty w trzy doopy, kotów jeszcze więcej, no zwyczajnie nie ma czasu na chorowanie;)

Beatka, ale tak profilaktycznie i dla bhp, to Ty pamiętasz, że będzie najlepiej na świecie?

Pamiętam.
Lece do weta
Jak zwykle na kreche
Mam 10 zł na koncie

Posted

BeataSabra napisał(a):
Pamiętam.
Lece do weta
Jak zwykle na kreche
Mam 10 zł na koncie

po południu powinnaś mieć już nieco więcej.
A przy okazji jeżeli ktoś mógłby wesprzeć kociaki u Beaty, jakiś bazarek albo drobna wpłata :modla:. Jest ich trójka i na pewno jeszcze chwilę tam pobędą. Na razie są finansowane w całości przez AFN ale nie nadążam ze zdobywaniem pieniędzy na krakowskie koty:-(:oops:

Posted

No i doopa zbita
Zazu mnie upierdzielił w palca tak że wszystkie gwiazdy zobaczyłam.
Goniłam go po całym domu....

Dość atrakcji na dzisiaj jedziemy jutro.

Czarno widzę ich oswajanie w trójce..........

Dam im lekarstwo i nakarmię.

Posted

Tweety napisał(a):
po południu powinnaś mieć już nieco więcej.
A przy okazji jeżeli ktoś mógłby wesprzeć kociaki u Beaty, jakiś bazarek albo drobna wpłata :modla:. Jest ich trójka i na pewno jeszcze chwilę tam pobędą. Na razie są finansowane w całości przez AFN ale nie nadążam ze zdobywaniem pieniędzy na krakowskie koty:-(:oops:

Chyba dłuższą chwilę.

Ja nie jestem w stanie ich sponsorować...:oops::oops:
Zarabiam tyle że starcza na karmę dla Sabry i moich kotów i na nic więcej.......

A niedługo może tak być że nawet na to nie będzie.:placz:

Ech mam dzisiaj podły dzień:placz::placz:

Posted

BeataSabra napisał(a):
Chyba dłuższą chwilę.

Ja nie jestem w stanie ich sponsorować...:oops::oops:
Zarabiam tyle że starcza na karmę dla Sabry i moich kotów i na nic więcej.......

A niedługo może tak być że nawet na to nie będzie.:placz:

Ech mam dzisiaj podły dzień:placz::placz:

ale cóż ta gówniażeria sobie myśli i jak się zachowuje?:mad: Beatka, wiesz, że nie zostawię Ci kosztów utrzymania na karku tylko cieszyłabym się jakby ktoś jeszcze mógł wspomóc Beatę :modla:
Uszki do góry, pamiętaj, że będzie dobrze. A Mafi trzeba przetrzepać kuper, tak profilaktycznie

Posted

Tweety napisał(a):
ale cóż ta gówniażeria sobie myśli i jak się zachowuje?:mad: Beatka, wiesz, że nie zostawię Ci kosztów utrzymania na karku tylko cieszyłabym się jakby ktoś jeszcze mógł wspomóc Beatę :modla:
Uszki do góry, pamiętaj, że będzie dobrze. A Mafi trzeba przetrzepać kuper, tak profilaktycznie

Tiaaaa i mnie zagryzą :evil_lol::evil_lol:.

Ja gównażeria :multi::multi:
Siuper to słyszeć komuś kto ma prawie 30 na karku.:oops::oops:

Cioteczko wiem że mnie nie zostawisz.

Znikam
Cioteczko będę pod wieczór.

Posted

Beatko , jak jesteś w bardzo rozpaczliwej sytuacji finansowej , to mogę Ci przelać 40 zł , które właśnie wpłyneły na moje konto z bazarku Marty za anioły, a jak coś fundacja Tobie przeleje , to mi oddasz .
Albo zrobię jakiś bazarek na Twoje zasrańce , ale pieniądze by były za jakiś czas dopiero .

Posted

[quote name='Mraulina']Pomogę. Kontakt na priva.

Qrwa - pomogę.

Mraulinko, a co Ty tak przy dzieciach, co prawda kocich, ale dzieciach, jako furman się zachowujesz?:evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Beatko , jak jesteś w bardzo rozpaczliwej sytuacji finansowej , to mogę Ci przelać 40 zł , które właśnie wpłyneły na moje konto z bazarku Marty za anioły, a jak coś fundacja Tobie przeleje , to mi oddasz .
Albo zrobię jakiś bazarek na Twoje zasrańce , ale pieniądze by były za jakiś czas dopiero .

Cioteczko bazarek wystarczy.
Pieniądze zostaw swoim kociuchom.
Bardzo dziękuje

Posted

t_kasiek napisał(a):
jak tam twoj palec ??? no i jak sie czuje Mafia ?? :)

Palec??
Spuchnięty i cały czas pulsuje..........:shake:
Zobaczę jak będzie z nim jutro.

Mafia zjadła kolacje.
Strasznie były głodne:crazyeye::crazyeye:

Są u mnie już tydzień.

Jutro idziemy do weta
Już na 100 % musimy dotrzeć.

Posted

Idę spać
Bo zaraz zjem i m Animonde.....

Zapomniałam iść do sklepu a w lodówce mam surowe mięso mielone które się odmraża dla kotów zamrożone kurze łapki dla Sabry.
Cebulę i spleśniały chleb.......

Pa pa

Posted

BeataSabra napisał(a):
Idę spać
Bo zaraz zjem i m Animonde.....

Zapomniałam iść do sklepu a w lodówce mam surowe mięso mielone które się odmraża dla kotów zamrożone kurze łapki dla Sabry.
Cebulę i spleśniały chleb.......

Pa pa

ta to się odżywia:evil_lol:

Posted

Podałam na priva nr tel. Miuci. Ona chce się podzielić żarciem dla kotów. Co jakiś czas dostaje coś z TOZu (trafiają do niej na tymczas TOZowskie kociaczki butelkowe i malutkie - no i wtulono jej psiaka :painting:). Ja od siebie też coś dorzucę.
Trzeba sobie pomagać.

Posted

Mraulina napisał(a):
Podałam na priva nr tel. Miuci. Ona chce się podzielić żarciem dla kotów. Co jakiś czas dostaje coś z TOZu (trafiają do niej na tymczas TOZowskie kociaczki butelkowe i malutkie - no i wtulono jej psiaka :painting:). Ja od siebie też coś dorzucę.
Trzeba sobie pomagać.

a to Beatka nie powinna się wzbraniać, tyle tylko, że chwilowo niańczy siostrzeniczkę, wiec nawet nie ma jak się ucieszyć i podziękować:loveu:

Posted

To już dwa tygodnie minęły? Ale ten czas szybko leci!

W sobotę aukcja. Ja nic nie daję, bo chcę, żeby poszły maluchy Miutki, to będzie wolna klatka ...na następne... :cool3: Miutka ma już tylko 31 kotów. Sukces!

Posted

noemik napisał(a):
wróciłam, to się nieśmiało przywitam.
:-)
Beatko, zostawić Cię na dwa tygodnie...:D i trzy nowe kociaczki...:D
no ładnie.

bardzo się cieszymy i witamy ciepło i szeroko:loveu:

nawet nie wiesz ale miałaś zaocznie już u siebie mamusię tych cudaczków na tymczasie. na szczęście wziął je inny tymczas:loveu:

Posted

Tweety napisał(a):
bardzo się cieszymy i witamy ciepło i szeroko:loveu:

nawet nie wiesz ale miałaś zaocznie już u siebie mamusię tych cudaczków na tymczasie. na szczęście wziął je inny tymczas:loveu:

Tweety kochana, czytałam. :)
teraz idę się jakoś ogarnąć, choć pogoda za oknem mnie przeraża i czas na spacer z psem, który jakoś wybaczył mi to urlopowanie... ;-)