luka1 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 A w tygodniu ma być wet w schronisku to może namówić go na zrobienie zeskrobka, jeśli sam nie zgadnie co sie dzieje ze skórą Hugo. Zawsze to łatwiej leczyć wiedząc co się leczy. Quote
ANETTTA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 zdróweńka :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
luka1 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Hugo niedługo będzie ładny i będzie potrzebował ładnego domu Quote
Anna Rapp Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 luka1 napisał(a):Hugo niedługo będzie ładny i będzie potrzebował ładnego domu Hugo!!!!stawaj na Twoje silne łapy!!! szukamy dla Ciebie domu. Brak słów dla tych,którzy doprowadzili do takiego stanu wyczerpania psa.:shake: Quote
Ziutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 luka1 napisał(a):A w tygodniu ma być wet w schronisku to może namówić go na zrobienie zeskrobka, jeśli sam nie zgadnie co sie dzieje ze skórą Hugo. Zawsze to łatwiej leczyć wiedząc co się leczy. Luka....miałam się już nie wypowiadać na temat weta z Azorka.... Ale przypomnę, że "wolontariusze nie leczą u Nas psów i to My nakazujemy wetowi co ma robić" więc nawet nie próbuj go namawiać albo pracowników....dostaniesz tylko opieprz....a na skórę to wet dał mu szampon żeby go wykąpać bo to brud podobno tylko :angryy:......palant jeden. Będą Hugo leczyć tak jak Goldiego. Miał niby tylko brodawkę w uchu. A co się okazało wczoraj jak pojechał do kliniki Nowotwór, padaczka, alergia, chore serce, i chory kręgosłup....a po badaniach jeszcze więcej pewnie wyjdzie. Więc dopóki go z stamtąd nie wyciągniemy to możemy liczyć....ale tylko na to, że mu papu i wody dadzą. Quote
luka1 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 A ja sobie tak chciałam pomarzyć, ale tu sie nie da. Miejmy nadzieję, że psisko zacznie samo zwalczać chorobę. Quote
ANETTTA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 popatrzcie w te oczęta :placz::placz::placz::placz: Quote
ANETTTA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 a sunie benia w krzyczkach widzielisc ie Quote
Ziutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 ANETTTA napisał(a):a sunie benia w krzyczkach widzielisc ie Widzieliście.... Quote
luka1 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Hugo wyłaż z kąta i szukaj domu. Quote
ANETTTA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 luka1 napisał(a):Hugo wyłaż z kąta i szukaj domu. kochanego domku Quote
luka1 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Co z Hugo, muślę, że poprawia sie jego kondycja. Quote
Ziutka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Trzymajcie kochani kciuki do jutra do 17-stej :cool3: Więcej napiszę jutro bo nie chcę zapeszać :shake: Quote
luka1 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 No tak znów napinanie moich nerwów :evil_lol:, ale trudno wezmę na uspokojenie i zacisnę kciuki :kciuki:. Quote
Ziutka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ciotka.........już Ci piszę na gg :cool3: Quote
Szyszka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ziutka tak sie nie robi, czekamy niecierpliwie zaciskając kciuki:cool3: Quote
Ziutka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Szyszka napisał(a):Ziutka tak sie nie robi, czekamy niecierpliwie zaciskając kciuki:cool3: Tak wiem, że się tak nie robi :placz: Ale nie mogę napisać jeszcze....nie chcę aby coś nie wypaliło :cool1:....nie wiadomo kto to czyta :cool3: Poczekajmy do 17-stej.....:eviltong: Quote
luka1 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Hugo pieseczku, jestes takim mądrym przytulakiem,:lol: że będziesz skarbem dla tego kto cie przygarnie. Ludzie mówię wam i nie zalewam to psisko chyba nawet czytać potrafi tylko nie czyta bo mu nie dają. Quote
Ziutka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hugo już w drodze na SGGW :multi: Ahh...jak się cieszę.... Marka napisze więcej. Quote
luka1 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Uf, to juz można gadać? Ale mnie te tajemnice cisną.:shake::lol: Quote
Ziutka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 luka1 napisał(a):Uf, to juz można gadać? Ale mnie te tajemnice cisną.:shake::lol: Teraz gadaj ciotka ile wlezie :evil_lol: Nie wiem czy wszystkie cioteczki wiedzą ale Fundacja "EMIR" ma teraz ciężką sytuację finansową więc jeżeli ktoś mógłby wspomóc finansowo pobyt Huga na SGGW to będziemy wdzięczni za każdą złotówkę. Quote
Marka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hugo jest już pod skrzydłami EMRIA - a chwilowo na SGGW gdzie zawiózł go mój TZ :p Pies jest bardzo miły, ale wg mojego TZa bardzo wystraszony/nie zsocjalizowany - stresuje go nowy teren (robi "żabę" i trzeba go nosić :lol:), powarkuje na inne psy (jakby z góry zapowiadał, że nie chce mieć z nimi do czynienia), z samochodu oglądał świat mocno zdziwiony tym co widzi. A poza tym zdecydowanie lepiej reaguje na kobiety - przy nich się jakby "rozluźnia" - przy obcych facetach "sztywnieje" i kuli się, albo rozpłaszcza jakby upraszając o łaskawość - czyli jego pan prawdopodobnie nie był miłym człowiekiem... :shake: PS. Jeśli ktoś może pomóc psinie choćby drobnym datkiem - proszę o przelew dla Fundacji EMIR: Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR" Konto Fundacji: Bank Śląski O / Grodzisk Maz. 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056 Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola - bo Fundacja jest w bardzo ciężkiej sytuacji, a mimo to po obejrzeniu zdjęć Pani Krystyna natychmiast podjęła decyzję o ratowaniu kolejnego już benka.... :modla: Quote
Szyszka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Fantastyczne nowiny, na takie warto czekać!:multi::multi::multi: Quote
GameBoy Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ciesze się dziewczyny, ze sie udalo od wczoraj trzymalam kciuki za benka oby teraz bylo juz tylko lepiej i z przyslowiowej "gorki" Quote
Recommended Posts