Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj trafił do schroniska AZOREK pies. Właściwie chyba to był ostatni dzwonek. Pewnie bez pomocy dziś juz by nie był problemem. Sami zobaczcie i oceńcie.

:

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam pojęcia...ale pewnie tak.
Pan Rafał mi mówił, że trafił do Azorka nowy psiak z ulicy...więc to pewnie o Benia chodziło.
Więcej wie Luka bo Ona dzisiaj była w Azorku....Ja byłam w niedzielę.

Posted

GameBoy napisał(a):
to szczeniak czy dorosly pies?

Luka pisała, że psina ma białe dziąsła więc pewnie mu zaglądała do pysia....może patrzyła na ząbki i może określić wiek psiaka.

Posted

Cioteczki....może damy niuniowi jakoś na imię....nie ma psina nic :-( :shake:....niech chociaż ma imię.
Macie jakieś propozycje :roll:
Mi tam się Hugo podoba....:loveu:

Posted

O matko boska... :shake: No to teraz pytanie czy ten pies ma tyle siły, żeby własnymi siłami doszedł do siebie, bo przy takiej opiece weterynaryjnej jaka jest w tym schronisku to na intensywną pomoc medyczną nie ma co liczyć... :sad: Ale jak pije - to jest nadzieja...

Posted

Z ostatnej chwili:
pies żyje. Pan Rafał ugotował mu ryżu z kaszką - zjadł ok 1/2 szklanki i puszkę karmy i troszeczkę suchej karmy.
Dostał kolejne kroplówki i zastrzyki.
Zrobił siusiu i parę kroków. I śpi.

Posted

luka1 napisał(a):
Czy ktoś ma jakieś wieści z Azorka?

Hugo chciał dzisiaj wyjść na dwór....ale niestety nie miał tyle siły żeby tam dojść :shake:

Posted

Kasia napisał(a):
Miejmy nadzieję, że teraz będzie juz tylko lepiej!!!!

Musi być lepiej - nie ma innej opcji :shake:
Hugo ma podobno apetyt i zjada wszystko to co dostanie.
Powoli sobie spaceruje po izolatce.
Mam nadzieje, że do niedzieli już całkiem się poprawi i weźmiemy misia na spacerek po lesie i nowe ładne foteczki porobimy - no i domku dla Hugo szukamy.