Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hugo dzisiaj zjadł za trzech :multi:
I biega po schronisku kiedy zostaje wypuszczony na siusiu :loveu:
Jest już o wiele...wiele lepiej.....a przytulanka z niego niesamowita.

Posted

[quote name='ziuta-23']Hugo dzisiaj zjadł za trzech :multi:
I biega po schronisku kiedy zostaje wypuszczony na siusiu :loveu:
Jest już o wiele...wiele lepiej.....a przytulanka z niego niesamowita.

nabrał sił i biega cudownie

Posted

Zrobię mu allegro, ale najpierw trzeba jakieś ludzkie zdjęcia bo na tych które mam to raczej nie wygląda najlepiej i zbyt zachęcająco. Może jutro,lub w czwartek podlecę do schroniska po nowe zdjęcia.

Posted

Właśnie dzwoniła do mnie pani Zyta, że dzisiaj wykapali Hugo....w izolatce mamy kran z wężem i tam go kąpali....jest także palone w centralnym więc psina na 100% się nie rozchoruje.
A ogólnie to jego stan jest już super....i ciągle podaje łapkę i chce żeby go głaskać....mógłby przeleżeć cały dzień i być mizianym :loveu:

Posted

luka1 napisał(a):
zrobię allegro, niech psina szuka domu.

Luka, na razie się wstrzymaj z allegro - chcemy z Kasią go capnąć i pozbawić jajeczek :evil_lol: aby nie był łakomym kąskiem dla pseudo :angryy:....czekamy do niedzieli (bo nie wiemy czy schron mu zafunduje czy nie) i wtedy damy znać co i jak ok??

Posted

luka1 napisał(a):
Ok, ale fotki muszę zrobić :eviltong:.

Fotki rzecz jasna cykaj ile wlezie kochana :cool3:
My w niedziele też pocykamy :evil_lol:.....ale niunio będzie miał fot :eviltong:

Posted

Luka, przyglądałaś się jego oczkom ?
Na pierwszym zdjęciu ma bardzo zmrużone....albo po prostu tak zrobił bo może flesza w aparacie nie lubi :roll:
Pani Zyta właśnie mi mówiła wczoraj, że On jest bardzo mądrym psem bo zna komendy i łapę daje na zawołanie.
A powiedz jak jego stan zdrowia....czy poza niedożywieniem z niuniusiem wszystko jest ok??

Posted

Chyba narazie to najbardziej dokucza mu niedożywienie. Jest taki chudziutki. No i skóra wygląda tak jakby był czymś upaprany(?). P. Rafał mówił, że jak go sie myje to ciągle brązowa woda z niego leci. No i ten smród jakby rzygowin. Oczu mu nie oglądałam, bo strasznie sie tulił a chciałam jeszcze inne psiny zobaczyć.