Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18']Na moje pytanie nt. Tobiego, Kosmy i jamikowatego grubaska, kierownik tak odpisal:

Sluchajcie, Tobi nadal jest w schronisku :crazyeye: takiego maila dostalam dzisiaj od kierownika wraz ze zdjeciami :-o

5-6 letni terier w schronisku już około 4 miesięcy. Ostatnio trochę nam niedomagał jest wyleczony i jak widać na zdjęciach piękny pies.

Zaraz wstawie go ponownie do galerii i odnowie allegro.

Posted

5-6 letni terier w schronisku już około 4 miesięcy. Ostatnio trochę nam niedomagał jest wyleczony i jak widać na zdjęciach piękny pies.
Moze jak pytalam o adopcje Tobiego, to nie bylo go w boksie, tylko w szpitaliku i kierownik myslal, ze poszedl do adopcji. Nie wiem co o tym myslec. Faktem jest, ze Tobi szuka domu.

• 2 weeks later...
Posted

Reno2001 napisał(a):
Do adopcji jest Angelka przebywajaca w hoteliku u Murki i Kosma w schronisku.

Dzieki:lol:wkleiłam Angelke na Przygarne psa/chociaz chca młoda sunie/ale co tam moze sie zakochaja:roll:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Angelka dzisiaj wyrusza w daleka droge do domu, az do Olsztyna :multi:
Prosze o mocne kciuki za spokojna, bezpieczna podroz :modla:
Szczegoly na watku Angelki.

:multi::multi::multi:TO WSPANIALE,teraz pora na Kosme,on juz tak długo czeka:-(

Posted

A czy wiadomo jaki ma charakter? JAk do innych samców, kotów, dzieci ?
Chodzi na smyczy? Daje przy sobie wszystko zrobić tj np czesać ? Łagodny czy zadziora jak terier?
Na co był chory, jak przyszedł do schroniska? Czy wymagać będzie specjalistycznej karmy?