tufi Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Czym można doczyścić mordke białego bullika? Bercioch ostatnio stwierdziła, że wytarza się na łące - wszystko poza pyskiem ma juz czyste. Poza tym od wołowiny też jej przy linii warg wszystko pociemniało :( Szamponem tam nie będę myć - bo nie chcę, żeby się do pyska dostało. Czy to wyczyścic? Głupio teraz wygląda - poza pyskiem śnieżnobiała, a morda jakby od innego psa - coś w stylu huskiego :wink: Quote
ASTANIA Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Jest taki specjalny szampon w postaci mydła firmy IV SAN BERNARD. Mydełko „Diamentowe” do usuwania zażółceń białej sierści, w okolicach brody kącików oczu i łap. Niestety nie wiem jak działa bo nie miałam z tym kłopotów. Słyszałam też o różnych pastach, płynach wybielających ale nic konkretnego. O będę tatuować samojedy u znajomej to się jej zapytam czego ona używa. Quote
tufi Posted April 7, 2004 Author Posted April 7, 2004 Ooo, bede bardzo wdzieczna. Tylko nie chodzi mi o zazolcenia, a raczej o zaszarzenia ;) Od piachu, miesa itp :) Quote
Gosia Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Jean Pierre Hery też ma taki szampon. A inny tajemny sposób masz na pw :wink: Gosia Quote
tufi Posted April 7, 2004 Author Posted April 7, 2004 Dziekuje :) Zaraz sprobuje zakonserwowac Bercie ;) Quote
ASTANIA Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 No ładnie co to za tajemne sposoby. Może się podzielicie ze wszystkimi :evil: :lol: Quote
tufi Posted April 7, 2004 Author Posted April 7, 2004 No czy ja wiem :roll: A tam niecenzuralne wyrazy byly... ;) Zdradze, ze jest tam ocet :o Quote
Gosia Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 A co se myślicie? Że zaraz będę wszystko zdradzać na forum? Na zaufanie to trzeba sobie zasłużyć. O. Gosia Quote
tufi Posted April 7, 2004 Author Posted April 7, 2004 Gosiu - a co Ty o tej godzinie w internecie porabiasz? Czyzbyscie jednak sie przemogli i zalozyli internet? ;) Fajnie, ze sobie zasluzylam :D Quote
Gosia Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Jestem, czuwam, oglądam...i patrzę Wam na łąpy... :wink: Astania- msz przepis na pw. Gosia Quote
CHI Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Gosia i ja kce!!! Może nie na bullka ale na inne faflasto brudne :wink: Quote
Marek z Gromem Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 A Ja mam czarnego psa i wasze problemy sa mi obce :D:D:D Quote
tufi Posted April 8, 2004 Author Posted April 8, 2004 A Ja mam czarnego psa i wasze problemy sa mi obce :D:D:D Przesmiewca! Jak tak mozesz sie pastwic nad blondynkami, co? ;) Quote
Recommended Posts