Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haha żeby tylko spojrzenie mogło sędziego oczrować oooo to byłoby łatwo :P

porównanie doskonałych suczek otwarta :D:

Baby-dosk, lokata I CWC

porównanie -suki:

porównanie o BOB

Posted

Kasiu, jeszcze raz ogromne gtaulacje! :loveu:
I nie ma za co, bardzo mi miło, że mogłam pomóc. Jak gdzieś teraz się będziesz wybierała, daj znać, znów chętnie pomogę :razz:

Posted

Kasiu obie dziewczyny są oszałamiające :loveu: ale to jak je prowadzisz po ringu to czysta poezja, po prostu nie mogłam się napatrzyć, cudo :loveu:
gratuluję raz jeszcze :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Tak Oskarek wyrósł ale i ja bym powiedziała że się wyrobił :evil_lol: fajnie się ustawia i bardzo przyjacielski piesek z niego kocha wszystkich baaardzo :loveu:

Posted

Alvin jest superowy a za Oskarka trzymam kciuki bo fajny i odwazny z niego piesek a i na wystawach ktos kto go weźmie bedzie miał z niego pociechę

Gratulacje jeszcze raz dla dziewczyn za tak wspaniałe wygrane w Lesznie

Zapraszam do galerii na ogladanie mnustwa fotek

• 1 month later...
Posted

no to lecimy z fotkami z wizyty Magdy było suuuuperowo i szkoda że nie mogła zostać do wystawy białostockiej :diabloti: byłoby jeszcze milej.... szkoda tylko ze pogoda nie dopisała i niestety, ale trzeba się było do deszczu przyzwyczaić. Niemniej jednak fotki są choć nie tyle ile byśmy chciały :p
Magda dziękuję za obfocenie mojej ferajny w szczególności Pufffa i Ptysi :calus: bardzo bardzo dziękuję

ANGELO(Alvin) ćwiczy:

mamo gdzie poszłaś....

Posted

trochę zabawowo:

latać każdy może:

oba rude <miłość>

bandą na tego co po drugiej stronie:(jeszcze trochę i moja banda by nauczyła Madzi bandę psich nawyków pilnowania podwórka hihi)

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu:
zdjęcie roku mnie rozwaliło ;) albo te ślepka pod furtką tak wpatrzone błagalnie... :loveu:
chłopaki Ci wyrosły fantastycznie - jestem zakochana