psyja Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 łiiii Kasiu cieszę się za Was bardzo bardzo :loveu: obie dziewczynki przepiękne i profesjonalnie się pokazujące, sukcesy w pełni wypracowane i zasłużone !!!!!!!!!!!!!!! :):) http://imageshack.us/photo/my-images/705/dsc2109c.jpg/ twoje spojrzenie :evil_lol: haha Quote
mychaaaaa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Tak, am-elle na spojrzenie oczarowała sędziego hahah :diabloti: Chociaż nie powiem... dziewczynki am-elle prześliczne :) :loveu: Quote
am-elle Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 haha żeby tylko spojrzenie mogło sędziego oczrować oooo to byłoby łatwo :P porównanie doskonałych suczek otwarta :D: Baby-dosk, lokata I CWC porównanie -suki: porównanie o BOB Quote
am-elle Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 pchełka CACIB: Baby Res-Cacib Razem na lokatach :) tak moje miny są powalające, haha Pchełka -BOB Quote
Iza. Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Kasiu, jeszcze raz ogromne gtaulacje! :loveu: I nie ma za co, bardzo mi miło, że mogłam pomóc. Jak gdzieś teraz się będziesz wybierała, daj znać, znów chętnie pomogę :razz: Quote
am-elle Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Baby razem z Magdy Simonem pokazały sie pieknie na parach i zdobyły III lokatę Quote
am-elle Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Pchełka na BIS-ach weszła do ścisłego finału ale na podium nie stanęła Quote
Jaga. Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Kasiu obie dziewczyny są oszałamiające :loveu: ale to jak je prowadzisz po ringu to czysta poezja, po prostu nie mogłam się napatrzyć, cudo :loveu: gratuluję raz jeszcze :loveu: Quote
am-elle Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Moje podrośnięte dzieci: Alvin vel Angelo i Oskarek który nadal szuka nowego domku: Quote
Foxowa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Alvin od zawsze mnie zachwycał :loveu: A za Oskarka trzymam kciuki, żeby znalazł cudowny domek :) pysiak ma piękny :loveu: Quote
am-elle Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Tak Oskarek wyrósł ale i ja bym powiedziała że się wyrobił :evil_lol: fajnie się ustawia i bardzo przyjacielski piesek z niego kocha wszystkich baaardzo :loveu: Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Alvin jest superowy a za Oskarka trzymam kciuki bo fajny i odwazny z niego piesek a i na wystawach ktos kto go weźmie bedzie miał z niego pociechę Gratulacje jeszcze raz dla dziewczyn za tak wspaniałe wygrane w Lesznie Zapraszam do galerii na ogladanie mnustwa fotek Quote
am-elle Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 no to lecimy z fotkami z wizyty Magdy było suuuuperowo i szkoda że nie mogła zostać do wystawy białostockiej :diabloti: byłoby jeszcze milej.... szkoda tylko ze pogoda nie dopisała i niestety, ale trzeba się było do deszczu przyzwyczaić. Niemniej jednak fotki są choć nie tyle ile byśmy chciały :p Magda dziękuję za obfocenie mojej ferajny w szczególności Pufffa i Ptysi :calus: bardzo bardzo dziękuję ANGELO(Alvin) ćwiczy: mamo gdzie poszłaś.... Quote
am-elle Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 postawa zasadnicza: "na burka " i trochę scenek rodzajowych hahahah: klony: Quote
am-elle Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 hahaha moja showmenka :loveu: następni chętni do ćwiczeń niecierpliwie czekają na swoją kolej: Baby niekąpana i brudna zapał miała wielki : Quote
am-elle Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 trochę zabawowo: latać każdy może: oba rude <miłość> bandą na tego co po drugiej stronie:(jeszcze trochę i moja banda by nauczyła Madzi bandę psich nawyków pilnowania podwórka hihi) Quote
am-elle Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 fotka miesiąca : :loveu::loveu::loveu: Quote
am-elle Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 I jeszcze kilka fotek sprzed paru dni książę Puff: Quote
am-elle Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 I mój kochany Model_OSKAR: OSKAR -pływak ;) Quote
immortal Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Suuper fotki, wszystkie grzywy cudne ale Angelo jest rewelacyjny:loveu: Po prostu cudowny!!!!!! Quote
Jaga. Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu: zdjęcie roku mnie rozwaliło ;) albo te ślepka pod furtką tak wpatrzone błagalnie... :loveu: chłopaki Ci wyrosły fantastycznie - jestem zakochana Quote
darii_iia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Cuudowne mordki. ! :loveu: :loveu: Łyse, owłosione wszystkie wspaniałe. :loveu: Quote
Recommended Posts