Jump to content
Dogomania

jedyny, niepowtarzalny Daniś. Historia tego czemu popłyneły mi łzy.... MA DOM! :)

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz to zwątpiłam :roll: Byłam pewna, że tu jest mój post :roll:
No to jeszcze raz..... Niestety narazie dziewczyna ma nogę w gipsie na jakieś 8 tygodni, nie wiadomo czy nie bedzie jej czekac operacja, a to ona miała by zajomować się Danim. Napisała, że jest dalej zdecydowana, ale nie chce blokowac mu szansy znalezienia w jak najszybszym czasie domu, dlatego jeśli ktoś inny by się zdecydował to oczywiście to zrozumie.

Posted

Przepraszam może przeoczyłam Twoją wiadomość. A czy ta dziewczyna mówiła kiedy będzie coś wiadomo z jej zdrowiem - chodzi o tą operację? 8 tygodni to długo, ale miejmy nadzieję że się uda :)

Posted

Esia napisał(a):
Przepraszam może przeoczyłam Twoją wiadomość. A czy ta dziewczyna mówiła kiedy będzie coś wiadomo z jej zdrowiem - chodzi o tą operację? 8 tygodni to długo, ale miejmy nadzieję że się uda :)

Mamy być w kontakcie ;)
Pisałaś coś o jakiejś Pani, która o niego pytała?

PS. nie przeoczyłaś, bo jej nie ma :roll: Albo mam jakieś schizy, albo mi ją coś zjadło :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

halbina napisał(a):
spokojnie... a potem domki czują sie niepotrzebne... :evil_lol:

:evil_lol:
Nie chce być upierdliwa, ale na przełomie styczeń/luty spytam jak tam ;)

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyna ma nadal nogę w gipsie, a wiadomo, że to spore utrudnienie ;) Nadal chce adoptowac Danisia :cool3: W połowie lutego ma kontrole u lekrza, jakwszystko dobrze pójdzie do zabrała by Daniego do siebie na początku marca.....

• 3 weeks later...