Jump to content
Dogomania

Roteczka mini ze skierniewickiego schroniska, tak dlugo czeka na dom! MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Ta sunia, nie wiadomo jak dlugo jest w schronisku, napewno w kiwetniu w nim byla i mial swierzbowca, byla tez w ciązy:shake:
Wygladala tak:

Nawet byl ktos chetny aby ja adoptowac, po wyleczeniu ale.....rozmyslił sie, nie przyszedl po sunie:shake::shake::shake:

Suniaa jest przeurocza, zdrowa, tylko czeka na swojego czlwieka..Bardzo kontaktowa, bez problemowa, no ideł niemalze;)
Sunia jest wystrylizowana.Mini rotka.

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia odżyła, wypiękniała i nabrała wiary w człowieka, ale wciąż bardzo potrzebny jest domek! Schronisko jest przepełnione, a ona tak spragniona ciepła. Jest wysterylizowana więc pzyszłemu właścicielowi odpadnie związany z zabiegiem stres, prosimy o pomoc.

Posted

Greven napisał(a):
Ona wcale nie taka mini, ja bym powiedziała, że prawie :evil_lol: normalna rottka.
Pisałyście w jej sprawie do Fundacji Rottka?

;) wiedzą, mają jej zdjecia. Ona jest naprawde mini w prownaniu z normalnym rottkiem, no ona wazy "na oko" z 32 kg, no gora,gora 35 kg;)

Posted

:placz::placz::placz:chyba tylko my pokochałyśmy.
Zbyt banalna historia. Wsrod tylu nieszcześć psich,ot, zwykly pies, w zwyklym polskim schronisku, jak zwykle, czeka na dom:-(:-(:-(

Tylko nikt nie wie, jeszcze, ze Rotti jest...NIEZWYKŁA!:loveu:
Jak kazdy,zreszta, schroniskowy psiak...

Spojrzalam gleboko w oczy Rotti i zadalam je trzy pytania:

Co chcialbys miec-widzialam w oczach-DOM

Czego Ci brakuje-jej oczy mowily-wlasnego, cieplego kąta

O czym marzysz-o moim tylko ukochanym czlowieku

Co za to dasz, jak spelnia sie Twoje marzenia?

Wszystko co mam, bezcenne-moja psia bezinteresowną milosc, wiernosc i przywiązanie.

Posted

ARKA napisał(a):

Tylko nikt nie wie, jeszcze, ze Rotti jest...NIEZWYKŁA!:loveu:
Jak kazdy,zreszta, schroniskowy psiak...

Rotti jest takim psiakiem, którego można tylko kochać.....jest przeurocza....ahhh...po prostu same superlatywy.........to dlaczego nikt jej nie chce :shake:
Czy to, że jest w schronisku co najmniej od kwietnia to znaczy, że ma tam spędzić kolejnych kilka samotnych miesięcy :placz:

Widzę, że nikt się nie zgłosił aby Rotti zrobić allegro więc proszę niezawodną MARCHEWĘ :loveu:

Posted

Marcheweczko.....znowu Ci napiszę, że jesteś WIELKA :loveu:

A co do dogo to :angryy: :angryy: :angryy:.......chodziło okropnie....każdemu chyba....ale teraz już o niebo lepiej :lol: