ARKA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ta sunia, nie wiadomo jak dlugo jest w schronisku, napewno w kiwetniu w nim byla i mial swierzbowca, byla tez w ciązy:shake: Wygladala tak: Nawet byl ktos chetny aby ja adoptowac, po wyleczeniu ale.....rozmyslił sie, nie przyszedl po sunie:shake::shake::shake: Suniaa jest przeurocza, zdrowa, tylko czeka na swojego czlwieka..Bardzo kontaktowa, bez problemowa, no ideł niemalze;) Sunia jest wystrylizowana.Mini rotka. Quote
Ziutka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nie tan sam pies jak się patrzy na zdjęcia z kwietnia i na te obecne. Czy ktoś mógłby zrobić tej niuni Allegro :modla::modla::modla::modla: Quote
ARKA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 :loveu: wyglada jak domowy pies, taka zadbana, prawda? Quote
ARKA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 :shake::shake::shake: nikt nie zauwazyl takiej pieknej suni:( Quote
Lemoniada Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Sunia odżyła, wypiękniała i nabrała wiary w człowieka, ale wciąż bardzo potrzebny jest domek! Schronisko jest przepełnione, a ona tak spragniona ciepła. Jest wysterylizowana więc pzyszłemu właścicielowi odpadnie związany z zabiegiem stres, prosimy o pomoc. Quote
Brucio Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 zrobilam banerki dla sunieczki(ona ma jakies imionko? taka sliczniutka jest:-() 500x100 Pikseli 250x100 Pikseli 250x100 Pikseli 125x100 Pikseli Quote
ARKA Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 :p ma Rotti.Dzieki za bannerki!!!:loveu: Quote
Ziutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ale nam niunia spadła :shake: Hopsaj maleńka po domek.......przecież jesteś taka śliczna :loveu: Quote
ARKA Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 :roll: widac mini rottki nie podobaja sie:-( Quote
Ziutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 A czy niunia ma zrobione allegro :roll: Może wpisać w tytuł i ktoś by jej zrobił :roll: Quote
Greven Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ona wcale nie taka mini, ja bym powiedziała, że prawie :evil_lol: normalna rottka. Pisałyście w jej sprawie do Fundacji Rottka? Quote
ARKA Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Greven napisał(a):Ona wcale nie taka mini, ja bym powiedziała, że prawie :evil_lol: normalna rottka. Pisałyście w jej sprawie do Fundacji Rottka? ;) wiedzą, mają jej zdjecia. Ona jest naprawde mini w prownaniu z normalnym rottkiem, no ona wazy "na oko" z 32 kg, no gora,gora 35 kg;) Quote
ARKA Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 No mam mam nadzieje, ze do Świat, domek znajdzie, Rotti,:shake: Quote
Greven Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 32 czy 35 kg to mało jak na sukę rottweilera?? :-o :evil_lol: Quote
ARKA Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Greven napisał(a):32 czy 35 kg to mało jak na sukę rottweilera?? :-o :evil_lol: No mnie wydawalo,ze malo!:evil_lol: Bardziej 32kg;) Quote
ARKA Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 ;) No slodki ciężar sie pokazuje, ponownie.... Quote
Ziutka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kto pokocha tą śliczną rotteczkę :roll: :-( Quote
ARKA Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 :placz::placz::placz:chyba tylko my pokochałyśmy. Zbyt banalna historia. Wsrod tylu nieszcześć psich,ot, zwykly pies, w zwyklym polskim schronisku, jak zwykle, czeka na dom:-(:-(:-( Tylko nikt nie wie, jeszcze, ze Rotti jest...NIEZWYKŁA!:loveu: Jak kazdy,zreszta, schroniskowy psiak... Spojrzalam gleboko w oczy Rotti i zadalam je trzy pytania: Co chcialbys miec-widzialam w oczach-DOM Czego Ci brakuje-jej oczy mowily-wlasnego, cieplego kąta O czym marzysz-o moim tylko ukochanym czlowieku Co za to dasz, jak spelnia sie Twoje marzenia? Wszystko co mam, bezcenne-moja psia bezinteresowną milosc, wiernosc i przywiązanie. Quote
Ziutka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ARKA napisał(a): Tylko nikt nie wie, jeszcze, ze Rotti jest...NIEZWYKŁA!:loveu: Jak kazdy,zreszta, schroniskowy psiak... Rotti jest takim psiakiem, którego można tylko kochać.....jest przeurocza....ahhh...po prostu same superlatywy.........to dlaczego nikt jej nie chce :shake: Czy to, że jest w schronisku co najmniej od kwietnia to znaczy, że ma tam spędzić kolejnych kilka samotnych miesięcy :placz: Widzę, że nikt się nie zgłosił aby Rotti zrobić allegro więc proszę niezawodną MARCHEWĘ :loveu: Quote
zasadzkas Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Miałam chętnych na nią, ale nie za dobrze rokowali, a sunia zasługuje na dobry dom. Jak ma mieć kojec i michę resztek, to w schronisku też ma :roll: Quote
MARCHEWA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Zaraz będzie miała niunia i Allegro i Ale.gratkę;) Quote
MARCHEWA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Nie wiem jak wam,ale mi dogo dzisiaj strasznie wolno chodzi.Zrobiłam małej ogłoszenie na alegratce,ale nie mam numeru kontaktowego do osoby zajmującej się psem,albo maila,dlatego Allegro zrobię jak mi podacie,a tu dodac mogę w każdej chwili: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/719767_sliczna_sunia_szuka_kochajacego_domu.html Quote
MARCHEWA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=268362155 Quote
Ziutka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Marcheweczko.....znowu Ci napiszę, że jesteś WIELKA :loveu: A co do dogo to :angryy: :angryy: :angryy:.......chodziło okropnie....każdemu chyba....ale teraz już o niebo lepiej :lol: Quote
Recommended Posts