Jump to content
Dogomania

BILBO-prawie Entlebucher-2 lata mam, łaty mam, piękny uśmiech mam-JEST NADZIEJA!!!

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoniaP']Dziś miałam telefon w sprawie Bilbo.... Pan fajny, ale przyznał się, że zgubił swojego psa (podobnego do Bilbo) w wigilię.... Przestał szukać, a to dopiero 3 tygodnie...:placz: Odpada, z mojego punktu widzenia......[/QUOTE]

Jak na mój gust to dość szybko dał za wygraną i chce się pocieszyć.:shake:

Z drugiej strony patrząc, ludzie czasami nawet nie wiedzą jak sie do tego zabrać. Wstyd im poumieszczać plakaty z posobizną psa i numerem telefonu.

Posted

No właśnie :(
Nie rozumiem tego, ale cóż.... Może ludzie się na mnie gniewają, i "moich" psów nie zauważają??:cool1:
Miałam w sprawie Bilbo kolejny telefon... Młode małżeństwo, dom z małym ogródkiem. Powiedziałam im całą prawdę o Bilbo, i czekam...

Posted

[quote name='Rene@Rabik']Przynajmniej jest nadzieja. Ja będe trzymac kciuki, żeby to był TEN domek i żeby temu pieknemu psu wreszcie się poszczęściło.:thumbs:[/quote] Nic z tego :( Nadal cisza :(