supergoga Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Uff można spać spokojnie. Tak się bałam o Mordusię. Tak kibicowałam jej wyjazdowi. Szelki koniecznie - wszystkie przerazone spaiki powinny chodzic na szelkach. Myślę, że Państwo Mordki już je mają. Mordus - bądź już grzeczna. Quote
Erazm Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Czy tytuł można by już zmienić na bardziej optymistyczny?;) Quote
Selket Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Jak wróci Betinka ;) A to dopiero w poniedziałek ;) Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Erazm']Czy tytuł można by już zmienić na bardziej optymistyczny?;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tytuł jutro zmieni betinka ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
betinka24 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Witam wszystkich!!!! I na początku dziekuje bardzo bardzo wszystkim za pomoc. Jestem ogromnie wdzieczna!!! Panstwo zostali juz poinformowani zeby kupili Mordeczce szelki. Oto e-mail jaki od nich wczorej dostalam: [FONT=Arial]Dzieki zyczliwosci ludzi ktorzy odpowiedzieli na rozlejone ogloszenia o zagibieniu pieska Mordeczka jest znowu z nami.To naprawde szczesliwy dzien dla Pani jak i dla nas.teraz Mordeczki spi zmeczona i wyczerpna.zalaczam zdjecia.milego dnia.[/FONT] [FONT=Arial][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/8597/img0009lm5.jpg[/IMG][/FONT] Quote
Fortuna Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Odpoczywaj Mordeczko i ciesz sie zyciem. Zycze Ci Mordeczko wspanialego zycia, pelnego milosci, radosci i przyjemnosci. :loveu::loveu::loveu: Quote
betinka24 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [FONT=Arial]Nowe wiesci z domku Mordeczki!!![/FONT] [FONT=Arial]Mordeczka jerst bardzo grzeczna i powolutku , powolutku aklimatyzuje sie w nowym domku.wszystkim domownikom bardzo spodobala sie i bedzie miala tutaj bardzo cieple kimaty.choc problem sprawiaja jej jeszce wychodzenie na spacery ,gdyz mieszkamy przy bardzo ruchliwej ulicy ale gdy juz skrecimy do pobliskiego lasku to czuje sie tam spokojnie.pozdrawiam i zycze milego dnia. Artek.[/FONT] Quote
Isadora7 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ze łzą w oku się czyta. Tyle biedna czekała i się doczekała. Cudnie że jeszcze sa na świecie ludzie którzy nie patrzą na wiek i rasę. Warto było. Quote
Fortuna Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 My tez pozdrawiamy nowy domek Mordeczki. Jeszcze troche i Mordka bedzie sie czuc tam jak u siebie w domu. A schronisko to bedzie przeszlosc, o ktorej nie warto bedzie myslec. Dziekujemy za wszystkie informacje z nowego domku. Quote
Selket Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Super :multi: Wszystko idzie powolutku do przodu :kciuki: Quote
betinka24 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Dwa nowe e-maile od Panstwa Mordeczki!!!!"To co wydarzylo sie wczoraj to naprewde bardzo szczesliwy dzien.My tez jestesmy bardzo szczesliwi ze wszystko tak sie skonczylo.mam caly czas na uwadze to ze Mordeczka boi sie samochodow moze kiedys przyzwyczai sie do tego.Na poczatku lipca jedziemy z Mordeczka na wakacje do pozyczonego domku na mazurach .tam bedzie mila spokoj i odpoczynek.Bedziemy relacjonowac pania na biezaco o Mordeczce.pozdrawiwamy z Krakowa szczesliwy z Mordeczka."oraz drugi e-mail:"chcialem jeszce dodac ze los Mordeczki jest bardzo wazny ale tez chcialem podziekowac Pani i wolontariuszom za zaangazownaie dzieki ktoremu Mordeczka jest dzisiaj z nami.Dziekujemy szczesliwi z MORDECZKA." Quote
Fortuna Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Jak czytam takie wiadomosci to rycze jak bobr. Pozdrowienia dla Mordki i jej rodzinki. Quote
Selket Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mordeczka, wreszcie troszkę szczęscia :multi: I oby do końca Twego życia każdy dzień był szczęśliwy przy boku kochanych Państwa :loveu: :kciuki: Quote
betinka24 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 A przed chwilka dostalam takiego smsa od Pani Mordki "Mordka jest grzeczniutka nie odstepuje mnie na krok jest przymilna , pieszczocha. Zachowuje czystośc w domu na spacerach jest jeszcze ciagle wystraszona ale mysle ze z czasem sie przelamie" Quote
Isadora7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='betinka24']A przed chwilka dostalam takiego smsa od Pani Mordki "Mordka jest grzeczniutka nie odstepuje mnie na krok jest przymilna , pieszczocha. Zachowuje czystośc w domu na spacerach jest jeszcze ciagle wystraszona ale mysle ze z czasem sie przelamie"[/quote] Wzruszające - Mordko cieszę się Quote
Fortuna Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Isadora7']Wzruszające - Mordko cieszę się[/quote] Ja tez bardzo sie ciesze. Quote
betinka24 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Kolejny e-mail z domku Mordeczki!!! Mordeczki wszystko ok.aklimatyzuje sie powolutku.chcialem zapytac bo to jest zauwazalne czy Mordka ma jakis uprzedzenia do facetow?pytam bo to widac.nie jest to zadnym problemem oczywiscie,chcemy tylko zeby Mordzi czula sie tu dobrze.wyje czasami bez powodu zalosnie.Swoja nowa pania zaaakceptowal od razu.chodzi jeszce caly czas z podkulonym ogonkiem ale sa tez momeny ze merda nim.czas czas czas.milego popoludnia .pozdrowienia z kraka od Mordeczki Quote
Fortuna Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 A moze ona teskni za jakims pieskiem ze schronu ? Moze byla z jakims pieskiem w jednym boksie przez dlugi czas ? Ale ja wierze, ze dojdzie do siebie. To wielka zmiana dla niej po tylu latach. Jeszcze bedzie czuc sie naprawde szczesliwa. Quote
danka1234 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Tak to wielka zmiana dla niej,musi miec więcej czasu aby przywyknąć do nowej sytuacji,ale odnajdzie się ,napewno,jakby nie patrzec schron byl jej domem przez tyle lat i napewno brak jej znajomego miejsca. Quote
betinka24 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Nie Mordeczka nie siedziala w boksie dlugo z jednym psiakiem ciagle byla gdzies przenoszona bo nie trafiala na milych wspołlokatorów. Byla bardzo dlugo w schronisku i poporstu teraz musi sie na nowo zyc, ale jej wlasciciele sa bardzo cierpliwi i wyrozumiali wiec napewno bedzie wszystko dobrze. a oto nastepny e-mail jaki dostalam!!! widac po niej przeszla w zyciu bardzo duzo.schronisko odisnelosie na niej ogromnym pietnem.duzo czasu uplynie zanim zapomni o nim.ale dolozymy wszelkich staran zeby stworzyc jej goraca atmosfere.i zaczne zyc od nowa.choc przy jej wieku bedzie to trudne by zapomniec o swojej przewszlosci i krzywdach jakich doznala od zlych ludzi.czas pokaze.my jednak otoczylismy Mordeczke goraca atmosfera by kazdy jej nastepny dzien byl lepsze od poprzedniego. Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]łezka się w oku kręci jak czyta się te maile :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts