Fortuna Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='AMIGA']Byłam przy przekazaniu Mordeczki nowym Pańciom. Była bardzo grzeczna. Ale mnie zaskoczyło, że ona taka duza! Na zdjęciach wydawała mi się znacznie mniejsza. Nie wiem, czy przy tej once, która mysmy wiozły ze schroniska w Kłomnicach pomieściłybysmy sie bez problemów w pandeczce:lol:[/quote] A dla nich jej wielkosc nie byla zaskoczeniem ? Ciekawe czy sobie przypadli do gustu. Mam nadzieje, ze Betinka sie z nimi skontaktuje. Dzieki Amiga za informacje. Quote
Iv_ Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [SIZE=5][COLOR=red] Uwaga!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][/SIZE] Na prośbę Betinki zamieszczam tego posta, jakoże ona ma zepsuty komputer. Psiak Mordka, który został dzisiaj zawieziony do Krakowa i przekazany nowym właścicielom [SIZE=5][COLOR=red]UCIEKł !!!!! [SIZE=2][COLOR=black]właścicielowi:-(:-(:-([/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]UCIEKŁ Z ULICY RAKOWIECKIEJ W KIERUNKU RONDA MOGILSKIEGO.[/COLOR][/SIZE] Prosimy [SIZE=3][COLOR=red]Wszystkich, którzy mogą pomóc w szukaniu pieska w Krakowie i jego okolicach o zrobienie tego.[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Nic więcej nie wiem, przekazuję tylko tą wiadomość, jaką uzyskałam.[/COLOR] Jeśli możecie to [SIZE=4][COLOR=red]POMÓŻCIE W SZUKANIU MORDKI!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] Quote
Isadora7 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Iv_'][SIZE=5][COLOR=red] Uwaga!!![/COLOR][/SIZE] Na prośbę Betinki zamieszczam tego posta, jakoże ona ma zepsuty komputer. Psiak Mordka, który został dzisiaj zawieziony do Krakowa i przekazany nowym właścicielom [SIZE=5][COLOR=red]UCIEKł !!!!! [SIZE=2][COLOR=black]właścicielowi:-(:-(:-([/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]UCIEKŁ Z ULICY RAKOWIECKIEJ W KIERUNKU RONDA MOGILSKIEGO.[/COLOR][/SIZE] Prosimy [SIZE=3][COLOR=red]Wszystkich, którzy mogą pomóc w szukaniu pieska w Krakowie i jego okolicach o zrobienie tego.[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Nic więcej nie wiem, przekazuję tylko tą wiadomość, jaką uzyskałam.[/COLOR] Jeśli możecie to [SIZE=4][COLOR=red]POMÓŻCIE W SZUKANIU MORDKI!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/quote] [B][FONT=Century Gothic][SIZE=5]O Boże :placz::placz::placz::placz:[/SIZE][/FONT][/B] Quote
Iv_ Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='supergoga']Nie, to niemozliwe. Jak uciekł. Ot tak sobie sam. Nie miał szelek. Smyczy. Kurcze - biedny pies - on tam niczego nie zna. Nie wiem co napisać.:shake:[/quote] Z tego co sie dowiedziałam, to byli na spacerze na smyczce. Mordka zaplątała sobie nóżki w smycz, więc ja odpieli, żeby wyplątac i wtedy uciekła im :-( Quote
supergoga Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Nie, to niemozliwe. Jak uciekł. Ot tak sobie sam. Nie miał szelek. Smyczy. Kurcze - biedny pies - on tam niczego nie zna. Nie wiem co napisać.:shake: Quote
Isadora7 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Siedzę i płaczę. W obcym mieście. Tyle czekała na dom czemu nie dane jej szczeście:placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10232622#post10232622[/url] Morduś :-( już na zaginionych [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Rozmawiałam z Selket, była zachwyconą Mordeczką. Przez tą podróż zdążyła podbić jej serce. Może wszystko jeszcze się ułoży. Bądzmy dobrej myśli. Quote
supergoga Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Tak kibicowałam podrózy Mordeczki do Krakowa. teraz sama nie wiem, czy dobrze. Niepokoje sie ogromnie. Jak sobie da radę. Już noc - ciemno, obce miasto. I Mordeczka. A ja sto razy tłuke wszystkim adopcyującym obowiązek pilnowania i trzymania psa - bo w stresie wszystko jest mozliwe. Mordus - daj sie odszukać. Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B]Wprawdzie założyłam nowy watek na zaginionych ale może lepiej by byłogdyby Moderator zmienił Tytuł wątku ....betinka do kompa dostęp będzie miała dopiero w poniedziałek ...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Fortuna Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Nie takiej wiadomosci oczekiwalam przed snem. Mam nadzieje, ze sie znajdzie. Quote
danka1234 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 O matko ,aż nie wiem co napisać,a miało być tak cudownie,mam nadzieję że odnajdą Mordeczke nie może być innej opcji. Quote
AMIGA Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Agamika napisała wiadomośc na wątku krakowskim. Ja akurat dzisiaj wyjewżdżam z psami na wekend, ale miejmy nadzieję, że Krakowanie, jak zresztą zwykle przejmą się losem Mordencji. A tak w ogóle to [COLOR=red][B]SZELKI, SZELKI i jeszcze raz SZELKI[/B][/COLOR] Quote
betinka24 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Udalo mi sie na chwilke dostac do kompa!!! Wiec tak Mordki nadal nie ma :-( Jestem zalamana cala noc przeplakalam!!! Jestem w stalym kontakcie z ludzmi od Mordki,wiem ze porozwieszali juz ogloszenia maja pojechac do telewizji zeby tam zamiescic ogloszenie oraz maja zamiescic ogloszenie w gazecie!!! Zadzwonili takze do sluzb oczyszczania miasta, wiem ze to drastyczne ale musieli spytac czy przypadkiem nie zabierali jakis zwlok psa zabitego przez psa, naszczescie nie bylo zadnych zwlok!!! Wybieraja sie takze do schroniska. Moim zdaniem Mordka gdzies lezy skulona pod jakims drzewam, ona strasznie wszystkiego sie bala!!! Jak cos bede wiedziala to bede informowala!!! Quote
betinka24 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Zanim Mordka zaginela dostalam jeszcze kilka jej foteczek!!! Mordko gdzie jestes, musisz sie odnalesc tyle czasu czekalas na swoj domek!!!! [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/9501/img0003ox5.jpg[/IMG] [IMG]http://img71.imageshack.us/img71/8454/img0005ey1.jpg[/IMG] [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/1765/img0009em1.jpg[/IMG] [IMG]http://img218.imageshack.us/img218/2772/img0010zf3.jpg[/IMG] [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/4789/img0011te5.jpg[/IMG] Quote
Erazm Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Dziewczyny może ktos zrobi plakaty z całą sylwetka psiaka, wydrukowac na domowej drukarce Quote
agamika Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [B]betinko proszę prześlij mi na meila niezmniejszone foty Mordeczki [/B] Quote
Fortuna Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ma wielka nadzieje, ze Mordka sie znajdzie. Nie moge za wiele pomoc ale jestem z Wami calym sercem i wspieram myslami. Wszystkim tym, ktorzy pomagaja w znalezieniu Mordki naleza sie wielkie podziekowania. Moge sobie wyobrazic co czuja nowi panstwo Mordki. I mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy i dla Mordki i dla nich. Quote
danka1234 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Żeby się wszystko dobrze skonczyło,mamy nadzieje ze Mordeczka się odnajdzie,nie moze byc inaczej,czekamy na dobre wiesci. Quote
Isadora7 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Myślę o Mordce i łzy mam w oczach. Błagam Mordko gdziekolwiek jesteś daj się znaleźć :-( Quote
supergoga Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Biedna sunia, to wszystko co moge teraz napisać. Quote
wtatara Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 czy macie jakieś plakaty- ja mieszkam zaraz przy Rakowickiej. Zróbcie plakaty, trochę mogę porozwieszać. Z tym że zdjęcia będą czarno białe-poprosze meża ,syna, córkę. Jutro będę koło parku AWF to porozwieszam. Możecie podac mój telefon. Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Krakowscy dogomaniacy .......kto jeszcze może pomóc[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agamika Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='wtatara']czy macie jakieś plakaty- ja mieszkam zaraz przy Rakowickiej. Zróbcie plakaty, trochę mogę porozwieszać. Z tym że zdjęcia będą czarno białe-poprosze meża ,syna, córkę. Jutro będę koło parku AWF to porozwieszam. Możecie podac mój telefon.[/quote] zaraz zrobię wersje na czarno białą drukarke !!!! , na razie jest taka [B][url]http://upload.miau.pl/3/96869.pdf[/url][/B] Quote
Recommended Posts