Fortuna Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [B][SIZE=3]Betinka sprawdz adres Swift czy dobrze podalas , wlasnie dostalam infomacje z banku ze Swift jest bledny, mysle ze podalas za duzo P i swift jest taki INGBPLPW [/SIZE][/B] Quote
betinka24 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Fortuna'][B][SIZE=3]Betinka sprawdz adres Swift czy dobrze podalas , wlasnie dostalam infomacje z banku ze Swift jest bledny, mysle ze podalas za duzo P i swift jest taki INGBPLPW [/SIZE][/B][/quote] Na stronie mojego banku jest dokladnie podany taki [B]SWIFT: INGB PL PW [/B] Quote
Fortuna Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='betinka24']Na stronie mojego banku jest dokladnie podany taki [B]SWIFT: INGB PL PW [/B][/quote] Ten sie zgadza , sama sprawdzilam, ale ty podalas mi INGBPPLPW na poprzedniej stronie, , po B dwa PP. Ale nic nie szkodzi wyjasnione wszystko jest. Pozdrawiam Quote
betinka24 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Mordeczka raczej na 90% w czwartek jedzie do domku!!! Jeszcze tylko czekam na potwierdzenie juz takie na 100% i domówienie wszystkiego. Jeszcze jest tylko jedna kwestia kwestia pieniedzy na wykup Mordki ze schronska. czy ktos moze pomoc liczy sie kazdy grosz zeby tylko uzbierac ta sume!!! Quote
betinka24 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Mordeczka w czwartek na 100% jedzie do nowego domku. juz nowi wlasciciele tez zostali poinformowani i czekaja na nia z niecierpliwościa!!!:multi: Quote
kaja555 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Że ja dopiero teraz tu trafiłam! Normlanie betinka myślałąm że już wszystkie psy wyadoptowałaś, a tu dalej kolejne bidy! Quote
betinka24 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='kaja555']Że ja dopiero teraz tu trafiłam! Normlanie betinka myślałąm że już wszystkie psy wyadoptowałaś, a tu dalej kolejne bidy![/quote] Czesc Kaja555 milo cie widziec ponownie na moim wątku. chcialabym zeby juz nie bylo tych biedactw ale niestety ich ciagle coraz wiecej w tym schronisku-przybywa ich i przybywa a domków coraz mniej naszczęście jeszcze trafiaja się wspaniali ludzie !!!! Quote
Jagoda1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='betinka24']Czy ktos jest nam w stanie pomóc. potrzebna zarówno pomoc w transporcie jak i pomoc finansowa bo adopcja Mordki kosztuje 150 zl., ale mam nadzieje ze uda mi sie ja wyadoptowac za 100 zl.[/quote] Co to za schronisko, które za Psinkę zdziera taki haracz? Czy ona przez te 5 lat była w pensjonacie????:mad: Quote
betinka24 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Jagoda*']Co to za schronisko, które za Psinkę zdziera taki haracz? Czy ona przez te 5 lat była w pensjonacie????:mad:[/quote] nie to schronisko, za psa jest 100 zl, a za sunie 150 jest to oplata za chipy, sterylki i szczepienia Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ja się pogubiłam :placz: Poproszę o konkrety: czy to ja mam jechać czy ktoś inny? Quote
betinka24 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Selket']Ja się pogubiłam :placz: Poproszę o konkrety: czy to ja mam jechać czy ktoś inny?[/quote] Selket dziekuje za pomoc, ale juz amiga zorganizowała transport,Mordka jedzie w czwartek wieczorem do Krakowa!!! Quote
danka1234 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ja dzisiaj rano też wysłałam 20zł.dla Mordusi. Quote
betinka24 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='danka1234']Ja dzisiaj rano też wysłałam 20zł.dla Mordusi.[/quote] Tak dziekuje za wplate pieniazki mam juz na koncie ale jeszcze brakuje minimum 80 zlotych jesli uda mi sie dogadac zeby wydali ja za 100 zlotych jesli nie to bede musiala zaplacic 150 zl :-( Quote
Fortuna Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ja wyslalam 100 zlotych, myslalam ze to wystarczy, jesli nie to dosle jeszcze . Dostaniesz je w czwartek wieczorem. Do tego momentu mozesz nawet pozyczyc. Ja moge Ci nawet wyslac potwierdzenie przelewu. Quote
betinka24 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 czy ktos jest jeszcze w stanie pomoc finansowo w wykupieniu Mordeczki ze schroniska???? Quote
Fortuna Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='betinka24']czy ktos jest jeszcze w stanie pomoc finansowo w wykupieniu Mordeczki ze schroniska????[/quote] Szczerze powiedziawszy nie wiem o co chodzi. Wyslalam wczoraj 100 zl. Napisalam , ze moge wyslac wiecej jezeli potrzebujesz. Bedziesz je miala w czwartek wieczorem. Napisz ile jeszcze potrzeba. Quote
betinka24 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Fortuna']Szczerze powiedziawszy nie wiem o co chodzi. Wyslalam wczoraj 100 zl. Napisalam , ze moge wyslac wiecej jezeli potrzebujesz. Bedziesz je miala w czwartek wieczorem. Napisz ile jeszcze potrzeba.[/quote] To przepraszam bardzo ale nie widzialam tego ze napisalas ze wyslalas 100 zl. W takim razie jest juz cala suma bo wykup Mordki bedzie kosztowal 150 zlotych wiec brakujace 30 zlotych ja doloze, a moze uda mi sie ja wyciagnac za 100 choc watpie. w takim razie jest cala suma. Przepraszam Fortuna nie zauwazylam ze napisalas ze dajesz 100 dlatego nie wiedzialam ile jeszcze brakuje!!!! PRZEPRASZAM!!!! Quote
Fortuna Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='betinka24']To przepraszam bardzo ale nie widzialam tego ze napisalas ze wyslalas 100 zl. W takim razie jest juz cala suma bo wykup Mordki bedzie kosztowal 150 zlotych wiec brakujace 30 zlotych ja doloze, a moze uda mi sie ja wyciagnac za 100 choc watpie. w takim razie jest cala suma. Przepraszam Fortuna nie zauwazylam ze napisalas ze dajesz 100 dlatego nie wiedzialam ile jeszcze brakuje!!!! PRZEPRASZAM!!!![/quote] Nic nie szkodzi Betinka, ja nie jestem na Ciebie przeciez zla. Tylko chcialam zebys zauwazyla moj wpis. Jestem tak szczesliwa , ze Mordka ma dom, ze zrobie wszystko, zeby tam dotarla. Napisz jak dostaniesz pieniadze, to bede spokojniejsza, ze juz je masz. Quote
Isadora7 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Fortuna']Nic nie szkodzi Betinka, ja nie jestem na Ciebie przeciez zla. Tylko chcialam zebys zauwazyla moj wpis. Jestem tak szczesliwa , ze Mordka ma dom, ze zrobie wszystko, zeby tam dotarla. Napisz jak dostaniesz pieniadze, to bede spokojniejsza, ze juz je masz.[/quote] Ja też jestem bardzo, bardzo szczęśliwa że Mordeczka ma dom. Zawsze jak któryś "mój" psiak dostaje domek to ja mam osobistą satysfakcję. Quote
supergoga Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Przepraszam za offfa - ale to takie pilne. Szukam pilnie transportu dla kici - z warszawy do Krakowa. Zapłace za część transportu, uzbieramy. Ona została zabrana z Poznania, gdzie groziła jej śmierc - i teraz jest w domu w ktrym już w zasadzie nie może być dłużej. Może zmieściłaby sie w tym transporcie z Mordeczką? Quote
agamika Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 hej,. transport załatwia Amiga ;) to radze do niej na priva napisac, bo jej dogo wriuje, i czasem nie widzi nowych postów , mimo ze na poczcie ma powiadomienie o odpowiedzi Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Pisałam PRIVa, ale chyba już się wylogowała :placz: Będą na nią polowała.Strasznie mi zależy wzięła tą koteczkę, bo przeze mnie wyszło z kicią zamiesznie. A kicia słodka jest i bardzo potrzebuje do swojego domku jechać :kciuki: Quote
supergoga Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Dzięki, ja też juz piszę. Może się nad kicia zlituje. Quote
agamika Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 :shake: Amiga załatwia, ale to nie od niej zalezy :oops: czy kicia pojedzie , bo jakby od Amigi zalezało to wtedy na 100% by pojechała . A tak to trzeba będzie zaczekać czy transport sie zgodzi :oops:. Quote
Recommended Posts