rmx Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Szukam: [SIZE=2] [/SIZE][B][SIZE=2]Pies i człowiek. Jak żyć zgodnie pod jednym dachem?[URL="http://merlin.pl/Jean-Donaldson/ksiazki/person/1.html"]Jean Donaldson[/URL][/SIZE][/B][/QUOTE] W Galaktyce już nie ma. Jeszcze jest tutaj [URL]http://ksiegarnia.kynopark.pl/index.php?p63,pies-i-czlowiek-jak-zyc-zgodnie-pod-jednym-dachem[/URL] Quote
Nati28 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Witam, poszukuje [B]"Podstawy kynologii dla kandydatów na asystentów..."[/B], jezeli ktos ma taka ksiazke na sprzedaz lub wiem gdzie mozna ja nabyc prosze o informacje na pw :) Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 A ma ktoś może tanio sprzedać książki: 1. Zachowanie się zwierząt- Tadeusz Kaleta 2. BIOLOGICZNE MECHANIZMY ZACHOWANIA SIĘ LUDZI I ZWIERZĄT- Sadowski Bogdan 3. Pies i człowiek- Jean Donaldson 4. Tajemnice psiego umysłu- Stanley Coren Potrzebuje ich do mojej pracy inżynierskiej. [U][/U] Quote
angineuuka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='psiulka'][SIZE=1]Sprzedam również archiwalne numery "Przyjaciela Psa" i "Mojego Psa" od 2005 do 2010r.[/SIZE][/QUOTE] za ile , i czy aktualne ? bo mam kilka egzemplarzy na oku ;) , daj znac na pw . [B]KUPIE WYDANIE ''PSA '' NR 6/2006 kontakt na pw![/B] Quote
Kamila28 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 kupię książkę "Szczenię doskonałe" G. Bailey lub "Szkoła szczeniąt" Quote
Metheora Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Kupię książkę "Sygnały Uspokajające" [B][/B] Quote
Sarita Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 a jakie książki polecacie ?! Ja ostatnio widziałam w empiku ''Ja albo mój pies'' na podstawie brytyjskiego programu.Ktoś ją kupił !? Czy jest w niej coś przydatnego ?! Zainteresowała mnie też książka ''sto sztuczek'' czy jakoś tak. Ktoś sprzedaje ją tanio ?!:smile::???: Quote
Coffee&Nera Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Mam kilka ksiązek do sprzedania na allegro bez ceny minimalnej - może byłby ktos z was zainteresowany? Więcej informacji na PW ;) Quote
Pocahontas Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 a jakie książki?daj linka do swoich aukcji :-) Quote
Coffee&Nera Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='Pocahontas']a jakie książki?daj linka do swoich aukcji :-)[/QUOTE] Wysyłam na PW - wiadomość już czeka. A wogóle to chyba do Pani wysyłałam ostatnią książke o sportach zaprzęgowych czy dotarła? Quote
Pocahontas Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 he he jaki ten świat mały :eviltong:. zdycham na zapalenie oskrzeli a po wczorajszym mailu zwlekłam się z łóżka i poszłam do skrytki.dzięki za książkę bo to już unikat i w końcu ją kupiłam :p Quote
Pocahontas Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 he he jaki ten świat mały :eviltong:. zdycham na zapalenie oskrzeli a po wczorajszym mailu zwlekłam się z łóżka i poszłam do skrytki.dzięki za książkę bo to już unikat i w końcu ją kupiłam :p Quote
blacky. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 jakby ktoś był zainteresowany to mogę powysyłać na maila e-booki za grosze na psiaki jakby co to PW :) Quote
angineuuka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 sprzedam kzsiążkę ' gdy twój pies choruje ' bądź zamienię na inną ;) Quote
Hawanka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Angi']sprzedam kzsiążkę ' gdy twój pies choruje ' bądź zamienię na inną ;)[/QUOTE] czy to jest ta książka ->[url]http://www.gandalf.com.pl/b/gdy-twoj-pies-choruje/[/url] jak tak to jaka cena ? Quote
angineuuka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 tak,to jest ta . ja za nią chcę 23 zł ( nie licząc kosztów wysyłki ;) Quote
Hawanka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Angi']tak,to jest ta . ja za nią chcę 23 zł ( nie licząc kosztów wysyłki ;)[/QUOTE] A możesz mi wysłać spis treści na PW Quote
Wika1141 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Sprzedam następujące książki: - "101 psich sztuczek" (jak nowa. Nawet jeszcze "śmierdzi" nowością :D) 20 zł + koszt przesyłki płatnej za pobraniem. - "Charakter psa dla bystrzaków" (również jak nowa) 20 zł + przesyłka. - "Patrz i ucz się! Jak wyszkolić psa?" (Bez śladów używania, jak nowiutka) 30 zł + przesyłka. - "Pozytywne szkolenie psów dla żółtodziobów" (w prawym dolnym rogu okładki jest lekko zadarta folia, oprócz tego książka w stanie bardzo dobrym) 20 zł + przesyłka. Jak widać wszystkie książki są sporo tańsze, niż najtańsze na allegro, także myślę, że warto :). U mnie się tylko kurzą na półce. Zainteresowanych proszę o pw. Mogę wysłać fotki każdej książki. Quote
damjag Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Czy ma ktoś może książkę "Praktyka kliniczna psy" [FONT=Arial][SIZE=2]Hans G. Niemand i Peter F. Suter (Galaktyka)[/SIZE][/FONT] Czy warta ceny? A może ktoś ma na sprzedaż? Proszę o informację na prywatną wiadomość. Quote
jola77 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 kupie książke :p Nefrologia i urologia psów i kotów C. Dufayet, C. Maurey konkretnie taką [URL]http://www.elsevier.pl/ksiazka/nefrologia-i-urologia-psow-i-kotow[/URL] może komuś kurzy się na półce ?????? :roll: Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Sprzedam książkę "Życzie z Merlem" poszukuję: "oczami psa", "Pies, który uratował mi zycie" lub "Dobry pies" Quote
plina Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Poszukuję "Mój pies się nie boi", chyba, że ktoś ma inną propozycję dla niedoświadczonej osoby i mega zlęknionego psa :) Quote
leepa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 SPRZEDAM: - "Tresura psa" Katharina von der Leyen - "Pudel" Ursula Birr Książki w świetnym stanie. Więcej info na PW. Quote
Recommended Posts