Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Szukam:
[SIZE=2]
[/SIZE][B][SIZE=2]Pies i człowiek. Jak żyć zgodnie pod jednym dachem?[URL="http://merlin.pl/Jean-Donaldson/ksiazki/person/1.html"]Jean Donaldson[/URL][/SIZE][/B][/QUOTE]

W Galaktyce już nie ma. Jeszcze jest tutaj [URL]http://ksiegarnia.kynopark.pl/index.php?p63,pies-i-czlowiek-jak-zyc-zgodnie-pod-jednym-dachem[/URL]

Posted

Witam, poszukuje [B]"Podstawy kynologii dla kandydatów na asystentów..."[/B], jezeli ktos ma taka ksiazke na sprzedaz lub wiem gdzie mozna ja nabyc prosze o informacje na pw :)

Posted

A ma ktoś może tanio sprzedać książki:

1. Zachowanie się zwierząt- Tadeusz Kaleta
2. BIOLOGICZNE MECHANIZMY ZACHOWANIA SIĘ LUDZI I ZWIERZĄT- Sadowski Bogdan
3. Pies i człowiek- Jean Donaldson
4. Tajemnice psiego umysłu- Stanley Coren

Potrzebuje ich do mojej pracy inżynierskiej. [U][/U]

Posted

[quote name='psiulka'][SIZE=1]Sprzedam również archiwalne numery "Przyjaciela Psa" i "Mojego Psa" od 2005 do 2010r.[/SIZE][/QUOTE]

za ile , i czy aktualne ? bo mam kilka egzemplarzy na oku ;) , daj znac na pw .

[B]KUPIE WYDANIE ''PSA '' NR 6/2006
kontakt na pw![/B]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

a jakie książki polecacie ?!
Ja ostatnio widziałam w empiku ''Ja albo mój pies'' na podstawie brytyjskiego programu.Ktoś ją kupił !? Czy jest w niej coś przydatnego ?!
Zainteresowała mnie też książka ''sto sztuczek'' czy jakoś tak.
Ktoś sprzedaje ją tanio ?!:smile::???:

Posted

[quote name='Pocahontas']a jakie książki?daj linka do swoich aukcji :-)[/QUOTE]

Wysyłam na PW - wiadomość już czeka. A wogóle to chyba do Pani wysyłałam ostatnią książke o sportach zaprzęgowych czy dotarła?

Posted

he he jaki ten świat mały :eviltong:.
zdycham na zapalenie oskrzeli a po wczorajszym mailu zwlekłam się z łóżka i poszłam do skrytki.dzięki za książkę bo to już unikat i w końcu ją kupiłam :p

Posted

zdycham na zapalenie oskrzeli a po wczorajszym mailu zwlekłam się z łóżka i poszłam do skrytki.dzięki za książkę bo to już unikat i w końcu ją kupiłam :p

Posted

Posted

[quote name='Angi']sprzedam kzsiążkę ' gdy twój pies choruje ' bądź zamienię na inną ;)[/QUOTE]
czy to jest ta książka ->[url]http://www.gandalf.com.pl/b/gdy-twoj-pies-choruje/[/url]
jak tak to jaka cena ?

• 2 weeks later...
Posted

Sprzedam następujące książki:
- "101 psich sztuczek" (jak nowa. Nawet jeszcze "śmierdzi" nowością :D) 20 zł + koszt przesyłki płatnej za pobraniem.
- "Charakter psa dla bystrzaków" (również jak nowa) 20 zł + przesyłka.
- "Patrz i ucz się! Jak wyszkolić psa?" (Bez śladów używania, jak nowiutka) 30 zł + przesyłka.
- "Pozytywne szkolenie psów dla żółtodziobów" (w prawym dolnym rogu okładki jest lekko zadarta folia, oprócz tego książka w stanie bardzo dobrym) 20 zł + przesyłka.

Jak widać wszystkie książki są sporo tańsze, niż najtańsze na allegro, także myślę, że warto :). U mnie się tylko kurzą na półce.
Zainteresowanych proszę o pw. Mogę wysłać fotki każdej książki.

Posted

Czy ma ktoś może książkę "Praktyka kliniczna psy" [FONT=Arial][SIZE=2]Hans G. Niemand i Peter F. Suter (Galaktyka)[/SIZE][/FONT]
Czy warta ceny? A może ktoś ma na sprzedaż?
Proszę o informację na prywatną wiadomość.

Posted

kupie książke :p
Nefrologia i urologia psów i kotów C. Dufayet, C. Maurey

konkretnie taką [URL]http://www.elsevier.pl/ksiazka/nefrologia-i-urologia-psow-i-kotow[/URL]

może komuś kurzy się na półce ?????? :roll: