Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

No dobra, żeby nie było, że jestem zła i nic nie pisze to coś tu naskrobie :) Byłyśmy z Juną na mazurach co już wczesniej pisałam. Bawiłyśmy sie przecudnie. Juna nawet sama wskoczyła z pomostu do wody. Ale to tylko dlatego, ze nie trafiła w kajak :evil_lol: Ogólnie bylo fajnie bo mieliśmy całkiem ładną pogode :) No i Juna w tym roku była wyjątkowo grzeczna, gdyż nie szczekała na każdego kto przechodził, co jest bardzo dużym postępem wychowawczym i z czego się bardzo ciesze :multi:

Lato nam mija na przyjemnych spacerkach, czasami w strugach deszczu, ale ogólnie jest calkiem dobrze.

W sobotę jedziemy sie treningować na obóz, dlatego dzisiaj jade kupić małej jakąś obróżkę i smyczke bo te stare mi się już przejadły. Może kupie coś ładnego. Na obozie bede miała aparacik, więc będzie mnóstwo zdjeć :lol:

Ogólnie teraz robie Junie strone internetowa, ale idzie mi to bardzo powoli, więc jej debiut będzie zapewno dopiero w polowie wrzesnia. Zaraz wrzuce tutaj jakieś zdjecionka z wakacji :)

Posted

ewka i haker napisał(a):
slicze zdjeci
i te uszy takie znajome:D
kiedy ona idzie do fryzjera
czy taka jest caly czas

Dzisiaj ją właśnie opitoliłam :evil_lol: