karja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 co tam u Junki slychac?? :lol: Jakies fotki beda?:cool3: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 heyo .... czekamy na foty ...i chyba nie tylko my sie doczekac nie mozemy ;p Quote
Junka Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 heh przepraszam was ale jakoś nawet nie mam weny, zeby cokolwiek napisać. Postaram sie dzisiaj wieczorem coś tu naskrobać :) Quote
Doginka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Myślałam, że mam tak dużo do nadrabiania, a tu prawie nic:razz: Quote
Junka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 No dobra, żeby nie było, że jestem zła i nic nie pisze to coś tu naskrobie :) Byłyśmy z Juną na mazurach co już wczesniej pisałam. Bawiłyśmy sie przecudnie. Juna nawet sama wskoczyła z pomostu do wody. Ale to tylko dlatego, ze nie trafiła w kajak :evil_lol: Ogólnie bylo fajnie bo mieliśmy całkiem ładną pogode :) No i Juna w tym roku była wyjątkowo grzeczna, gdyż nie szczekała na każdego kto przechodził, co jest bardzo dużym postępem wychowawczym i z czego się bardzo ciesze :multi: Lato nam mija na przyjemnych spacerkach, czasami w strugach deszczu, ale ogólnie jest calkiem dobrze. W sobotę jedziemy sie treningować na obóz, dlatego dzisiaj jade kupić małej jakąś obróżkę i smyczke bo te stare mi się już przejadły. Może kupie coś ładnego. Na obozie bede miała aparacik, więc będzie mnóstwo zdjeć :lol: Ogólnie teraz robie Junie strone internetowa, ale idzie mi to bardzo powoli, więc jej debiut będzie zapewno dopiero w polowie wrzesnia. Zaraz wrzuce tutaj jakieś zdjecionka z wakacji :) Quote
karja Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ojej ślczna Junka:loveu: a fotki na pomoście superrr:loveu:czekamy na nowe zdjecia:evil_lol::cool1: Quote
ewka i haker Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 slicze zdjeci i te uszy takie znajome:D kiedy ona idzie do fryzjera czy taka jest caly czas Quote
Junka Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 ewka i haker napisał(a):slicze zdjeci i te uszy takie znajome:D kiedy ona idzie do fryzjera czy taka jest caly czas Dzisiaj ją właśnie opitoliłam :evil_lol: Quote
jamnicze Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ładnie tu wyszła:) http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P8010306.jpg a gdzie zdjęcia ze skoków do wody? Quote
Recommended Posts