Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe udało mi się :multi: Dziękuje baaaardzo :)
No ciesze się, że podobają się wam zdjecia. Namawiam usilnie rodziców do kupienia lustra, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Jeszcze jak zobaczyłam ceny szkieł to po wiem krótko cholera się przestraszyłam i na pewno lustra mi nie kupią :angryy:

Posted

heloo :) A my mamy fajną wiadomość, dzisiaj pan listonosz przyniósl nam dwa śliczne żółciutkie dyski :multi: Juna zdążyła zrobić już w nich dziury :mad: No i do tego przyszedl tunel. Ale nie jestem zbyt zadowolona bo można go rozkladać w lini prostej i nie można zagionać :angryy: No ale tu wyłączynie moja wina :angryy: No ale i tak się cieszymy. Zaraz wrzuce pare fot z wczorajszego spaceru ;)

Posted

no a ja zaraz padne. Dzisiaj pół dnia malowałam huśtawke na biało :angryy: mówie wam, żeby ją ladnie na bialo pomalować dużo trza miec cierpliwości. no dobra ale nie o tym. :lol: Dzisiaj poszłyśmy z juną na dość duży placyk i i co... Juna zaczeła ślicznie łapać dyski :multi: Ale dwa to niestety dla mnie za mało, muszę pomyśleć nad kupnem kolejnych dwóch :cool1: Jestem z niej bardzo zadowolona bo jak jest nakręcona to ładnie wyskakuje, a jak ja nie zepsuje rzutu to ładnie złapie. Co prawda na małej odległości ale i to wypracujemy :lol:

Posted

Junka napisał(a):
no a ja zaraz padne. Dzisiaj pół dnia malowałam huśtawke na biało :angryy: mówie wam, żeby ją ladnie na bialo pomalować dużo trza miec cierpliwości. no dobra ale nie o tym. :lol: Dzisiaj poszłyśmy z juną na dość duży placyk i i co... Juna zaczeła ślicznie łapać dyski :multi: Ale dwa to niestety dla mnie za mało, muszę pomyśleć nad kupnem kolejnych dwóch :cool1: Jestem z niej bardzo zadowolona bo jak jest nakręcona to ładnie wyskakuje, a jak ja nie zepsuje rzutu to ładnie złapie. Co prawda na małej odległości ale i to wypracujemy :lol:

OOOOo jak fajni ...
zycze dalszych powodzen w rzutach :)