Mudik Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [URL="http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4130063.jpg%5C%C5%9Aliczeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:"]http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4130063.jpg[/URL] Śliczneee!!!!!!!!![URL="http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4130063.jpg%5C%C5%9Aliczeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:"]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/URL] Quote
Doginka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Junka'] Wiecie co poszłam sobie z Junka do sklepu i standardowo zaczepiłam smycz o płot(nigdy się nie uwolniła) Komenda waruj i zostań i pies czeka. Ja sobie robie zakupy w sklepie a tu patrze przy drzwiach waruje moja psina :-o dla mnie szok jak ona się uwolniła:hmmmm: Wychodze ze sklepu a tu patrze pijaczki moją sucz draznią :-xTo się zapytałam czy oni odwiązali smycz! Oni na to, że nie oni ale coś im nie uwierzyłam! odchodze kawalek a tu słysze "pewnie, że my a coś myślała, że duchy? Nie będzie żaden kundel na moim miejscu stał" :stupid::pissed: alez się zezłościłam. tylko na odchodne rzuciłam "palanty" zeby se humorek poprawić :-P[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:O mamusiu, ja nie zostawiłabym swoich piesiów pod sklepem - taki pijaczek to może sobie pieska pod pazuchę i sprzedać za winko:crazyeye::cool3: Quote
Junka Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Hej ja tyź sobie wsółczuje ale już niedługo :cool3: ale jak zdam to co by nie było 3 miechy ksiązek do ręki nie wezme :multi: No a teraz wybaczcie ale musze iść piesa wybiegać ;) Quote
olifka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [url]http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4130063.jpg[/url] Sliczna patykowa sesja :loveu: Quote
sota36 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Fotki widzialam - no fakt - ladna para - Ty i Junka! Ale cos malo... malo fot!!! Quote
Junka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Hej wybaczcie, że got brak ale brzydka pogoda a na robienie fot w domu jakoś nie mam weny :roll: Quote
Junka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 hej :) Pogoda jest taka brzydka, że aż mi się nic nie chce a tu sie ksiązki kłaniają :shake: Jak ja bede sie tak uczyc to napewno ta mature zdam :shake: Nie moge się za siebie wziąść :/ Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 JA tez powinnam sie uczyc, ale nie chce glowy przygrzewac hihi najzwyzej bede miala zero punktow z egzaminow Quote
Junka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 hehe matura nie przelewki :evil_lol: trza by było się pouczyć ale... nie chce mi się :diabloti: A teraz jeszcze mnie Juna męczy, żebym z nią w piłke pograła :shake: chyba musze zwlec tyłek z kompa i isc z pieskiem się pobawić. :lol: no ale czego sie nie robi.... :lol: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja pisze egzamin gimnzajalny, ale tez sie go boje jak diabli Quote
Junka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 No tak ale ze mnie głupia baba :evil_lol: Quote
Martinee Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Ja pisze egzamin gimnzajalny, ale tez sie go boje jak diabli[/QUOTE] [B][COLOR="Black"]ja też to pisze :([/COLOR][/B] Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Junka']No tak ale ze mnie głupia baba :evil_lol:[/quote]Aj tam od razu glupia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Junka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 To wszystko przez ten stres ostatnio :shake: Ja nie wiem czasami gdzie głowe mam a jak juz siadam do testów maturalnych z maty to zapominam, że już matura i czuje się głupsza o conajmniej 5 lat :shake: heh mam nadzieje, że na egzaminie jak to powiedziała moja wychowawczyni klapki mi się otworzą. :lol: No a teraz mam problem na jakie studia iść wogóle nie mam pomysłu :shake: :placz: na te co bym chciała jest cholernie trudno się dostac i z góry wiem, że się nie dostane! A nie chce iść gdzieś gdzie nie ma klubu agility no bo co zrobie odetne się na 5 lat nie dziękuje. Może macie jakieś fajne kierunki?? Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A jaki mas zkierunek na oku? Co cie interesuje? Ja to jzu teraz wiem na jakie studia pojde Quote
Junka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 heh chcialabym na biotechnologie na politechnike ale marzenia ściętej głowy. Ogólenie zdaje biologie i mate oba rozszerzone i kompletnie nie wiem co wybrać. /chyba wszystko mnie ustatysfakcjonuje już. :-( Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Junka']heh chcialabym na biotechnologie na politechnike ale marzenia ściętej głowy. Ogólenie zdaje biologie i mate oba rozszerzone i kompletnie nie wiem co wybrać. /chyba wszystko mnie ustatysfakcjonuje już. :-([/quote]N pewno na cos sie zdecydujesz, musisz tylko na spokojnie sie zastanowic, ja to chce isc na weta;) Quote
Junka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 ja tez chciałam ale przygwoździła mnie chemia :shake: Quote
eria Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Junka']ja tez chciałam ale przygwoździła mnie chemia :shake:[/quote] to tak jak mnie :roll: tylko dlatego na wete nie poszłam,nawet nie próbowałam bo zawsze byłam noga z chemii i nawet podstawy podstaw u mnie kulały :roll: i teraz jestem tech wet. Quote
Junka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='eria']to tak jak mnie :roll: tylko dlatego na wete nie poszłam,nawet nie próbowałam bo zawsze byłam noga z chemii i nawet podstawy podstaw u mnie kulały :roll: i teraz jestem tech wet.[/quote] Hmm a co po tym można robić?? I gdzie studiowałaś?? ;) Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Po techniukm mozna pracowac jako wet, ale chyba wsytzksiego nie mozesz wykonywac Quote
Junka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Hej wszystkim :) Chociaz pogoda niezbyt piękna to z Junką wybrałyśmy sie dzisiaj na trening :) Naprawde było bardzo fajnie. Juna wreszcie zostaje w klatce i nawet tak straszliwie nie szczeka :multi: Korki sie sprawdziły nie wypierniczyłam się ani razu :lol: A tak poza tym to nie wiedziałam, że moja Juna to taka zazdrośnica jest. Najbardziej było to widać jak z Monią biegałam ;) Aż sie wzruszyłam, że taka zazdrosna :evil_lol: Quote
Junka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Dziękować, dziekować zobaczym sobie :) Quote
Recommended Posts