Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

Posted

[URL="http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4130063.jpg%5C%C5%9Aliczeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:"]http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4130063.jpg[/URL]
Śliczneee!!!!!!!!![URL="http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4130063.jpg%5C%C5%9Aliczeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:"]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/URL]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Junka']
Wiecie co poszłam sobie z Junka do sklepu i standardowo zaczepiłam smycz o płot(nigdy się nie uwolniła) Komenda waruj i zostań i pies czeka. Ja sobie robie zakupy w sklepie a tu patrze przy drzwiach waruje moja psina :-o dla mnie szok jak ona się uwolniła:hmmmm: Wychodze ze sklepu a tu patrze pijaczki moją sucz draznią :-xTo się zapytałam czy oni odwiązali smycz! Oni na to, że nie oni ale coś im nie uwierzyłam! odchodze kawalek a tu słysze "pewnie, że my a coś myślała, że duchy? Nie będzie żaden kundel na moim miejscu stał" :stupid::pissed: alez się zezłościłam. tylko na odchodne rzuciłam "palanty" zeby se humorek poprawić :-P[/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:O mamusiu, ja nie zostawiłabym swoich piesiów pod sklepem - taki pijaczek to może sobie pieska pod pazuchę i sprzedać za winko:crazyeye::cool3:

Posted

Hej ja tyź sobie wsółczuje ale już niedługo :cool3: ale jak zdam to co by nie było 3 miechy ksiązek do ręki nie wezme :multi: No a teraz wybaczcie ale musze iść piesa wybiegać ;)

Posted

hej :) Pogoda jest taka brzydka, że aż mi się nic nie chce a tu sie ksiązki kłaniają :shake: Jak ja bede sie tak uczyc to napewno ta mature zdam :shake: Nie moge się za siebie wziąść :/

Posted

hehe matura nie przelewki :evil_lol: trza by było się pouczyć ale... nie chce mi się :diabloti: A teraz jeszcze mnie Juna męczy, żebym z nią w piłke pograła :shake: chyba musze zwlec tyłek z kompa i isc z pieskiem się pobawić. :lol: no ale czego sie nie robi.... :lol:

Posted

To wszystko przez ten stres ostatnio :shake: Ja nie wiem czasami gdzie głowe mam a jak juz siadam do testów maturalnych z maty to zapominam, że już matura i czuje się głupsza o conajmniej 5 lat :shake: heh mam nadzieje, że na egzaminie jak to powiedziała moja wychowawczyni klapki mi się otworzą. :lol:
No a teraz mam problem na jakie studia iść wogóle nie mam pomysłu :shake: :placz: na te co bym chciała jest cholernie trudno się dostac i z góry wiem, że się nie dostane! A nie chce iść gdzieś gdzie nie ma klubu agility no bo co zrobie odetne się na 5 lat nie dziękuje. Może macie jakieś fajne kierunki??

Posted

heh chcialabym na biotechnologie na politechnike ale marzenia ściętej głowy. Ogólenie zdaje biologie i mate oba rozszerzone i kompletnie nie wiem co wybrać. /chyba wszystko mnie ustatysfakcjonuje już. :-(

Posted

[quote name='Junka']heh chcialabym na biotechnologie na politechnike ale marzenia ściętej głowy. Ogólenie zdaje biologie i mate oba rozszerzone i kompletnie nie wiem co wybrać. /chyba wszystko mnie ustatysfakcjonuje już. :-([/quote]N pewno na cos sie zdecydujesz, musisz tylko na spokojnie sie zastanowic, ja to chce isc na weta;)

Posted

[quote name='Junka']ja tez chciałam ale przygwoździła mnie chemia :shake:[/quote]
to tak jak mnie :roll: tylko dlatego na wete nie poszłam,nawet nie próbowałam bo zawsze byłam noga z chemii i nawet podstawy podstaw u mnie kulały :roll: i teraz jestem tech wet.

Posted

[quote name='eria']to tak jak mnie :roll: tylko dlatego na wete nie poszłam,nawet nie próbowałam bo zawsze byłam noga z chemii i nawet podstawy podstaw u mnie kulały :roll: i teraz jestem tech wet.[/quote]

Hmm a co po tym można robić?? I gdzie studiowałaś?? ;)

Posted

Hej wszystkim :) Chociaz pogoda niezbyt piękna to z Junką wybrałyśmy sie dzisiaj na trening :) Naprawde było bardzo fajnie. Juna wreszcie zostaje w klatce i nawet tak straszliwie nie szczeka :multi: Korki sie sprawdziły nie wypierniczyłam się ani razu :lol: A tak poza tym to nie wiedziałam, że moja Juna to taka zazdrośnica jest. Najbardziej było to widać jak z Monią biegałam ;) Aż sie wzruszyłam, że taka zazdrosna :evil_lol: