Doginka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='madziamn']gdyby tego całego nieszczęścia było mało. widziałyście to może cioteczki [URL]http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,wid,10265930,wiadomosc.html[/URL] ja bym takiego:mad::lmaa::chainsaw::2gunfire::zly7::snipersm:.[/quote] Oszszsz qrva mać!!!!!!!!!!!:crazyeye::angryy: - takich to powinni za jaja na haku wieszać, kroić żyletkami i solić:mad: Quote
weszka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 A ja właśnie w drodze do pracy zgarnęłam z drogi takiego oto pudelka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10719709#post10719709[/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img213.imageshack.us/img213/1541/zdjcie045rl7.jpg[/IMG][/URL] Siedzi ze mną w pracy... ale co dalej???? Ktoś może dać DT??? Quote
eria Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 o kurcze :placz::placz::placz: jaki bidulek:placz: Quote
weszka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 A jaki jest słodki to mówię Wam :loveu: Chodzi za mną jak cień i jest strasznie grzeczny :loveu: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img301.imageshack.us/img301/1894/zdjcie053so9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Bursztynka13 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A może go sobie zostawisz?:evil_lol: Nie, oczywiście żartuję masz już przecież psiska na głowie... Szkoda że nie mieszkasz w Szczecine:( Mojej babci zmarł pudelek i teraz chce adoptować/znaleć na ulicy jakigoś małego pieka. Chciała ze schroniska wziąść ale to rencistka i ceny psów w schronisku ją odstrenczają:( A szkoda. Lecz nawet jak dla mnie 60 zł za nierasowego szczeniaka w schronisku to przegięcie:cool1: Quote
bina66 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 oj, Ty to masz szczęście do przygód! śliczny pudelek, pomyślałam o mojej mamie ale do Krakowa daleko, szkoda Quote
weszka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Tiaaa jeszcze mi tylko pudelka potrzeba ;) teraz mi tu świruje wokół cieczkowej Buni, a wieczorkiem jedzie do hotelu - ja niestety nie mam warunków żeby go przechować. Hmmm... [B]Bursztynek, bina[/B] nie takie odległości psiaki pokonują więc jeśli się nie znajdzie właściciel ani domek na miejscu to możemy kombinować do którejś z Was :) Quote
madziamn Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 jeśli się znajdzie właściciel czego pudelkowi życzę to ja mam malutką sunię na wydanie. skarb nie pies tyle że kundelek ale nie absorbujący i szybko się przywiązuje. sunia ma naprawdę malutko czasu. grozi jej schron w którym sobie nie poradzi. u mnie zostac dłużej nie moze bo ja naprawde nie mam warunków na dwa psy. Quote
AnkaG Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [B]madziamn [/B]założyłaś wątek dla psinki? [B]weszka [/B]ciebie to lubią psiunki aż za bardzo. Wakacje ... :mad: Oby pudelek szybko znalazł domek. Fajny maluch. Quote
weszka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Ehhh mam podły nastrój :( Jestem u kresu sił. Mam dość - starość Buni mnie przerasta. W dodatku przez jej parszywy charakter i cieczkę musiałam odwieźć pudelka do hotelu. Zawiodłam go, bał się tam zostać i znów czuje się porzucony :( [B]madziamn [/B]współczuję zmartwienia z sunią i mocno trzymam kciuki za domek dla niej. Dupa z tym wszystkim. Quote
madziamn Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='AnkaG'][B]madziamn [/B]założyłaś wątek dla psinki? [B]weszka [/B]ciebie to lubią psiunki aż za bardzo. Wakacje ... :mad: Oby pudelek szybko znalazł domek. Fajny maluch.[/quote] wątek suni jest w moim podpisie. Myslałam nawet o hoteliku ale on niestety przerasta moje możliwosci finansowe:-(. Quote
weszka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Ja mam o tyle dobrze że hotelik tańszy dla bezdomniaków no i kochany p. Tomek nie bierze kasy od razu z góry i czeka aż uciułamy :) Quote
madziamn Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Weszko a może u Ciebie są miejsca w hoteliku tam gdzie był Ginuś z Tonikiem? Quote
eria Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 dobrze że jest ten hotelik.... a Bunia....duuużo duuuużo wyrozumiałości......;) choć wiem że to ciężko czasem Quote
weszka Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='madziamn']Weszko a może u Ciebie są miejsca w hoteliku tam gdzie był Ginuś z Tonikiem?[/quote] Trzeba by było zapytać ale to najlepiej dzień przed lub w dniu ew. przyjazdu bo sytuacja się szybko zmienia. [quote name='eria']dobrze że jest ten hotelik.... a Bunia....duuużo duuuużo wyrozumiałości......;) choć wiem że to ciężko czasem[/quote] Oj tak dobrze bo ratuje sprawę w takich sytuacjach. A z Bunią... tak wyrozumiałość ale zmaganie się z taką sytuacją jest straszne :roll: Quote
brygidakuzniak Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 1. Weszko, a ile kosztuje na dobę ten hotelik dla bezdomnego pieska? Mam pewien pomysł na uciułanie kasy (to eksperyment, więc nie wiem na ile będzie skuteczny), ale wyjściowo chciałabym znać rząd wydatków. 2. Psy Cię kochają, bo to właśnie Ty, a nie ktoś z pozostałych 850 tys. osób w Krakowie, wpadłaś na pudelka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 3. Napisałam też maila ;-) Quote
weszka Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='brygidakuzniak']1. Weszko, a ile kosztuje na dobę ten hotelik dla bezdomnego pieska? Mam pewien pomysł na uciułanie kasy (to eksperyment, więc nie wiem na ile będzie skuteczny), ale wyjściowo chciałabym znać rząd wydatków. 2. Psy Cię kochają, bo to właśnie Ty, a nie ktoś z pozostałych 850 tys. osób w Krakowie, wpadłaś na pudelka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 3. Napisałam też maila ;-)[/quote] Już odpowiadam :) ad.1 Hotelik dla bezdomniaka to 15 zł za dobę. ad. 2 Oj tak kochają :diabloti: bo i ja je kocham paskudy jedne :loveu: choć dostarczją mi mnóstwo różnych nie zawsze mile widzianych atrakcji ad. 3 Właśnie przed chwilką odpisałam :razz: PS. Tęsknię za tym białaskiem :-( jakoś się tak mieliśmy ku sobie... :loveu: [IMG]http://img143.imageshack.us/img143/281/dsc2753ut9.jpg[/IMG] Quote
brygidakuzniak Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Pudelek mega-cudny :) Rozumiem zatem, że jakieś pieniążki rzędu 150 - 200 zł mają sens. Odezwę się w najbliższym czasie w sprawie zorganizowania owych ;-) I w sprawie naszego spotkania też. Pozdro, pozdro, pozdro :) :) :) Quote
eria Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Witanko ! czy to Twój ostatni dzień przed urlopem ??? :razz: Szczęściaro planuj w który weekend możesz do nas wpaść z Dirkulcem:loveu: Quote
weszka Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='brygidakuzniak']Pudelek mega-cudny :) Rozumiem zatem, że jakieś pieniążki rzędu 150 - 200 zł mają sens. Odezwę się w najbliższym czasie w sprawie zorganizowania owych ;-) I w sprawie naszego spotkania też. Pozdro, pozdro, pozdro :) :) :)[/quote] Prawda jest taka, że każde pieniądze mają sens (choć oczywiście im większe tym sens większy :razz:) bo grosik do grosika i jakoś się zbiera. Poza pudelkiem mamy w hotelu tabun innych zadłużonych psów, nie mówiąc o nie zapłaconych wetach :shake: Trzymam kciuki za Twoją akcję! A w sprawie spotkania jesteśmy na linii ;) [quote name='madziamn']Cudny ten pudelek:loveu:[/quote] [quote name='bina66']oj, jakie piękne oczka!!!![/quote] Oj taaaak :loveu: oczka ma jak ten kot ze Shreka :loveu: [quote name='eria']Witanko ! czy to Twój ostatni dzień przed urlopem ??? :razz: Szczęściaro planuj w który weekend możesz do nas wpaść z Dirkulcem:loveu:[/quote] Tak tak tak :multi: ostatni dzień :multi: Będę planować - najbliższy odpada ale mamy jeszcze 2 kolejne :cool1: Quote
AnkaG Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 O urlopik sie szykuje. :lol: A jak pudelek się miewa? Quote
madziamn Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 milutkiego wypoczynku urlopowego Weszko. A jak dziewczynki:loveu: i pudelcio:loveu:? Quote
madziamn Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 żeby nam za wesoło nie było znalazłam takie cudo sznaucerkowe, [url]http://www.allegro.pl/item418406989_sznaucerek_maly_rycerzyk_czy_umrze_w_schronisku.html[/url] Monisia zrobiła mu allegro. Ja mam prośbę Weszko dodałabyś go do bloga adopcyjnego? Ja nie mogę patrzec na to jak się męczy w tym schronie.:-(nie mam gdzie go wyciągnąc a jemu przydałoby sie kilka zabiegów pielęgnacyjnych i mimo ze staruszek nieźle by wyglądał. Quote
Recommended Posts