Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']pewnie, że rozumiemy ;)
Ja kiedy zaczełam jeździć do schroniska miałam 12 lat, radziłam sobie, chociaż wiem, że popełniłam sporo błędów, ktore mogłyby skończyć się tragedią, ale poporstu nie zdawałam sobie z tego sprawy :roll:
Teraz kiedy patrzę na niektóre dzieciaki w szkołach, które odwiedzają schronisko to płakać się chcę co z nich wyrośnie :shake:[/quote]
Ja też zaczęłam jak miałam 12:cool3: teraz jestem rok starsza:diabloti: Na początku chyba każdy popełnia błędy, ale z czasem się że tak powiem człowiek wyrobi:evil_lol:;)
Nooo masakra:shake: Dziś na wf, poszliśmy na stadion, żeby biegać no i tam się błąkał piesek, młody, strasznie energiczny i chętny do zabawy, chciał gryźć, jak to szczeniak i wszyscy się go bali:evil_lol: więc ja wzięłam patyk zaczęłam z nim aportować i się bawić. No ale potem trzeba było iść, no i kolega zaczął rzucać w niego kamieniami:angryy: jak sie wkurwiłam, poszłam i mu naklnęłam:diabloti::oops: i mało co normalnie jego nie obrzucałam tymi kamieniami:evil_lol: i dał se spokój chopok:evil_lol:;)
[quote name='Mysia_']Baffi, ale se reklamę zrobiłaś :evil_lol::razz:[/quote]
Normalnie lanssssss:evil_lol:

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia bonnie']No ale potem trzeba było iść, no i kolega zaczął rzucać w niego kamieniami:angryy: jak sie wkurwiłam, poszłam i mu naklnęłam:diabloti::oops: i mało co normalnie jego nie obrzucałam tymi kamieniami:evil_lol: i dał se spokój chopok:evil_lol:;)
[/quote]

trza se radzić :evil_lol: Ja ostatnio doszłam do wniosku, że jestem bardzo złym człowiekiem :eviltong: Bo doprowadzam ludzi do płaczu :diabloti:

Posted

[quote name='Mysia_']trza se radzić :evil_lol: Ja ostatnio doszłam do wniosku, że jestem bardzo złym człowiekiem :eviltong: Bo doprowadzam ludzi do płaczu :diabloti:[/quote]
:evil_lol::evil_lol: Ja np. ostatnio prawiłam kazanie koleżance apropo rozmnażania kotów i jej nieodpowiedzialności to jej mina zrzedła i potem siedziała taka zamyślona i zszokowana, że jej prawde w oczy powiedziałam:evil_lol:

[quote name='BlackSheWolf']niestety... dzieci maja zly przyklad... i wedug nich fajnie jest psy pobic... poobrzucac kamieniami..[/quote]
dokładnie:shake::shake::shake:

Posted

U nas w schronisku jest od 2 tyg. nowy piesek, szczeniaczek Guziczek, ma 6 mies. jest dosłownie przerażony, trzeba go nosić,jak postawi się go na ziemie nie ruszy się:-( Dziś zrobił dosłownie jedynie 2 kroczki:-( Strasznie się do niego przywiązałam... muszę mu znaleźć dom! Ale najpierw nad nim trzeba popracować...

[IMG]http://i32.tinypic.com/303l551.jpg[/IMG]

Ale dziś rano, poszłam otworzyć bramę wyjazdową, bo jechałam do schronu, no a ja mieszkam w domu bliźniaku no i w jednym miejscu ogród się nam łączy z sąsiadami. No i idę otworzyć tą brame i zatkało mnie. 7letni sąsiad idzie z przepiękną amstaffką:crazyeye: dorosłą, na kolczatce... No ale może to i lepiej, bo jakby go ta amstaffka zaczęła ciągnąć to by marnie miał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pytam go, czy to ich pies, powiedział, że tak, że to Mona:loveu: Ale była przepiękna:loveu: W sumie to nie wiedziałam, czy bać się go, tzn. czy nie będzie agresywny. No ale podeszłam do niej, a ona strasznie przyjazna, merdała ogonkiem, chciała żeby ją miziać :) Bardzo zadbana!:crazyeye: Sierść miła w dotyku, lśniąca, nie za chuda, nie za gruba :) Tak, pewnie teraz myślicie skąd moje zdziwienie... bo sąsiedzi to.... jakby to powiedzieć... dużo razy interweniowała u nich policja, i w ogóle to taka rodzina jak z serialu brazylijskiego:evil_lol::evil_lol: Ten siedzi za to, ta wyszła za niego, a potem zdradzila go z tym, ten chcial zabić tą, ta uciekła od tego, a ta z tym wyjechała tam itp.:diabloti: No, ale jestem mile zaskoczona :)

Posted

W żywieckim schronisku jest takich więcej, nie tylko Guziczek...

Jest też 2 miesięczny szczeniak, wczoraj został zabrany do lecznicy. Podejrzenie nosówki, lek 180zł... Brak funduszy, a to takie maleństwo... :-(

Posted

Szczesliwy dzien :loveu:

Dzieki cioteczkom Pucce i Evelin nasza Neri Pojechala do KrK skad do domu stalego (do Wielliczki ) odbierze ja jej przyszla Pani :loveu:

[IMG]http://img404.imageshack.us/img404/8904/dsc08897ir6he4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img103.imageshack.us/img103/772/47206268qq4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img107.imageshack.us/img107/3512/dsc08665dq8ve3.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']W żywieckim schronisku jest takich więcej, nie tylko Guziczek...

Jest też 2 miesięczny szczeniak, wczoraj został zabrany do lecznicy. Podejrzenie nosówki, lek 180zł... Brak funduszy, a to takie maleństwo... :-([/quote]

Cholercia... :-( 2 miesieczny szkrabek masakra... :shake: