BlackSheWolf Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Witajcie :) Proszę napiszcie w jakim schronisku jesteście wolontariuszami i jak długo ? :) taki mały off dla wolontariuszy :evil_lol: Ja jestem wolontariuszką w Łęczycy. Mamy zawsze ok. 70 psów :) Jestem tam od początku sierpnia :cool3: Właśnie w piątek będziemy rozwieszać plakaty z OTOZu o schronisku ;) Pozdrawiam Quote
Ania_i_Kropka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Witaj Ja jestem wolontariuszem w Olsztynie od ponad 6 lat. Quote
BlackSheWolf Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 o witam witam :) a wy tez moze zamowiliscie plakaty w OTOZie ? :) Quote
Ania_i_Kropka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tak. Część już wisi w mieście. Niektóre lecznice nie zdjęły jeszcze plakatów z przed 2 lat. Quote
psiulka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [I]Ja jestem wolontariuszką z Rzeszowa. Wolontariat zaczęłam w okoliczach kwietnia br. W schronisku jest ok. 200 i koty, niestety nie wiem dokładnie ile. [/I] [I]Co ile jeździcie do schroniska? :cool3:[/I] Quote
Ania_i_Kropka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja kiedyś byłam prawie codziennie. Teraz gdy urodziła mi się córeczka i zaczęłam pracę. Jestem raz, dwa razy w tygodniu. Quote
BlackSheWolf Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Ania_i_Kropka']Ja kiedyś byłam prawie codziennie. Teraz gdy urodziła mi się córeczka i zaczęłam pracę. Jestem raz, dwa razy w tygodniu.[/quote] o to jak przy tylu obowiazkach to i tak czesto bywasz :cool3: a ja jestem w roku szkolnym conajmniej raz w tygodniu, ponieważ schronisko nie jest w mojej miejscowości... i dużo czasu zajmuje mi dojazd :placz: a w wakacje to częściej ;) ja to bym mogła być tam codziennie :cool3: Quote
Mysia_ Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ja jestem wolontariuszką w schronisku w Zabrzu od ponad 6 lat ;) Kiedy chodziłam do szkoły byłam jakieś 3 razy w tygodniu, w wakacje i ferie codziennie ;) Teraz (od maja) jestem codziennie.... W najbliższym czasie zaczynam staż w schronisku, więc i nadal będę codziennie..... Quote
BlackSheWolf Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Mysia_']Ja jestem wolontariuszką w schronisku w Zabrzu od ponad 6 lat ;) Kiedy chodziłam do szkoły byłam jakieś 3 razy w tygodniu, w wakacje i ferie codziennie ;) Teraz (od maja) jestem codziennie.... W najbliższym czasie zaczynam staż w schronisku, więc i nadal będę codziennie.....[/quote] o matko ale masz super :loveu: mi dojazd do schroniska zajmuje godzine.... :roll: i jeszcze 9 zl za jeden dojazd :placz: a jutro rozwieszanie plakatow :cool3: Quote
Mysia_ Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='BlackSheWolf']o matko ale masz super :loveu: mi dojazd do schroniska zajmuje godzine.... :roll: i jeszcze 9 zl za jeden dojazd :placz: a jutro rozwieszanie plakatow :cool3:[/quote] Mi niestety dojazd też zajmuje trochę czasu :roll: Jak wyjdę z domu to własnie po jakiejś godzinie jestem w schronisku, ale naszczęscie połączenie jest dobre... Gorzej zimą, bo wtedy z tramwajami jest spory problem :roll: Aha, jesli chodzi o "moje" schronisko to jest około 280 psów, a miesca na maksymalnie 160 :shake: Quote
lisiaczek90 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 A ja jestem wolontariuszką w schronisku w Łęczycy (tak samo jak Agatka:) ). A chodzę tam juz od dobrych 3 lat :) Jestem zazwyczaj w weekendy mamy zawsze około 70 piesków co smuci :( A jutro zaczynamy w Ozorkowie rozwieszać plakaty z OTOZ :) Pozdrowienia dla wszystkich wolontariuszy :) Quote
BlackSheWolf Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='lenka_volontariuszka']A ja jestem wolontariuszką w schronisku w Łęczycy (tak samo jak [B]Agatka:) ).[/B] A chodzę tam juz od dobrych 3 lat :) Jestem zazwyczaj w weekendy mamy zawsze około 70 piesków co smuci :( A jutro zaczynamy w Ozorkowie rozwieszać plakaty z OTOZ :) Pozdrowienia dla wszystkich wolontariuszy :)[/quote] to chodzi o mnie :D hihi :loveu::cool3: Quote
rotek_ Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 justynavege i ja pomagamy schronisku w uciechowie... a schronisko istnieje tylko dzięki dogomaniakom...bez nich już dawno by upadł w wakacje byłam codziennie.....od 9.30rano do 9 wieczorem. teraz przez studia jestem raz w tyg... dojazd kiepski...dwa razy przesiadka PKSem... około 35 km Quote
kate89 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ja jestem wolontariuszka w schronisku w Olsztynie,juz 3 lata prawie będzie, i razem z Anią_i_Kropką prężnie tam działamy :) hiehie ja to z powodu szkoły bywam rzadko,bo tylko raz w tygodniu w soboty...chyba ze jakies wolne jest to tez wpadam Quote
Patikujek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja jestem wolontariuszką również w schroniesku w Zabrzu pozdrowienia Myszka:D Jestem tam od 06 listopada 2004r. I mam nadzieję że jeszcze trochę tam zostanę Quote
BlackSheWolf Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 miło widziec tylu wolontariuszy :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 To ja również się zgłaszam :) Niecały rok byłam w wolontariacie w Bielsku-Białej, obecnie ok. miesiąca w Żywcu :) Quote
BlackSheWolf Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 a to czemu zmieniłaś schronisko ?? :D :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Z powodu kierownictwa. Myślę, że tyle wystarczy, nie chcę głośno o tym pisać - jeśli ktoś zainteresowany, proszę o pw :) Za to Żywiec ma gorsze warunki jako samo schornisko, za to są ludzie, którzy naprawdę chcą pomagać i te efekty doskonale widać :) Quote
BlackSheWolf Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 A ja tak pytałam z ciekawości :) :) Nasze schronisko w Łęczycy ciągle się udoskonala ;) w ciągu 3 lat tyle powstało że szok ;) Quote
Mysia_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 u nas w Zabrzu też ciągle remonty :cool3: Tylko miejsca wciąż za mało.... Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ja podobnie jak pinczerka od ok. miesiąca jestem wolontariuszką w schronie w Żywcu :) Quote
Mysia_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 zapraszam wszystkich którzy jeszcze nie mieli okazji tego zobaczyć: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19585[/URL] :cool3: Quote
Rybc!a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Powiedzmy, że i ja jestem wolontariuszką, choć u nas czegoś takiego nie ma. Zajmuję się jednak adopcjami, jak narazie udało mi się wyciągnąć ok. 55 psów. Pomagam elbląskim psiakom od sierpnia zeszłego roku. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Zawsze byłam pod wrażeniem, widząc zdjęcia z zabrzańskich spacerów... ;) Inne schroniska chyba by się na to nie odważyły :) Quote
Recommended Posts