Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie :)
Proszę napiszcie w jakim schronisku jesteście wolontariuszami i jak długo ? :)
taki mały off dla wolontariuszy :evil_lol:

Ja jestem wolontariuszką w Łęczycy. Mamy zawsze ok. 70 psów :)
Jestem tam od początku sierpnia :cool3:
Właśnie w piątek będziemy rozwieszać plakaty z OTOZu o schronisku ;)

Pozdrawiam

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I]Ja jestem wolontariuszką z Rzeszowa. Wolontariat zaczęłam w okoliczach kwietnia br. W schronisku jest ok. 200 i koty, niestety nie wiem dokładnie ile. [/I]

[I]Co ile jeździcie do schroniska? :cool3:[/I]

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Ja kiedyś byłam prawie codziennie. Teraz gdy urodziła mi się córeczka i zaczęłam pracę. Jestem raz, dwa razy w tygodniu.[/quote]
o to jak przy tylu obowiazkach to i tak czesto bywasz :cool3:

a ja jestem w roku szkolnym conajmniej raz w tygodniu, ponieważ schronisko nie jest w mojej miejscowości... i dużo czasu zajmuje mi dojazd :placz: a w wakacje to częściej ;) ja to bym mogła być tam codziennie :cool3:

Posted

Ja jestem wolontariuszką w schronisku w Zabrzu od ponad 6 lat ;) Kiedy chodziłam do szkoły byłam jakieś 3 razy w tygodniu, w wakacje i ferie codziennie ;) Teraz (od maja) jestem codziennie.... W najbliższym czasie zaczynam staż w schronisku, więc i nadal będę codziennie.....

Posted

[quote name='Mysia_']Ja jestem wolontariuszką w schronisku w Zabrzu od ponad 6 lat ;) Kiedy chodziłam do szkoły byłam jakieś 3 razy w tygodniu, w wakacje i ferie codziennie ;) Teraz (od maja) jestem codziennie.... W najbliższym czasie zaczynam staż w schronisku, więc i nadal będę codziennie.....[/quote]
o matko ale masz super :loveu:
mi dojazd do schroniska zajmuje godzine.... :roll: i jeszcze 9 zl za jeden dojazd :placz:

a jutro rozwieszanie plakatow :cool3:

Posted

[quote name='BlackSheWolf']o matko ale masz super :loveu:
mi dojazd do schroniska zajmuje godzine.... :roll: i jeszcze 9 zl za jeden dojazd :placz:

a jutro rozwieszanie plakatow :cool3:[/quote]

Mi niestety dojazd też zajmuje trochę czasu :roll: Jak wyjdę z domu to własnie po jakiejś godzinie jestem w schronisku, ale naszczęscie połączenie jest dobre... Gorzej zimą, bo wtedy z tramwajami jest spory problem :roll:

Aha, jesli chodzi o "moje" schronisko to jest około 280 psów, a miesca na maksymalnie 160 :shake:

Posted

A ja jestem wolontariuszką w schronisku w Łęczycy (tak samo jak Agatka:) ). A chodzę tam juz od dobrych 3 lat :) Jestem zazwyczaj w weekendy mamy zawsze około 70 piesków co smuci :( A jutro zaczynamy w Ozorkowie rozwieszać plakaty z OTOZ :) Pozdrowienia dla wszystkich wolontariuszy :)

Posted

[quote name='lenka_volontariuszka']A ja jestem wolontariuszką w schronisku w Łęczycy (tak samo jak [B]Agatka:) ).[/B] A chodzę tam juz od dobrych 3 lat :) Jestem zazwyczaj w weekendy mamy zawsze około 70 piesków co smuci :( A jutro zaczynamy w Ozorkowie rozwieszać plakaty z OTOZ :) Pozdrowienia dla wszystkich wolontariuszy :)[/quote]
to chodzi o mnie :D hihi :loveu::cool3:

Posted

justynavege i ja pomagamy schronisku w uciechowie...
a schronisko istnieje tylko dzięki dogomaniakom...bez nich już dawno by upadł
w wakacje byłam codziennie.....od 9.30rano do 9 wieczorem.
teraz przez studia jestem raz w tyg...
dojazd kiepski...dwa razy przesiadka PKSem...
około 35 km

Posted

Ja jestem wolontariuszka w schronisku w Olsztynie,juz 3 lata prawie będzie, i razem z Anią_i_Kropką prężnie tam działamy :) hiehie ja to z powodu szkoły bywam rzadko,bo tylko raz w tygodniu w soboty...chyba ze jakies wolne jest to tez wpadam

Posted

Ja jestem wolontariuszką również w schroniesku w Zabrzu

pozdrowienia Myszka:D

Jestem tam od 06 listopada 2004r.
I mam nadzieję że jeszcze trochę tam zostanę

Posted

Z powodu kierownictwa. Myślę, że tyle wystarczy, nie chcę głośno o tym pisać - jeśli ktoś zainteresowany, proszę o pw :)

Za to Żywiec ma gorsze warunki jako samo schornisko, za to są ludzie, którzy naprawdę chcą pomagać i te efekty doskonale widać :)

Posted

Powiedzmy, że i ja jestem wolontariuszką, choć u nas czegoś takiego nie ma. Zajmuję się jednak adopcjami, jak narazie udało mi się wyciągnąć ok. 55 psów.

Pomagam elbląskim psiakom od sierpnia zeszłego roku.