Magot Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 :laola:[COLOR=Blue][SIZE=5]200 stronka!:laola:[/SIZE][/COLOR] Quote
WinterGirl Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]201 też niczego sobie stronka :diabloti: gratulujemy tej 200[/FONT][/CENTER] Quote
Olusia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Spóźniłam się :placz: Może na 300 wskoczę :cool3: Gratulujemy! :multi: :cunao::cunao: Karteczka sliczna :loveu::cool3: Quote
BBeta Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 To już 200 ?? :crazyeye: :crazyeye: [CENTER]:cunao: :drink1: :drink1: :popcorn: :drink1: :drink1: :cunao: [/CENTER] Quote
Czarna_Owieczka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Gratulujemy 200 :multi: :bigcool: :multi: :bigcool: Quote
ewka i haker Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 witanko gassira;) kartka mi sie bardzo podoba ma taki fajny klimat super:cool2: Quote
Avaloth Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Olusia']Spóźniłam się :placz: Może na 300 wskoczę :cool3: Gratulujemy! :multi: [/quote] dokładnie xD gratuluje z nadzieję że na 300 się załapię :eviltong: a i cudna kartka ! :) ;* cudny banner ! Quote
ewka i haker Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 a gdzie sie podziewa Gassira??:razz: Quote
Cheritka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A gospodyni czeka, [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]aż jej do 300 stronki dojdziemy gratulacjami[/SIZE][/FONT][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magot Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Cheritka'][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A gospodyni czeka, [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]aż jej do 300 stronki dojdziemy gratulacjami[/SIZE][/FONT][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No jeszcze czego:diabloti: Quote
Miga Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Witajcie Gassirowianki :) Żeście nagadały tyle, że nawet nie wiem gdzie skończyłam ;) /no dobra, dobra... nie zaglądam na Dogomanię systematycznie :eviltong:/ Zdjęcia fajowskie, sama bym sobie pohasała w takim różnorodnym rasowo stadku ;) Czy ten wilczak nie sprawia jakichś problemów swoim właścicielom ? Bo gdzieś czytałam, że mają charakter zbliżony do huskich i lubią ucieczki. A ciekawa z nich rasa :) Jam też baran kwietniowy (dokładnie 9 skończę 23 latka ;) Siostra moja jest byk i nie wiem, czy tak te znaki żyją w super komitywie :P Zdjęęęcia cemy ;):cool3: Quote
Doginka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Byk z baranem to istna jatka:mad::mad::mad: - wiem, bo ja jestem byk, a moja siorka baran:diabloti::diabloti::diabloti: Gassi gdzie ty?????????????:cool3: Quote
AnkaG Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Moje rodzeństwo to też byki - dwa różne charaktery. :shake: Quote
ariss Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='ewka i haker']a gdzie sie podziewa Gassira??:razz:[/quote] już jestem;) [quote name='Junka']Heloo wam :)[/quote] [quote name='Czarna_Owieczka']Hej! :multi:[/quote] Cześć dziewuszki [quote name='Cheritka'][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A gospodyni czeka, [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]aż jej do 300 stronki dojdziemy gratulacjami[/SIZE][/FONT][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] o to świetny pomysł:cool3: [quote name='magda_drakkar']No jeszcze czego:diabloti:[/quote] no wiesz co:mad: [quote name='Miga']Witajcie Gassirowianki :) Żeście nagadały tyle, że nawet nie wiem gdzie skończyłam ;) /no dobra, dobra... nie zaglądam na Dogomanię systematycznie :eviltong:/ Zdjęcia fajowskie, sama bym sobie pohasała w takim różnorodnym rasowo stadku ;) Czy ten wilczak nie sprawia jakichś problemów swoim właścicielom ? Bo gdzieś czytałam, że mają charakter zbliżony do huskich i lubią ucieczki. A ciekawa z nich rasa :) Jam też baran kwietniowy (dokładnie 9 skończę 23 latka ;) Siostra moja jest byk i nie wiem, czy tak te znaki żyją w super komitywie :P Zdjęęęcia cemy ;):cool3:[/quote] Wilczak jest świetny i nie ma z nią żadnych problemów-jest małym uparciuchem tylko;) [quote name='Doginka']Byk z baranem to istna jatka:mad::mad::mad: - wiem, bo ja jestem byk, a moja siorka baran:diabloti::diabloti::diabloti: Gassi gdzie ty?????????????:cool3:[/quote] ja jestem baranek i z bykami dobrze żyję;) [quote name='AnkaG']Moje rodzeństwo to też byki - dwa różne charaktery. :shake:[/quote] Dobrej nocki wszystkim życzę:loveu: Quote
snikops Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Dziękujemy dziękujemy:p i witam sznaucerka;) Quote
ariss Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Bedzix']Dziękujemy dziękujemy:p i witam sznaucerka;)[/quote] a Wy u nas pierwszy raz???:multi::multi::multi: Zapraszamy częściej;) Quote
ariss Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Doginka']Nie śpij jesce:cool3::diabloti::loveu:[/quote] [quote name='Bedzix']nikt tu nie śpi:eviltong:[/quote] przepraszam kochani,ale mniej więcej od 24 godzin jestem na nogach i padam na pysk:roll: Nie czytałam nic u nikogo,bo nie mam siły ale zaznaczyłam swoją obecność;)U wszystkich tak samo,aby nie było listy skarg i zażaleń:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 No to wypocznij do rana [IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/dobranoc.gif[/IMG][IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/tesknie.gif[/IMG][IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/pa%20pa.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts