eria Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 nie nabijam się !! banerek jest śliczny !!! możesz mi w ramach treningu zrobić taki w rozmiarze 500x100 :cool3: zdjęcia wybierz sama i zmniejsz:diabloti::eviltong: coś takiego co po świętach sobie wstawię w podpis:) Quote
ariss Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='eria']nie nabijam się !! banerek jest śliczny !!! możesz mi w ramach treningu zrobić taki w rozmiarze 500x100 :cool3: zdjęcia wybierz sama i zmniejsz:diabloti::eviltong: coś takiego co po świętach sobie wstawię w podpis:)[/quote] no właśnie ja mam problem z tym zmniejszaniem:oops: mam wersję angielską programu i chyba coś mi się tam poprzestawiało i nie moge się zorientować gdzie. Jak zmniejszam zdjęcie do rozmiarów banerkowych to mi ono się gigantyczne robi:roll: z resztą jak każdą fotke chce zmniejszyć to tak jest,ale żeby nie było jak tylko wgrałam program to wszystko było ok. Tak samo mi się zrobiło z napisem,od wczoraj tylko migający moge wkleić:niewiem:.Niestety jestem bezradna:oops:. Po świętach mówisz-dobrze,że dajesz mi dużo czasu:evil_lol:albo dojdę sama co popieprzył.... w programie,albo Ty będzIesz zmniejszać fotki które wybiorę;) Quote
eria Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ja mam program easy thumbnails do hurtowego zmniejszania fot. Ale z tego co wiem to Ty masz Corel Paint Shop Pro prawda?? Więc wybierasz najpierw image , potem resize i wpisujesz tam 100x100 pixeli . Tylko wpisujesz w tych suwakach dwóch u góry, tam gdzie pisze Pixel Dimensions :cool3:pisz na gg jak coś, będzie łatwiej się dogadać! Quote
weszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='eria']on nie jest czarno biały -tylko Twoje psy są kmbinacją tych kolorów i w dodatku na śniegu :cool3::cool3::cool3:[/quote] he he to palnęłam :oops::evil_lol: [quote name='AnkaG']Fajny banerek. :lol:[/quote] Nawet bardzo fajny! Masz smykałkę Gassirko :razz: A ja też mam ładny świąteczny banerek!!! Dostałam w prezencie od Gassiry :) Quote
Magot Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Banner po prostu rewela!:cool3::loveu: Już się można ustawiać w kolejce po banerek?:loveu: Quote
natija Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 mi sie tez podoba ten co Erii-jest rewelka:):)robisz to w paint.....???? Quote
Paulina. Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [URL]http://images30.fotosik.pl/128/89c3609f5e456b19.jpg[/URL] :modla::modla::modla: Szybko się nauczyłaś - zdolniacha z Ciebie :loveu: [SIZE=1]Umiesz robic kartki świąteczne? :evil_lol:[/SIZE] Quote
natija Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 jak Ci sie bedziesz nudzic,jestem chetna,zebys na moim Agencie poprobowala:):):oops: Quote
weszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A ja bym chciała zdjęcie cudnej czarnej mordeczki!!! Quote
ariss Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='weszka']he he to palnęłam :oops::evil_lol: Nawet bardzo fajny! Masz smykałkę Gassirko :razz: A ja też mam ładny świąteczny banerek!!! Dostałam w prezencie od Gassiry :)[/quote] ;) [quote name='Magda:)']Banner po prostu rewela!:cool3::loveu: Już się można ustawiać w kolejce po banerek?:loveu:[/quote] moge pokobinować,ale nie umiem robić takich na życzenie tylko co chwila przyniesie:roll:.Poza tym nie umiem posługiwać się gumką:oops:tylko tło jak na zdjęciu wklejam;) [quote name='natija']mi sie tez podoba ten co Erii-jest rewelka:):)robisz to w paint.....????[/quote] nie w corelu;).Pobawie się jeszcze troszkę-może w końcu się nauczę;) [quote name='Paulinaaa'][URL]http://images30.fotosik.pl/128/89c3609f5e456b19.jpg[/URL] :modla::modla::modla: Szybko się nauczyłaś - zdolniacha z Ciebie :loveu: [SIZE=1]Umiesz robic kartki świąteczne? :evil_lol:[/SIZE][/quote] akurat:eviltong: ja coś zrobię,a później nie pamiętam jak mi to wyszło:roll:. Kartki z Gassulą próbowałam robić,ale wszystkie do kasacji poszły-bo nie wychodzi:-(.Ale jak się nauczę to i na Twoich fotach poćwiczę [quote name='natija']jak Ci sie bedziesz nudzic,jestem chetna,zebys na moim Agencie poprobowala:):):oops:[/quote] pomyślimy;)Trochę się wstydzam,ale widze,że cioteczki wyrozumiałe są to mogę próbować;) [quote name='weszka']A ja bym chciała zdjęcie cudnej czarnej mordeczki!!![/quote] jeśli ci chodzi o moją łobuzice to fotek brak:roll:.Dlatego za te wypociny banerkowo-fotkowe się wziełam,żebyście na mnie nie krzyczały ale jak pogoda jutro dopisze(nie będzie lało)to po pstryka trochę;) Quote
weszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 To proszę wykiziać ślicznotę ode mnie! Dobranocka! Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 dobranockowy zachod;) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images30.fotosik.pl/129/994c7e93b8afa4ac.jpg[/IMG][/URL] Quote
Luzia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ładnie to tak nie spać o tej porze :diabloti: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Ładnie to tak nie spać o tej porze :diabloti:[/quote] niedawno do domu wróciłam:cool3:ale łoczęta już krzyczą,że są senne;) Quote
Luzia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='gassira']niedawno do domu wróciłam:cool3:ale łoczęta już krzyczą,że są senne;)[/quote] Na pewno senne :diabloti: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Na pewno senne :diabloti:[/quote] zbieram się do wyrka:hand: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='furciaczek']Dziendoberek:loveu:[/quote] 06.48:crazyeye: Dzieńdoberek:loveu:witam wszystkich:loveu: Quote
eria Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 co tu taka cisza ? Gassira na 100% coś tworzy :diabloti: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='eria']co tu taka cisza ? Gassira na 100% coś tworzy :diabloti:[/quote] tu Cię zaskoczę:cool3:zbieram się do wyjścia z łobuzicą;) więc pojawie się dopiero wieczorkiem. Dziś trzeba uskutecznić jakieś prezentowe zakupki:roll: Quote
Doginka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No i co kupiłaś?????:razz::diabloti: Ja nie mam pomysła na prezent dla Jarka:-( - On jest cholernie wybredny i wszystko ma:angryy: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Doginka']No i co kupiłaś?????:razz::diabloti: Ja nie mam pomysła na prezent dla Jarka:-( - On jest cholernie wybredny i wszystko ma:angryy:[/quote] jeszcze nic:shake:narazie wróciłam ze spacerku;) chwila odpoczynku i zakupy:roll: Quote
Paulina. Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ty to i tak masz szczęscie, ze mieszkasz w Warszawie, ja jak mi się cos umyśli to w mojej dziurze nic nie kupi, a przeciez nie będe ciągle do stolicy jezdzic.. :shake: Powodzenia na zakupach! Quote
Recommended Posts