Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie nabijam się !!

banerek jest śliczny !!!
możesz mi w ramach treningu zrobić taki w rozmiarze 500x100 :cool3:
zdjęcia wybierz sama i zmniejsz:diabloti::eviltong: coś takiego co po świętach sobie wstawię w podpis:)

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']nie nabijam się !!

banerek jest śliczny !!!
możesz mi w ramach treningu zrobić taki w rozmiarze 500x100 :cool3:
zdjęcia wybierz sama i zmniejsz:diabloti::eviltong: coś takiego co po świętach sobie wstawię w podpis:)[/quote]

no właśnie ja mam problem z tym zmniejszaniem:oops: mam wersję angielską programu i chyba coś mi się tam poprzestawiało i nie moge się zorientować gdzie.
Jak zmniejszam zdjęcie do rozmiarów banerkowych to mi ono się gigantyczne robi:roll: z resztą jak każdą fotke chce zmniejszyć to tak jest,ale żeby nie było jak tylko wgrałam program to wszystko było ok.
Tak samo mi się zrobiło z napisem,od wczoraj tylko migający moge wkleić:niewiem:.Niestety jestem bezradna:oops:.

Po świętach mówisz-dobrze,że dajesz mi dużo czasu:evil_lol:albo dojdę sama co popieprzył.... w programie,albo Ty będzIesz zmniejszać fotki które wybiorę;)

Posted

ja mam program easy thumbnails do hurtowego zmniejszania fot.
Ale z tego co wiem to Ty masz Corel Paint Shop Pro prawda??
Więc wybierasz najpierw image , potem resize i wpisujesz tam 100x100 pixeli .
Tylko wpisujesz w tych suwakach dwóch u góry, tam gdzie pisze Pixel Dimensions :cool3:pisz na gg jak coś, będzie łatwiej się dogadać!

Posted

[quote name='eria']on nie jest czarno biały -tylko Twoje psy są kmbinacją tych kolorów i w dodatku na śniegu :cool3::cool3::cool3:[/quote]

he he to palnęłam :oops::evil_lol:

[quote name='AnkaG']Fajny banerek. :lol:[/quote]

Nawet bardzo fajny! Masz smykałkę Gassirko :razz:
A ja też mam ładny świąteczny banerek!!! Dostałam w prezencie od Gassiry :)

Posted

[URL]http://images30.fotosik.pl/128/89c3609f5e456b19.jpg[/URL]
:modla::modla::modla:

Szybko się nauczyłaś - zdolniacha z Ciebie :loveu:

[SIZE=1]Umiesz robic kartki świąteczne? :evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='weszka']he he to palnęłam :oops::evil_lol:

Nawet bardzo fajny! Masz smykałkę Gassirko :razz:
A ja też mam ładny świąteczny banerek!!! Dostałam w prezencie od Gassiry :)[/quote]

;)

[quote name='Magda:)']Banner po prostu rewela!:cool3::loveu: Już się można ustawiać w kolejce po banerek?:loveu:[/quote]

moge pokobinować,ale nie umiem robić takich na życzenie tylko co chwila przyniesie:roll:.Poza tym nie umiem posługiwać się gumką:oops:tylko tło jak na zdjęciu wklejam;)

[quote name='natija']mi sie tez podoba ten co Erii-jest rewelka:):)robisz to w paint.....????[/quote]

nie w corelu;).Pobawie się jeszcze troszkę-może w końcu się nauczę;)

[quote name='Paulinaaa'][URL]http://images30.fotosik.pl/128/89c3609f5e456b19.jpg[/URL]
:modla::modla::modla:

Szybko się nauczyłaś - zdolniacha z Ciebie :loveu:

[SIZE=1]Umiesz robic kartki świąteczne? :evil_lol:[/SIZE][/quote]

akurat:eviltong: ja coś zrobię,a później nie pamiętam jak mi to wyszło:roll:.
Kartki z Gassulą próbowałam robić,ale wszystkie do kasacji poszły-bo nie wychodzi:-(.Ale jak się nauczę to i na Twoich fotach poćwiczę

[quote name='natija']jak Ci sie bedziesz nudzic,jestem chetna,zebys na moim Agencie poprobowala:):):oops:[/quote]

pomyślimy;)Trochę się wstydzam,ale widze,że cioteczki wyrozumiałe są to mogę próbować;)

[quote name='weszka']A ja bym chciała zdjęcie cudnej czarnej mordeczki!!![/quote]

jeśli ci chodzi o moją łobuzice to fotek brak:roll:.Dlatego za te wypociny banerkowo-fotkowe się wziełam,żebyście na mnie nie krzyczały
ale jak pogoda jutro dopisze(nie będzie lało)to po pstryka trochę;)

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Ładnie to tak nie spać o tej porze :diabloti:[/quote]

niedawno do domu wróciłam:cool3:ale łoczęta już krzyczą,że są senne;)

Posted

[quote name='eria']co tu taka cisza ?
Gassira na 100% coś tworzy :diabloti:[/quote]

tu Cię zaskoczę:cool3:zbieram się do wyjścia z łobuzicą;)
więc pojawie się dopiero wieczorkiem.
Dziś trzeba uskutecznić jakieś prezentowe zakupki:roll:

Posted

[quote name='Doginka']No i co kupiłaś?????:razz::diabloti:
Ja nie mam pomysła na prezent dla Jarka:-( - On jest cholernie wybredny i wszystko ma:angryy:[/quote]

jeszcze nic:shake:narazie wróciłam ze spacerku;)
chwila odpoczynku i zakupy:roll:

Posted

Ty to i tak masz szczęscie, ze mieszkasz w Warszawie, ja jak mi się cos umyśli to w mojej dziurze nic nie kupi, a przeciez nie będe ciągle do stolicy jezdzic.. :shake:
Powodzenia na zakupach!