NightQueen Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 a kiedy będą informacje o tatusiu przyszłych dzieci ? bo przestanę galerię odwiedzać :diabloti: Quote
ariss Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='weszka']Że Gass piękna to wiadomo :loveu::eviltong: a z boćkami to już nie takie oczywiste :diabloti:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: [quote name='Doginka']Ja nie będę oryginalna i też pozachwycam się bociankami:loveu: I pójdę już spać, bom zmęczona:hand: To też jest piękne:loveu::lol: [URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_0043.jpg[/URL][/QUOTE] ale dawno Cię tu nie było;) [quote name='NightQueen']a kiedy będą informacje o tatusiu przyszłych dzieci ? bo przestanę galerię odwiedzać :diabloti:[/QUOTE] ale sobie trzasnęłaś nick:diabloti: :evil_lol: informacje będą jak dowiem się że wszystko się udało:cool3: choć obstawiam, że tak bo dziś robiłam obiad, mielone kartofelki, pomidorek...Gass spała przy moich nogach. Jak zaczęłam obierać cebule to się poderwała, dawała łapkę, prosiła, skroiłam trochę tej cebuli, jadła aż jej się uszy trzęsły:stupid:, a wcześniej ją ten zapach odrzucał:crazyeye: Quote
NightQueen Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 No a co :diabloti: ze small zaczynałam jak miałam 12 lat, czyli najwyższy czas zmienic login :evil_lol: Uhuhu czyżby Gass miała małe pasożyty w środku :loveu::loveu::loveu: smaki jej się zmieniają :evil_lol: za niedługo będzie cie w nocy budzić żebyś jej ogórka kiszonego przyniosła :cool3: Quote
ariss Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='NightQueen']No a co :diabloti: ze small zaczynałam jak miałam 12 lat, czyli najwyższy czas zmienic login :evil_lol: Uhuhu czyżby Gass miała małe pasożyty w środku :loveu::loveu::loveu: smaki jej się zmieniają :evil_lol: za niedługo będzie cie w nocy budzić żebyś jej ogórka kiszonego przyniosła :cool3:[/QUOTE] wet trochę dał ciała z wyznaczeniem dni krycia i kryta była tylko raz dlatego ostrożna jestem i nie wiem czy zaskoczyła. Zachowanie jej się trochę zmieniło, smaki też, więc obstawiam że pasożyty się rozwijają, ale nie chce zapeszyć może to moje widzimisię. Quote
Unbelievable Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='ariss']wet trochę dał ciała z wyznaczeniem dni krycia i kryta była tylko raz dlatego ostrożna jestem i nie wiem czy zaskoczyła. Zachowanie jej się trochę zmieniło, smaki też, więc obstawiam że pasożyty się rozwijają, ale nie chce zapeszyć może to moje widzimisię.[/QUOTE] a ile czasu zostało do jakiegoś usg? :razz: Quote
ariss Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='Unbelievable']a ile czasu zostało do jakiegoś usg? :razz:[/QUOTE] 2 tygodnie :) Quote
NightQueen Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Oby tam były te robaczki małe, trzymam kciuki :loveu: A jak przebiegło zapylanie? Gass się dogadała z kawalerem bez problemu? Quote
Doginka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Kawaler baardzo przystojny, więc Gassi na bank dała mu... bez problemu:diabloti: Quote
eria Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 dwa tygodnie ??? :crazyeye::placz::placz: no nie rób głupot Ariss !! Za dwa tygodnie to ja będę nad morzem na wczasach !!! No przecież się nie doczekam do 'po' urlopie!! :placz: Quote
ariss Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='NightQueen']Oby tam były te robaczki małe, trzymam kciuki :loveu: A jak przebiegło zapylanie? Gass się dogadała z kawalerem bez problemu?[/QUOTE] bez problemu:) choć on taki mało romantyczny:roll: a ona lubi jak ją po uszku sie poliże, adoruje, a nie tak od razu...no ale cóż:diabloti: [quote name='Doginka']Kawaler baardzo przystojny, więc Gassi na bank dała mu... bez problemu:diabloti:[/QUOTE] przystojny to fakt:loveu: czasem jest tak, że pies fajny na zdjęciach na żywo jest mało interesujący, a jak zobaczyłam tego(bo wcześniej widziałam go jako młodziaka) to mi kopara opadła..zdecydowanie to mój typ:loveu: i nie widziałam równie fajnego psa w europie(oczywiście mówię o pewnych elementach budowy), mam nadzieję że szczeniaki wezmą to co trzeba po nim a to co trzeba po Gass. Zobaczymy [quote name='eria']dwa tygodnie ??? :crazyeye::placz::placz: no nie rób głupot Ariss !! Za dwa tygodnie to ja będę nad morzem na wczasach !!! No przecież się nie doczekam do 'po' urlopie!! :placz:[/QUOTE] dasz radę:cool3: Quote
kaho Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Jestem:hand:, internet wreszcie okazal swe przyjazne oblicze wiec czym predzej sie melduje ;). Ja oczywiscie bede monotematyczna: [URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_3530.jpg[/URL] she is the best:loveu: . Co do fasolek :cool3: (pasozyty to okropna nazwa:watpliwy:) to oczywiscie trzymamy :kciuki: i odliczamy te 2 tygodnie :cool3:- mam nadzieje, ze bedzie co opijac:beerchug: . Wymiziaj od nas 'cebulowa' Gass ;). Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [QUOTE]bez problemu[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] choć on taki mało romantyczny[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] a ona lubi jak ją po uszku sie poliże, adoruje, a nie tak od razu...no ale cóż[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/QUOTE] faceci :mad: tylko jedno im w głowie :evil_lol: Quote
Doginka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='kaho']... Co do fasolek :cool3: (pasozyty to okropna nazwa:watpliwy:) ...[/QUOTE] Warzywka strączkowe też niezbyt romantycznie brzmią, ale za to są apetyczne:evil_lol::loveu: Trzymam kciuki za zapylenie:diabloti::thumbs: Quote
Unbelievable Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 to ja wyglądam wyników z niecierpliwością :diabloti: [SIZE=1]opróżniłam już skrzynkę ;)[/SIZE] Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='kaho'] Co do fasolek :cool3: (pasozyty to okropna nazwa:watpliwy:).[/QUOTE] z medycznego punktu widzenia dzieci póki są w brzuchu to pasożyty, więc nazwa jak najbardziej poprawna :evil_lol: Po za tym pasożyty to pieszczotliwe słowo (w moim słowniku) :loveu: Quote
weszka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ooo czyżby pięknota miała smaki ;) ?! Będą małe cudne Gasski jak nic :) Quote
niunka04 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 o kurcze ale super wieści!!!:0 no nie spodziewałam się takich wieści na wątku;) Quote
kaho Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='NightQueen']z medycznego punktu widzenia dzieci póki są w brzuchu to pasożyty, więc nazwa jak najbardziej poprawna :evil_lol: Po za tym pasożyty to pieszczotliwe słowo (w moim słowniku) :loveu:[/QUOTE] Owszem poprawna, ale sama musisz przyznac, ze nie brzmi to najlepiej:cool3:. Ariss, :hmmmm: sa jakies nowe wiesci:cool3:. Quote
ariss Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 ale mnie tu dawno nie było;) a wiec dla tych ciekawych w połowie września spodziewamy się miotu po następujących rodzicach:) [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/28-1.jpg[/IMG] Quote
Kashdog Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 GRATULEACJE !! Tatuś piękny :loveu: Już nie mogę się doczekać tych małych klusków :D! Quote
Justa Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Nooo w końcu mogę sie oficjalnie cieszyć !!! :loveu: Quote
AnkaG Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Gratki - po taaakich rodzicach piękne będą klusiory :) Quote
weszka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Haha to i ja tak jak Justa uroczyście odsznurowuję usteczka ;) i cieszę się publicznie że tak powiem :):) Quote
NightQueen Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='kaho']Owszem poprawna, ale sama musisz przyznac, ze nie brzmi to najlepiej:cool3:. [/QUOTE] nie przyznam, bo mi się to podoba, używam tego słowa pieszczotliwie, jak mój siostrzeniec był po drugiej stronie też nazywałam go pasożytem :loveu: Fajny ten kawaler, fajny :cool3: ale Gass i tak ładniejsza :diabloti: GRATULUJE OWOCNEGO ZAPYLANIA :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts