Kashdog Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Już poszedł głos ode mnie ;) I mam pytanie czy ty zdjęcia do PP zgłaszałaś elektronicznie? :razz: Quote
ariss Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Kashdog']Już poszedł głos ode mnie ;) I mam pytanie czy ty zdjęcia do PP zgłaszałaś elektronicznie? :razz:[/QUOTE] dziękuję:) tak, elektronicznie;) Quote
Doginka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Zagłosowałam i będę głosować ;-) PP do dziś nie przysłało mi nagrody za grudzień 2009:baddevil: Quote
ariss Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Doginka']Zagłosowałam i będę głosować ;-) PP do dziś nie przysłało mi nagrody za grudzień 2009:baddevil:[/QUOTE] dziękuje!!!Kochana jesteś:) Jak to nie przysłali???pisałaś do nich? Quote
Doginka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='ariss']dziękuje!!!Kochana jesteś:) Jak to nie przysłali???pisałaś do nich?[/QUOTE] Pisałam - na pierwszy e-mail dostałam odpowiedź, że przepraszają, że już wysyłają wagę, ale jakoś do dziś nie dotarła do mnie. Na drugi list już nie dostałam nawet odpowiedzi:evil: Quote
ariss Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Doginka']Pisałam - na pierwszy e-mail dostałam odpowiedź, że przepraszają, że już wysyłają wagę, ale jakoś do dziś nie dotarła do mnie. Na drugi list już nie dostałam nawet odpowiedzi:evil:[/QUOTE] w szoku jestem!!!:crazyeye: Quote
Doginka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ewa daj link do głosowania w podpisie na GG, bo ja zagłosuję moim sposobem;-) Quote
weszka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ależ tu się działo od mojej ostatniej wizyty! I tyle monotematycznych zdjęć :):);) Quote
Doginka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='weszka']Ależ tu się działo od mojej ostatniej wizyty! I tyle monotematycznych zdjęć :):);)[/QUOTE] Tiaaaaaa, bo Ewa teraz nie ma czasu na innotematyczne foty:roflt: - musi biedna co godzinę oddać głos na fotę:lol: Ewa wygrywasz;-) Quote
ariss Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='weszka']Ależ tu się działo od mojej ostatniej wizyty! I tyle monotematycznych zdjęć :):);)[/QUOTE] a no było, w weekend może będą jakieś z wystawy...pogoda ma dopisać:) [quote name='Doginka']Tiaaaaaa, bo Ewa teraz nie ma czasu na innotematyczne foty:roflt: - musi biedna co godzinę oddać głos na fotę:lol: błahahahhaha:evil_lol: Ewa wygrywasz;-)[/QUOTE] Quote
kaho Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Zdjecie piekne (co nie dziwi:evil_lol:) i dolaczamy sie do glosowania :cool3:. :thumbs: Quote
despera Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Cześć, wpadłam się przywitać i popodziwiać Gassirę:) Quote
Doginka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ewa mój laptop nadaje się tylko do śmietnika:-( Quote
Doginka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='niunka04']głos oddany;)[/QUOTE] :multi:dziękujemy:buzi: Quote
Kashdog Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ja staram się dawać głosy codziennie przynajmniej :) I widzę, że Gasska już na prowadzeniu jest :multi: Doginka jak będę dawać jakieś zdjęcie do PP to chyba będę musiała się do Ciebie zgłosić :evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Dziękuję za głosy:loveu: wróciłyśmy właśnie z wystawy w Opolu, przede wszystkim chce podziękować tym co tam byli za wspólne przemiłe towarzystwo:loveu: My jesteśmy zadowoleni:cool3: V1, CWC, CACIB i dołączyłyśmy do grona Interchampionów:lol: szczęśliwym 13 Cacibem:diabloti: Quote
Doginka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='ariss']...V1, CWC, CACIB i dołączyłyśmy do grona Interchampionów:lol: szczęśliwym 13 Cacibem:diabloti:[/QUOTE] A przecież Ci mówiłam na GG, że będzie Cacib:lol::multi: GRATULUJĘ INTERCHAMPIONKI:klacz: To teraz szybciutko wysyłaj wniosek o dyplom;-) Jak już go dostaniesz, to większość wystaw dla Interów jest ze sporą zniżką lub zupełnie za darmo;-) Quote
weszka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ogromne gratulacje!!!! W pełni zasłużony tytuł :multi::multi::multi: Ja również miło spędziłam czas choć ocena Vesper tak mnie wkurzyła :angryy::mad: że nawet już nie podchodziłam do was po ocenie żeby pogratulować :shake::roll::oops: Z niepokojem czekam na Łódź...:roll: Quote
LeCoyotte Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ariss gratuluję Wam interchampiona:klacz::p Quote
Recommended Posts