Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kashdog']Już poszedł głos ode mnie ;)
I mam pytanie czy ty zdjęcia do PP zgłaszałaś elektronicznie? :razz:[/QUOTE]

dziękuję:)

tak, elektronicznie;)

Posted

[quote name='Doginka']Zagłosowałam i będę głosować ;-)
PP do dziś nie przysłało mi nagrody za grudzień 2009:baddevil:[/QUOTE]

dziękuje!!!Kochana jesteś:)

Jak to nie przysłali???pisałaś do nich?

Posted

[quote name='ariss']dziękuje!!!Kochana jesteś:)

Jak to nie przysłali???pisałaś do nich?[/QUOTE]
Pisałam - na pierwszy e-mail dostałam odpowiedź, że przepraszają, że już wysyłają wagę, ale jakoś do dziś nie dotarła do mnie. Na drugi list już nie dostałam nawet odpowiedzi:evil:

Posted

[quote name='Doginka']Pisałam - na pierwszy e-mail dostałam odpowiedź, że przepraszają, że już wysyłają wagę, ale jakoś do dziś nie dotarła do mnie. Na drugi list już nie dostałam nawet odpowiedzi:evil:[/QUOTE]

w szoku jestem!!!:crazyeye:

Posted

[quote name='weszka']Ależ tu się działo od mojej ostatniej wizyty! I tyle monotematycznych zdjęć :):);)[/QUOTE]

Tiaaaaaa, bo Ewa teraz nie ma czasu na innotematyczne foty:roflt: - musi biedna co godzinę oddać głos na fotę:lol:

Ewa wygrywasz;-)

Posted

[quote name='weszka']Ależ tu się działo od mojej ostatniej wizyty! I tyle monotematycznych zdjęć :):);)[/QUOTE]

a no było, w weekend może będą jakieś z wystawy...pogoda ma dopisać:)

[quote name='Doginka']Tiaaaaaa, bo Ewa teraz nie ma czasu na innotematyczne foty:roflt: - musi biedna co godzinę oddać głos na fotę:lol:

błahahahhaha:evil_lol:

Ewa wygrywasz;-)[/QUOTE]

Posted

Ja staram się dawać głosy codziennie przynajmniej :) I widzę, że Gasska już na prowadzeniu jest :multi:
Doginka jak będę dawać jakieś zdjęcie do PP to chyba będę musiała się do Ciebie zgłosić :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziękuję za głosy:loveu:

wróciłyśmy właśnie z wystawy w Opolu, przede wszystkim chce podziękować tym co tam byli za wspólne przemiłe towarzystwo:loveu:

My jesteśmy zadowoleni:cool3:

V1, CWC, CACIB i dołączyłyśmy do grona Interchampionów:lol: szczęśliwym 13 Cacibem:diabloti:

Posted

[quote name='ariss']...V1, CWC, CACIB i dołączyłyśmy do grona Interchampionów:lol: szczęśliwym 13 Cacibem:diabloti:[/QUOTE]
A przecież Ci mówiłam na GG, że będzie Cacib:lol::multi: GRATULUJĘ INTERCHAMPIONKI:klacz:
To teraz szybciutko wysyłaj wniosek o dyplom;-) Jak już go dostaniesz, to większość wystaw dla Interów jest ze sporą zniżką lub zupełnie za darmo;-)

Posted

Ogromne gratulacje!!!! W pełni zasłużony tytuł :multi::multi::multi:
Ja również miło spędziłam czas choć ocena Vesper tak mnie wkurzyła :angryy::mad: że nawet już nie podchodziłam do was po ocenie żeby pogratulować :shake::roll::oops: Z niepokojem czekam na Łódź...:roll: