Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa']Mnie również bardziej się podobała, aczkolwiek ten ogon :placz:

Coś mi Ania pisała, że w jakiś czwartek jadą, ale ja ostatnio nieprzytomna chodzę więc nie wiem czy to już ten tydzień..[/QUOTE]

co Ty chcesz od tego ogonka ślicznego:eviltong:

jakby co jest na to metoda;)

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']Ty staruchu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zaraz nam siwieć zaczniesz:evil_lol:[/QUOTE]

No wiesz! Ja tylko wcześnie zaczęłam :diabloti:

[quote name='Od-Nowa']te kolory to mi jakoś śmierdzą kolorami wstążeczek na szczeniaczkowych szyjkach!!
gadać mi tu zaraz która się dopsi w najbliższym czasie!!:evil_lol:[/QUOTE]

Noo mnie też :crazyeye::cool3:

[quote name='eria']Tania - one mają wyraźnie przed nami tajemnice !!!!!!!!!!! :mad:[/QUOTE]

Właśnie :mad:

Posted

[quote name='Paulina.']ekhem :diabloti:
podpadłam na maxa:oops::diabloti:

Zapomniałam dodać jeszcze jednej rasy do list!!!doberman ale tylko i wyłącznie kopiowany i czarny:loveu::loveu::loveu:nie wiem czy chciałabym takiego posiadać, ale na pewno baaaaaaaaaaaardzo mi się podobają:loveu:

QUOTE]

[quote name='Od-Nowa']te kolory to mi jakoś śmierdzą kolorami wstążeczek na szczeniaczkowych szyjkach!!
gadać mi tu zaraz która się dopsi w najbliższym czasie!!:evil_lol:[/QUOTE]

mi tam nic nie śmierdzi:eviltong:

[quote name='eria']Tania - one mają wyraźnie przed nami tajemnice !!!!!!!!!!! :mad:[/QUOTE]

:siara::siara::siara:

[quote name='malawaszka']Nooo kobity - która to która? :lol:[/QUOTE]

ja nic nie wiem:lol!:

[quote name='Doginka']A może tylko kolor obroży wybierają?:hmmmm::niewiem::razz:[/QUOTE]

o tak, tak właśnie o to chodzi:diabloti:

[quote name='malawaszka']takkk taakkkk jassneee i ta obroża ma jakiś problem z ogonkiem taaakkkk :diabloti:[/QUOTE]

najnowszy szyk mody:eviltong:;)

Posted

Ewcia w przyszłym tygodniu ma być słoneczko, to jak przyjedziesz do mnie to będzie pyszne tiramisu(jak to się pisze?:crazyeye:) i może jakiś lekki obiadek:p I porobimy jakieś foty, bo mam straszne braki fotkowe:razz:

Posted

[quote name='ariss']co Ty chcesz od tego ogonka ślicznego:eviltong:

jakby co jest na to metoda;)[/QUOTE]

Jak to co? Szabelki to z tego nie będzie :placz:

Słyszałam :mdleje:

Posted

[quote name='Doginka']Ewcia w przyszłym tygodniu ma być słoneczko, to jak przyjedziesz do mnie to będzie pyszne tiramisu(jak to się pisze?:crazyeye:) i może jakiś lekki obiadek:p I porobimy jakieś foty, bo mam straszne braki fotkowe:razz:[/QUOTE]

nie wiem czy dam rade w przyszłym tygodniu:placz:ale po następnym weekendzie powinno się udać tak na cały dzionek:razz:

[quote name='Justa']Jak to co? Szabelki to z tego nie będzie :placz:

Słyszałam :mdleje:[/QUOTE]

takie ogonki to kwestia przyzwyczajenia;)mi już dawno przestały przeszkadzać;)jedynie to u olbrzyma bym chyba takiego nie zniosła:evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']
takie ogonki to kwestia przyzwyczajenia;)mi już dawno przestały przeszkadzać;)jedynie to u olbrzyma bym chyba takiego nie zniosła:evil_lol:[/QUOTE]

W sumie nie jest taki zły, zawsze mogło być gorzej :diabloti:
Ale jednak szabelka byłaby wskazana..

Posted

[quote name='Justa']W sumie nie jest taki zły, zawsze mogło być gorzej :diabloti:
Ale jednak szabelka byłaby wskazana..[/QUOTE]

jesteś zboczona:diabloti:

Posted

[quote name='weszka']No uchylcie rąbka tajemnicy bo mnie skręci... chociaż na PW albo gg... plissss!!!!!!!!!!![/QUOTE]

nie mam Twojego gg:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Justa'](niemal) każdy na inny sposób, a niektórzy nawet na wiele :evil_lol:[/QUOTE]

hahah...a teraz idz do swojej galerii i wstaw cudną Galinkę:loveu:

Posted

[quote name='ariss']jakbys miała czas się ze mną spotkac to bym zrobiła:loveu::diabloti:[/QUOTE]

Zarobiona jestem przecież żeby potem Wasze zwierzaki leczyć! :placz: