ariss Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Justa']Mnie również bardziej się podobała, aczkolwiek ten ogon :placz: Coś mi Ania pisała, że w jakiś czwartek jadą, ale ja ostatnio nieprzytomna chodzę więc nie wiem czy to już ten tydzień..[/QUOTE] co Ty chcesz od tego ogonka ślicznego:eviltong: jakby co jest na to metoda;) Quote
Doginka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='weszka']... od 24 lat takie brodziate koło mnie drepczą :p[/QUOTE] Ty staruchu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zaraz nam siwieć zaczniesz:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 te kolory to mi jakoś śmierdzą kolorami wstążeczek na szczeniaczkowych szyjkach!! gadać mi tu zaraz która się dopsi w najbliższym czasie!!:evil_lol: Quote
eria Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Tania - one mają wyraźnie przed nami tajemnice !!!!!!!!!!! :mad: Quote
weszka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Doginka']Ty staruchu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zaraz nam siwieć zaczniesz:evil_lol:[/QUOTE] No wiesz! Ja tylko wcześnie zaczęłam :diabloti: [quote name='Od-Nowa']te kolory to mi jakoś śmierdzą kolorami wstążeczek na szczeniaczkowych szyjkach!! gadać mi tu zaraz która się dopsi w najbliższym czasie!!:evil_lol:[/QUOTE] Noo mnie też :crazyeye::cool3: [quote name='eria']Tania - one mają wyraźnie przed nami tajemnice !!!!!!!!!!! :mad:[/QUOTE] Właśnie :mad: Quote
Doginka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 A może tylko kolor obroży wybierają?:hmmmm::niewiem::razz: Quote
malawaszka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Doginka']A może tylko kolor obroży wybierają?:hmmmm::niewiem::razz:[/QUOTE] takkk taakkkk jassneee i ta obroża ma jakiś problem z ogonkiem taaakkkk :diabloti: Quote
Doginka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='malawaszka']takkk taakkkk jassneee i ta obroża ma jakiś problem z ogonkiem taaakkkk :diabloti:[/QUOTE] Ja nic nie wiem, ja tu tylko zaglądam:evil_lol: Quote
ariss Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='Paulina.']ekhem :diabloti: podpadłam na maxa:oops::diabloti: Zapomniałam dodać jeszcze jednej rasy do list!!!doberman ale tylko i wyłącznie kopiowany i czarny:loveu::loveu::loveu:nie wiem czy chciałabym takiego posiadać, ale na pewno baaaaaaaaaaaardzo mi się podobają:loveu: QUOTE] [quote name='Od-Nowa']te kolory to mi jakoś śmierdzą kolorami wstążeczek na szczeniaczkowych szyjkach!! gadać mi tu zaraz która się dopsi w najbliższym czasie!!:evil_lol:[/QUOTE] mi tam nic nie śmierdzi:eviltong: [quote name='eria']Tania - one mają wyraźnie przed nami tajemnice !!!!!!!!!!! :mad:[/QUOTE] :siara::siara::siara: [quote name='malawaszka']Nooo kobity - która to która? :lol:[/QUOTE] ja nic nie wiem:lol!: [quote name='Doginka']A może tylko kolor obroży wybierają?:hmmmm::niewiem::razz:[/QUOTE] o tak, tak właśnie o to chodzi:diabloti: [quote name='malawaszka']takkk taakkkk jassneee i ta obroża ma jakiś problem z ogonkiem taaakkkk :diabloti:[/QUOTE] najnowszy szyk mody:eviltong:;) Quote
Doginka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ewcia w przyszłym tygodniu ma być słoneczko, to jak przyjedziesz do mnie to będzie pyszne tiramisu(jak to się pisze?:crazyeye:) i może jakiś lekki obiadek:p I porobimy jakieś foty, bo mam straszne braki fotkowe:razz: Quote
Justa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='ariss']co Ty chcesz od tego ogonka ślicznego:eviltong: jakby co jest na to metoda;)[/QUOTE] Jak to co? Szabelki to z tego nie będzie :placz: Słyszałam :mdleje: Quote
ariss Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='Doginka']Ewcia w przyszłym tygodniu ma być słoneczko, to jak przyjedziesz do mnie to będzie pyszne tiramisu(jak to się pisze?:crazyeye:) i może jakiś lekki obiadek:p I porobimy jakieś foty, bo mam straszne braki fotkowe:razz:[/QUOTE] nie wiem czy dam rade w przyszłym tygodniu:placz:ale po następnym weekendzie powinno się udać tak na cały dzionek:razz: [quote name='Justa']Jak to co? Szabelki to z tego nie będzie :placz: Słyszałam :mdleje:[/QUOTE] takie ogonki to kwestia przyzwyczajenia;)mi już dawno przestały przeszkadzać;)jedynie to u olbrzyma bym chyba takiego nie zniosła:evil_lol: Quote
Justa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='ariss'] takie ogonki to kwestia przyzwyczajenia;)mi już dawno przestały przeszkadzać;)jedynie to u olbrzyma bym chyba takiego nie zniosła:evil_lol:[/QUOTE] W sumie nie jest taki zły, zawsze mogło być gorzej :diabloti: Ale jednak szabelka byłaby wskazana.. Quote
ariss Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='Justa']W sumie nie jest taki zły, zawsze mogło być gorzej :diabloti: Ale jednak szabelka byłaby wskazana..[/QUOTE] jesteś zboczona:diabloti: Quote
weszka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 No uchylcie rąbka tajemnicy bo mnie skręci... chociaż na PW albo gg... plissss!!!!!!!!!!! Quote
ariss Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='weszka']No uchylcie rąbka tajemnicy bo mnie skręci... chociaż na PW albo gg... plissss!!!!!!!!!!![/QUOTE] nie mam Twojego gg:eviltong::diabloti: Quote
Justa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='ariss']jesteś zboczona:diabloti:[/QUOTE] nigdy nie zaprzeczałam :diabloti: Quote
ariss Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='Justa']nigdy nie zaprzeczałam :diabloti:[/QUOTE] można powiedzieć: KTO NIE JEST:diabloti: Quote
Justa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='ariss']można powiedzieć: KTO NIE JEST:diabloti:[/QUOTE] (niemal) każdy na inny sposób, a niektórzy nawet na wiele :evil_lol: Quote
ariss Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='Justa'](niemal) każdy na inny sposób, a niektórzy nawet na wiele :evil_lol:[/QUOTE] hahah...a teraz idz do swojej galerii i wstaw cudną Galinkę:loveu: Quote
Justa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='ariss']hahah...a teraz idz do swojej galerii i wstaw cudną Galinkę:loveu:[/QUOTE] a zrobiłaś jej zdjęcia? :loveu::diabloti: Quote
ariss Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='Justa']a zrobiłaś jej zdjęcia? :loveu::diabloti:[/QUOTE] jakbys miała czas się ze mną spotkac to bym zrobiła:loveu::diabloti: Quote
Justa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='ariss']jakbys miała czas się ze mną spotkac to bym zrobiła:loveu::diabloti:[/QUOTE] Zarobiona jestem przecież żeby potem Wasze zwierzaki leczyć! :placz: Quote
Recommended Posts