ariss Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='puzzle']Oczy wszystkie sznupy maja identyczne:loveu: Mecze sie z serwerami:roll:, na yoyo.pl nie laczy mi sie serwer z programem ftp, na republice zalozylam kiedys konto, nie znam hasla, a tymbardziej loginu, nie moge zalozyc nowego konta bo na tego maila juz jedno mam:roll:. Znacie jakies dobre serwery? Dziewczyny toc tlo to jest banal:diabloti:[/quote] ja nie znam:shake: wiesz ale tam są takie dodatki w szablonie które musze wykasować,bo są brzydkie:angryy:a do tego trzeba znać język html:angryy:ale zobaczymy-może damy radę:evil_lol: Quote
puzzle Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [URL="http://www.sznaucery.strefa.pl/index.html"]Hebulowa stronka[/URL] Nie podoba mi sie... Juz na pierwszej stronie jakies foto nie dziala:evil_lol:, znajac zycie wciagu 3 m-cy sie kompletnie rozleci, a ja sie bede tylko denerwowac:evil_lol:. HTML jest mega prosty;) Tutaj masz [URL="http://www.kurshtml.boo.pl/html/zielony.html"]dobry kurs[/URL] troche czasu zajmie Ci przerobienie tego tylko nie wiem czy warto bo moje stronki dzialaja zazwyczaj slabo i wszystko z czasem sie rozlatuje, wiec skoro wy nie musicie uzywac HTML'a to moze i lepiej:evil_lol:. Quote
LeCoyotte Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [url]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/Kopia22.jpg[/url] jej wzork powala:loveu::p [quote name='puzzle'][URL="http://www.sznaucery.strefa.pl/index.html"]Hebulowa stronka[/URL] [/QUOTE] fajnie zrobione!:klacz: Co do serwerów, to polecam [url=http://xthost.info/]XT Host - Free Webhosting 30MB Webspace, No Ads, Instant Signup[/url] . Bez reklam, szybki (w porównaniu do np yoyo albo freehost), ale bez php...(ale do takich prostych stronek nie potrzeba). Z php to używałem cba.pl i jatsu.pl, niestety z reklamami. Quote
puzzle Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='LeCoyotte'][url]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/Kopia22.jpg[/url] jej wzork powala:loveu::p fajnie zrobione!:klacz: Co do serwerów, to polecam [url=http://xthost.info/]XT Host - Free Webhosting 30MB Webspace, No Ads, Instant Signup[/url] . Bez reklam, szybki (w porównaniu do np yoyo albo freehost), ale bez php...(ale do takich prostych stronek nie potrzeba). Z php to używałem cba.pl i jatsu.pl, niestety z reklamami.[/QUOTE] dziekuje:loveu: Juz wsadzilam na interie:razz:, zobaczymy jak bedzie na dluzsza mete:evil_lol:. Swoja droga interia ma jeszcze sporo wolnych adresów. Domena moze nie cud, ale za darmo cudow nie ma:evil_lol:. ariss czekam na Twoja:razz: Quote
Od-Nowa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 też wsiąkłam na całego w robienie strony :diabloti: szkielet mam gotowy... teraz najtrudniejsze zadanie.... wysmarowanie tekstów :placz: co tam tło , jak słów potem brak:evil_lol: Quote
eria Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a ja w ogóle jestem tępa :evil_lol::evil_lol: stwierdziłam że wszyscy zakładają www to ja zalozę se fotobloga na fotolog.pl . No myślałam że to jakoś prosto będzie. A tu najpierw zapłać 3,66 na wstępie. No dobra,niech będzie. Bo pod spodem pisało że żadnych opłat więcej nie bedzie :mad: No to zalożyłam. I guzik , są 4 dostepne szablony, z których nic nie wiem:evil_lol: pełno znaczników jakichś dziwnych i w ogóle masakra:evil_lol: Myślałam że normalnie logo swoje u góry wrzucę - nie wrzucę :roll: - zapłać znowu 3,66 :roll:. Ehh . Muszę z tym powalczyć, może coś pokapuję Quote
eria Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 już prawie umiem !! :diabloti: zawsze wiedziałam żem zdolna bestia jest :diabloti: Quote
puzzle Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 eria, ale ja Tobie powiem, ze tez kiedys chcialam zalozyc ftbl i jak dla mnie to o wiele trudniejsze od www jest:evil_lol:. No w kazdym razie mi sie nie udalo:evil_lol::oops: Quote
Doginka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Eria to zdolniacha;) - Jej się uda wszystko:p Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 oglądam sobie właśnie Twoją stronę bardzo mi się podoba. i te wszystkie efekty dodatkowe... ja nie mogę przeskoczyć tam wielu rzeczy... może jak skończysz ze swoja pomożesz mi w paru rzeczach? Quote
ariss Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 a ja Wam powiem, że jak tylko uda mi się wstawić nagłowek(baner), który zrobiła mi eria:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:a niestety muszę to zrobić w html:crazyeye:który jest dla mnie abstrakcją:evil_lol:to Wam pokażę stronkę, która jest prawie gotowa:loveu:(no chyba, że wizja mi się zmieni:diabloti:Oczywiście będzie jeszcze modyfikowana,ale jest już w takiej fazie, że będzie można ją pokazać światu:multi: Jesteście ze mnie dumni?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo ja z siebie bardzo:loveu:!!!! Nówka to pytanie chyba nie do mnie:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 do Ciebie, do Ciebie. wyślę Ci na pw. w sumie takie małe mam pytania... a z takiej strony jak zrobiłaś byłabym bardzo dumna. brawo! Quote
ariss Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='Od-Nowa']do Ciebie, do Ciebie. wyślę Ci na pw. w sumie takie małe mam pytania... a z takiej strony jak zrobiłaś byłabym bardzo dumna. brawo![/quote] ale fajnie, że Ci się podoba:loveu::multi::loveu: a jak mnie znalazłaś cwaniaku:crazyeye:, albo lepiej nie odpowiadaj bo zaraz inni przydrepczą:evil_lol: Quote
Doginka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Od-Nowa nie mów nie mów!:shake::eviltong::evil_lol: Quote
ariss Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='puzzle']Ja nie moge znalezc:placz:! Nówka dawaj ten link no przeciez ile to juz trwa:mad:![/quote] w google mnie jeszcze nie znajdziesz:eviltong:mówiłam, że nie skończyłam:eviltong: Jak dobrze pójdzie i nie pomyle nic w kodzie to jutro zobaczysz;) Quote
Doginka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ewa masz gg???:razz: Co z tym szablonem?:p Chyba chcę ten niebieski z promieniami;) Quote
puzzle Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja nie moge znalezc:placz:! Nówka dawaj ten link no przeciez ile to juz trwa:mad:! Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 puzzle ale jesteś małpa. jak chce pokazać skończone dzieło to jej prawo! ubić to mało :mad::mad::mad::diabloti: Quote
puzzle Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ha znalazlam!:diabloti: Wystarczy, ze uruchomilam moja blond glowe:diabloti:! Powiem wam, ze latwizna, tylko musicie przestac szukac u ariss tylko u kogos innego:cool3:. Ewa stronka jest super:loveu:, pokaz ja juz wszystkim bo jest co! Mi sie bardzo podoba:loveu:! Quote
ariss Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 wiśnia:angryy:to tak jakbym sędziemu na ringu pokazała do połowy przygotowanego psa(reszta zaroślak)- chyba zadne z nas nie byłoby zadowolone:shake: i tak samo jest u mnie z innymi rzeczami;) abstrahując od tego, że się ciut wkurzyłam to miło mi, że się podoba:loveu: Nówka niestety nie wszyscy rozumieją ile pracy się wkłada w zrobienie takiej stronki:eviltong:Jakbym robiła coś jeden dzień to może by mi wisiało:eviltong:,ale, się namordowałam i nagłowkowałam, to mi zależy;) Quote
ariss Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='puzzle'] ariss nie ma sie co wkurzac ja uwazam, ze w pol zarosniety sznup jest piekny:loveu:![/quote] a ja uważam, że czyjąś pracę trzeba szanować!!! Quote
puzzle Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja nie robilam w sieci i nie bylo mozliwosci znalezienia mnie:diabloti:. Stronka mi sie bardzo podoba:loeu:, moja jeszcze nie jest skonczona, to jest powiedzmy 1/3 calej roboty, to taki ociosany mlotem kwadrat, z ktorego ma powstac rzezba, ale chcialam zeby zawislo w sieci no i wisi, a jak bede miala czas i checi to bede dopieszczac:evil_lol:. ariss nie ma sie co wkurzac ja uwazam, ze w pol zarosniety sznup jest piekny:loveu:! Quote
ariss Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='Doginka']Ewa, co z tym Twoim GG? Zajrzyj do mojej www i sprawdź czy działają zakładki : str. główna, przyjaciele i kontakt. - dodałam tam malutkie gadżeciki:cool3:;) Czekam na odp.:razz:[/quote] Jestem w Otwocku-mówiłam Ci rano:eviltong:Na gg będę dopiero jutro(chyba:diabloti:)Do domu wracam o 12 więc dam Ci znać co z naszym spotkankiem:p Ide looknąć co i jak u Ciebie:cool3: Quote
Doginka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ewa, co z tym Twoim GG? Zajrzyj do mojej www i sprawdź czy działają zakładki : str. główna, przyjaciele i kontakt oraz koniecznie linki do ciekawych stron i nie tylko:razz: - dodałam tam malutkie gadżeciki:cool3:;) Czekam na odp.:razz: Quote
Recommended Posts