puzzle Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ariss a zdradzisz nazwe stronki:razz:? Ja sie dzisiaj wzielam za przydomek hodowlany:grins: wymyslilam 200:megagrin: i zaden mi sie niepodoba:diabloti:. Ewa myslalas juz o przydomku? Ja sie nigdy nie zdecyduje... Mam genialne pomysly, ktorymi mooglabym pol Polski obdarowac:evil_lol:, tylko co z tego jak mi nic nie wpadlo:roll:... Quote
Od-Nowa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Doginka a możesz mi podać link do tej strony??????? będę dozgonnie wdzieczna Quote
puzzle Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Poka bedzie jak skonczy:evil_lol:. Da sie zrobic piekne stronki jak sie zaplaci:roll:. Moja kolezanka zakladala stronke dla zakladu swojego ojca, poprosila mnie o pomoc, w 30 min. przygotowalam profesjonalna stronke bez zadnego problemu, szablony mozna bylo dowolnie zmieniac, potrzebna byla umiejetnosc obrobki zdjec i nic pozatym, ale za rok korzystania z ich serwera i szablonu, placi sie 150zl:roll:... Quote
eria Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 a ja znam :evil_lol: Ariss twarda bądź, nie pokazuj :evil_lol: Quote
puzzle Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 No i przez was znowu marnuje czas na robienie www:placz:. Ewa nie pokazuj!!!!!!!!!!!! Jak pokazesz skonczona to sie bedziem zachwycac:loveu:. Quote
ariss Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 pokaże jak skończe,bo teraz nie ma co pokazywać:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='ariss']pokaże jak skończe,bo teraz nie ma co pokazywać:evil_lol:[/QUOTE] pewnie jest zarośnięta, to nie chcesz pokazać:evil_lol: Quote
weszka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='ariss'] i uwaga mam dość tego co tu się dzieje i dopóki się nie zmieni to i mnie nie będzie:shake:Was oczywiście będę odwiedzała,ale tą galerię zamykam do odwołania:p[/quote] Nic nie rozumiem :shake: Że co się dzieje????? Quote
ariss Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [B]LeCoyotte,:evil_lol:[/B]tak, strona mi tak zarosła,że pokaże ją dopiero jak gass będzie jechała na następną wystawe:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]weszka,[/B] wkurza mnie,że multi nie działają,posty które pisałam dzień wcześniej w niewyjaśnionych okolicznościach znikają,że reklamy są na pół strony. iwiele innych tego typu:angryy::angryy::angryy: [B]puzzle,[/B]pytałaś mnie o przydomek i nie pamiętam czy odpowiedziałam czy nie:evil_lol: a po co mi on?Gass o ile kiedykolwie będzie kryta to pod przydomkiem flavago;) Quote
puzzle Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Od-Nowa']puzzle daj link daj link[/QUOTE] Jaki link?:niewiem: Quote
weszka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='ariss'] [B]weszka,[/B] wkurza mnie,że multi nie działają,posty które pisałam dzień wcześniej w niewyjaśnionych okolicznościach znikają,że reklamy są na pół strony. iwiele innych tego typu:angryy::angryy::angryy: [/quote] Aaaa to co innego. Mnie też nerwy na to biorą :angryy: Myślałam ze jakieś "bagienko" cię wnerwiło :eviltong: Quote
puzzle Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 A ja juz myslalam, ze to te nasze gadki na kazdy temat:oops: i robienie jednego wielkiego OT z Gassirowej galerii...:oops: Bralas pod umowe na przydomek Flavago? Ja tak kryje koty:razz:. Co prawda nastepne koty jakie bede miala beda mialy swoj przydomek:cool1:. Tymi kotami ja nie "zarzadzalam", ale ja tam wole miec swoje zaslugi na wlasnym koncie:evil_lol:. Robie ta nieszczesna stronke:evil_lol:, zrobie wam cos dziewczyny, bo sie namecze, a ona po 3 miesiacach sie cala rozjedzie i nic nie bedzie sie wyswietlac:eviltong:. Quote
Doginka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ewcik, podobno miałaś się tu nie udzielać, bo zamknęłaś wątek:diabloti::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 mam Was dość, pytam Doginki i puzzle o rzeczy które pisały zaledwie stronę wcześniej a teraz nie wiedzą o co pytam.... idę się upić to może mi też pamięć zaniknie :diabloti: Quote
puzzle Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Nówka musisz sie powtorzyc, bo ja serio nie wiem o co chodzi:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 co tu tak nie-rogato? Tym razem galeria zarosła ale pajęczynami:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 no właśnie. Chciałam nadrobić zaległości a ich nie ma...:razz: wracaj! Quote
eria Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 siedzi nad www i ma coraz to bardziej skomplikowane pomysły :evil_lol::evil_lol: Quote
puzzle Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ja skonczylam www:loveu:, tylko nie chce mi sie na serwer wrzucic:roll:, dzisiaj postaram sie pomeczyc to moze sie uda:razz:. Ewa co Ty tam kombinujesz, ze tyle czasu Ci na to zeszlo?:razz: Quote
eria Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 problem z tłem :evil_lol::evil_lol: w ogóle to Ewa,wklej potem na koniec na dogo tą korespondencję z administratorem bo gość wymiata :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cholerka, nieśmiejcie się z Ariss:evil_lol: -ja też mam problem z tlem:evil_lol: Quote
ariss Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 pajęczasto bo galeria niby zamknięta:diabloti: puzzle czekam na efekty www:razz: eriaczku wszystko wstawie jak już skończe stronkę:diabloti: doginka, To nie my mamy- tylko na tej stronie jest coś powalone:mad: Miało fot już nie być,ale żebyście za bardzo nie tęsknili:evil_lol: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/Kopia22.jpg[/IMG] Quote
puzzle Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Oczy wszystkie sznupy maja identyczne:loveu: Mecze sie z serwerami:roll:, na yoyo.pl nie laczy mi sie serwer z programem ftp, na republice zalozylam kiedys konto, nie znam hasla, a tymbardziej loginu, nie moge zalozyc nowego konta bo na tego maila juz jedno mam:roll:. Znacie jakies dobre serwery? Dziewczyny toc tlo to jest banal:diabloti: Quote
Recommended Posts