Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ariss a zdradzisz nazwe stronki:razz:?

Ja sie dzisiaj wzielam za przydomek hodowlany:grins: wymyslilam 200:megagrin: i zaden mi sie niepodoba:diabloti:. Ewa myslalas juz o przydomku? Ja sie nigdy nie zdecyduje... Mam genialne pomysly, ktorymi mooglabym pol Polski obdarowac:evil_lol:, tylko co z tego jak mi nic nie wpadlo:roll:...

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Poka bedzie jak skonczy:evil_lol:.

Da sie zrobic piekne stronki jak sie zaplaci:roll:. Moja kolezanka zakladala stronke dla zakladu swojego ojca, poprosila mnie o pomoc, w 30 min. przygotowalam profesjonalna stronke bez zadnego problemu, szablony mozna bylo dowolnie zmieniac, potrzebna byla umiejetnosc obrobki zdjec i nic pozatym, ale za rok korzystania z ich serwera i szablonu, placi sie 150zl:roll:...

Posted

[quote name='ariss']
i uwaga mam dość tego co tu się dzieje i dopóki się nie zmieni to i mnie nie będzie:shake:Was oczywiście będę odwiedzała,ale tą galerię zamykam do odwołania:p[/quote]

Nic nie rozumiem :shake: Że co się dzieje?????

Posted

[B]LeCoyotte,:evil_lol:[/B]tak, strona mi tak zarosła,że pokaże ją dopiero jak gass będzie jechała na następną wystawe:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[B]weszka,[/B] wkurza mnie,że multi nie działają,posty które pisałam dzień wcześniej w niewyjaśnionych okolicznościach znikają,że reklamy są na pół strony. iwiele innych tego typu:angryy::angryy::angryy:

[B]puzzle,[/B]pytałaś mnie o przydomek i nie pamiętam czy odpowiedziałam czy nie:evil_lol:
a po co mi on?Gass o ile kiedykolwie będzie kryta to pod przydomkiem flavago;)

Posted

[quote name='ariss']

[B]weszka,[/B] wkurza mnie,że multi nie działają,posty które pisałam dzień wcześniej w niewyjaśnionych okolicznościach znikają,że reklamy są na pół strony. iwiele innych tego typu:angryy::angryy::angryy:

[/quote]

Aaaa to co innego. Mnie też nerwy na to biorą :angryy: Myślałam ze jakieś "bagienko" cię wnerwiło :eviltong:

Posted

A ja juz myslalam, ze to te nasze gadki na kazdy temat:oops: i robienie jednego wielkiego OT z Gassirowej galerii...:oops:

Bralas pod umowe na przydomek Flavago? Ja tak kryje koty:razz:. Co prawda nastepne koty jakie bede miala beda mialy swoj przydomek:cool1:. Tymi kotami ja nie "zarzadzalam", ale ja tam wole miec swoje zaslugi na wlasnym koncie:evil_lol:.

Robie ta nieszczesna stronke:evil_lol:, zrobie wam cos dziewczyny, bo sie namecze, a ona po 3 miesiacach sie cala rozjedzie i nic nie bedzie sie wyswietlac:eviltong:.

Posted

mam Was dość, pytam Doginki i puzzle o rzeczy które pisały zaledwie stronę wcześniej a teraz nie wiedzą o co pytam....
idę się upić to może mi też pamięć zaniknie :diabloti:

Posted

Ja skonczylam www:loveu:, tylko nie chce mi sie na serwer wrzucic:roll:, dzisiaj postaram sie pomeczyc to moze sie uda:razz:. Ewa co Ty tam kombinujesz, ze tyle czasu Ci na to zeszlo?:razz:

Posted

problem z tłem :evil_lol::evil_lol: w ogóle to Ewa,wklej potem na koniec na dogo tą korespondencję z administratorem bo gość wymiata :evil_lol:

Posted

pajęczasto bo galeria niby zamknięta:diabloti:

puzzle czekam na efekty www:razz:

eriaczku wszystko wstawie jak już skończe stronkę:diabloti:

doginka,
To nie my mamy- tylko na tej stronie jest coś powalone:mad:

Miało fot już nie być,ale żebyście za bardzo nie tęsknili:evil_lol:
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/Kopia22.jpg[/IMG]

Posted

Oczy wszystkie sznupy maja identyczne:loveu:

Mecze sie z serwerami:roll:, na yoyo.pl nie laczy mi sie serwer z programem ftp, na republice zalozylam kiedys konto, nie znam hasla, a tymbardziej loginu, nie moge zalozyc nowego konta bo na tego maila juz jedno mam:roll:. Znacie jakies dobre serwery?

Dziewczyny toc tlo to jest banal:diabloti: