NightQueen Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [QUOTE][B]smallpati,[/B]troche jeszcze poczekacie:eviltong:[/QUOTE] tak nowo rocznie byś jej ufundowała irusia :loveu: juziowego :evil_lol: Quote
ariss Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [B]LeCoyotte,[/B]dzięki:loveu: fajnie,ćwicz z nią może niedługo pokażesz nam efekty:razz:ja tam uważam że wyćwiczenie takiej pozycji(stania poprostu)nie koniecznie aż tak bardzo wystawowej jest przydatne w życiu:razz:np u weta gasska stoi spokojnie i czeka aż wet skończy(zupełnie ja na wystawie)no i np.przy trymowaniu też się przydaje:pchoć tu z tym staniem to różnie:evil_lol: [B]puzzle,[/B]a może na zabawke????napewno prędzej czy później odkryjesz sposób na nią:razz: [B]smallpati,[/B]nie obiecam:eviltong:ale się postaram:diabloti: Quote
Doginka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Moje stoją na kabanoska - tego dla ludzi;):p Quote
LeCoyotte Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='ariss'][B]LeCoyotte,[/B]dzięki:loveu: fajnie,ćwicz z nią może niedługo pokażesz nam efekty:razz:ja tam uważam że wyćwiczenie takiej pozycji(stania poprostu)nie koniecznie aż tak bardzo wystawowej jest przydatne w życiu:razz:np u weta gasska stoi spokojnie i czeka aż wet skończy(zupełnie ja na wystawie)no i np.przy trymowaniu też się przydaje:pchoć tu z tym staniem to różnie:evil_lol: [/QUOTE] Ja chcę ją nauczyć pozycji wystawowej, żeby wreszcie pokazała swoje wdzięki jak rasowy sznaucer:diabloti: a stać spokojnie to ona potrafi:cool3: i daje ze soba zrobić wszystko, u weta też:p Ale nauki biegania nie będzie;) Chociiaż tak patrząc na gasskę w ruchu to też chciałoby się umieć tak zaprezentować swojego pieska:p ale postawa wystarczy Quote
ariss Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [B]Doginka,[/B]kabanoska to i ja bym zjadła:diabloti: [B]LeCoyotte,[/B]akurat nie będzie;)jak już będzie pięknie stała to i begać zaczniecie:evil_lol:tak to już działa:diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='puzzle']Dawno mnie nie bylo i jedno zdjecie zobaczylam:roll:, na jakies 15 stron:roll::diabloti:...:diabloti: Co do wystawiania, ma piekna postawe:loveu:, moja niedosyc, ze jak sie ustawi to wglada jak kociub to coraz bardziej przestaje jej sie podobac moje przestawianie:roll:, a jak na spacerze sie na cos zapatrzy, to leb i gon u gory,tylne lapy mocno wyciagniete i jak posazek, a tak to jakas masakra:roll:. Co do biegu, to proponuje ringowke, zalozyc tak jakbys chciala ja "udusic":diabloti:, wtedy powinna wycagac glowe wyzej i miec bardziej sprezysty krok, bo troche sunie, a powinna bardziej sprezynkowac;). Zazdroszcze Tobie tej jej pieknej postawy:oops:, kurcze i ona w dodatku sama staje... ja temu mojemu bydlakowi to chyba dam cos paralizujacego i ja na stojaku postawie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.[/QUOTE] nawet mój szczurek potrafi długo stać(jak już w końcu ustanie :diabloti:) i też nie widzę sensu w ciąganiu na ringówce jakpsu to nie służy- ja nawet jak przy postawie pociągnę trochę za ringówkę to od razu do tyłu sie cofa, przy bieganiu w ogóle masakra- trzeba ciągnąć :roll: na smakołyka idzie ładnie;) Quote
puzzle Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [B]Tinka:)[/B] ciagnac ani podciagac na ringowce nie mozna:shake:. To jest taki cienki paseczek, ze jak nie peknie to sie psu krzywde zrobi, albo poddusi i nam zacznie na ringu kaszlec i pluc. Ja poprostu jak mojej zaloze zaraz za policzkami i z wyczuciem przytrzymam to biegnie jak sprezynka, ale nie wszystkie tak maja, ona poprostu lubi prezentowac sie w ruchu. Jak biegamy nad rzeka to ona po 10 minutach poganiania ze Scooby'm potrafi godzine biec przy nodze, ale dlatego, ze ona sama sobie tak wymyslila. Datego tez napewno jest mi z nia latwiej. Postawe cwiczymy, oczywiscie wystoi mi na ringu podczas oceny, ale musze nad nie duzo pracowac, lubi przestawiac nogi, dawac mi buzi, otrzepywac sie. Ona nie wie po co ma stac i nie lubi stawac, a jak juz to mozna ten czas lepiej wykorzystac:diabloti:, np na dawanie buziaczkow:eviltong:. Stoi coraz ladniej i coraz dluzej, ale ona i Gass to w sumie jeszcze gowniarze, jak sie je teraz doszlifuje to pozniej beda sie prezentowac jak marzenie, ale trzeba ten czas faktycznie dobrze wykorzystac. [B] ariss[/B] ja zabawki nie kreca:roll:. Jak juz to kocia karma:evil_lol:. Co do postawy przydatna, ale u weta nie ma co o niej marzyc:evil_lol:, ona chce wetowi odgryzc palce, a przy trymowaniu zawsze stoi grzecznie, tylko, ze staje jak chce, bo to jednak zawsze troche czasu zajmie, a jak juz stoi to nie chce jej przestawiac, bo ona zaczyna myslec, ze sie bawimy i juz nie ma co myslec o trymowaniu. P.S. Heb ogolony:evil_lol:, ale mam cale palce poobgryzane, bo jak ja gole to ona mi cyca paluchy:oops::diabloti: Quote
ariss Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 czyli wychodzi na jedno-dużo pracy przed nami:evil_lol::diabloti: pokaż foty ogolonej Hebe:loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='puzzle']Taaa praca jeszce przed nami, ale warto:diabloti:. Nie mam:diabloti:! Zreszta nie ma co ogladac, nie jest jeszcze "przedegazowkowana" i ostaje jej z kazdej strony kupa wlosow:evil_lol:. Jak juz bedzie na cacy to beda fotki z wystawy:diabloti:.[/quote] i ze spacerku:razz::razz::razz:dziś zarezerwowałm nocleg:multi:przyznam,że Bydgoszcz jest pierwszym miastem,w którym krzyczą kase za psa:roll: Quote
puzzle Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Taaa praca jeszce przed nami, ale warto:diabloti:. Nie mam:diabloti:! Zreszta nie ma co ogladac, nie jest jeszcze "przedegazowkowana" i ostaje jej z kazdej strony kupa wlosow:evil_lol:. Jak juz bedzie na cacy to beda fotki z wystawy:diabloti:. Quote
weszka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A ja nadal mieszkam z niedźwiedziem :diabloti: może w weekend się to zmieni :razz: Ale za to zaczynam ćwiczyć stanie jak słup soli czyt. jak Gass :loveu:- może się uda do marca naumiać :cool3: Quote
puzzle Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Tylko, ze nasz niedzwiedzie za tydzien maja wygladac jak sznupy na szoł, a po mojej cos tego nie widac:evil_lol::eviltong:. ariss w NDM'ie placilam za psa, jak polowe za czlowieka i tak bylo w kazdym hotelu/motelu. Wiem, ze wiekszosc hoteli w BDG bierze za psy, ale sadzilam, ze tak jest wszedzi:razz:. Gdzie sie zatrzymujesz? Mam nadzieje, ze spacer wypali, tzn pogoda bedzie ladna, a moje zatoki dadza wkoncu odetchnac:cool1: Quote
ariss Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='weszka']A ja nadal mieszkam z niedźwiedziem :diabloti: może w weekend się to zmieni :razz: Ale za to zaczynam ćwiczyć stanie jak słup soli czyt. jak Gass :loveu:- może się uda do marca naumiać :cool3:[/quote] napewno się uda:loveu:no i czekam na efekty:razz: [quote name='puzzle']Tylko, ze nasz niedzwiedzie za tydzien maja wygladac jak sznupy na szoł, a po mojej cos tego nie widac:evil_lol::eviltong:. ariss w NDM'ie placilam za psa, jak polowe za czlowieka i tak bylo w kazdym hotelu/motelu. Wiem, ze wiekszosc hoteli w BDG bierze za psy, ale sadzilam, ze tak jest wszedzi:razz:. Gdzie sie zatrzymujesz? Mam nadzieje, ze spacer wypali, tzn pogoda bedzie ladna, a moje zatoki dadza wkoncu odetchnac:cool1:[/quote] no właśnie niedzwiedzie właściwie za tydzień mają wystawe i przyznam szczerze,że strasznie mi się nie chce:oops: No co Ty,ja nigdy nigdzie nie płaciłam dodatkowo:shake: Willa Agat będzie nas gościć:razz:ul.Borowiacka. Znalazłam super apartamenti i super tanie,ale kurcze wolny był tylko taki co na około skrawka zielni nie było:placz:no i dlatego Agat;) Quote
Od-Nowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 trzeba sie było z namiotem nad rzeką rozbić :diabloti: Quote
Doginka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Eee tam, znajdziecie jakieś trawniki;) Cześć ciocia:loveu: Wczoraj strzygłam sznupkę:diabloti: - fotki z pracy u nas w fotogalerii:p Quote
ariss Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [B]Od-Nowa,[/B]niech się tylko cieplej zrobi[B]:diabloti:[/B] [B]Doginka[/B],teraz tak:multi:a wcześniej to bez szans- ja nie lubie męczyć psa dla własnej wygody:eviltong: Byłam:eviltong: Quote
LeCoyotte Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='ewka i haker']a tutaj nadal nie ma zdjęć:mad:[/QUOTE] chciałbym zauwyażyć, że ten post przeszedł niezauważony:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='ariss']napewno się uda:loveu:no i czekam na efekty:razz: [/QUOTE] jak mi się udało, to i weszce się uda;) ja teraz uczę Sambę podskakiwania na dwóch nóżkach:evil_lol: zresztą ona sama zaczeła, ja podchwyciłem;) Quote
puzzle Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Tez mi sie nie chce i jakos mi to wszystko obojetnie przelatuje:cool1:. Hebe przetrymowana dzisiaj chyba 10 raz i nadal z niej wylazi. Ja nie mam ochoty i ona tez jakos nie bardzo. Najwyzej pojde z niedzwiedziem:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ariss robi takie brzydkie zdjęcia,że musi wykorzystywać działanie szoku wywołanego pojawieniem się zdjęcia! w przeciwnym wypadku nikt by na nie nie zwrócił uwagi :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ariss Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [B]LeCoyotte,[/B]będą:diabloti:kiedyś:evil_lol:nie najpóźniej w poniedziałek:razz: ja ostatnio nauczyłam gass wskakiwania na ręce:loveu:ale wredna małpa przy murku gdzie wyczuła kota,a nie mogła zobaczyć co zrobiła.wskoczyła mi na ręcę.hahhaha.złapałam ją:mdleje:ale wyglądałam jakbyśmy razem w błocku się taplały:roflt: [B]puzzle,[/B]hahha,grunt to pozytywne nastawienie:evil_lol: [B]Od-Nowa,:mdleje::mdleje::mdleje:[/B]kocham Cię[B]:roflt:[/B] Quote
puzzle Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Front mam skonczony:multi::mdleje:, pupa i ogon sa ok, ale moze jeszce bedzie trzeba przyciac delikatnie, zostalo nam trymowac i jeszce raz trymowac. Jestem zadowolona:loveu:, ale zmeczona :mdleje:. Hebe bedzie bardzo "naturalna" (:diabloti:) na szoła:evil_lol:. Na nastepne wystawy zaczynam ja szykowac dwa miesiace wczesniej :mdleje::diabloti:. Juz sie nie moge doczekac, az bede mogla wymiziac Gass:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
ariss Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [B]puzzle,[/B]ja zaraz biore się za szorowanie kundla:diabloti: [B]eria,[/B]2 posty wyżej pisałam,że będą w poniedziałek:eviltong: Quote
Recommended Posts