Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooo Gasskę widze :loveu:
znowu na poduszce - do błota z nią ! do błota ! :evil_lol: albo chociaż jakąś zeszłoroczną mysz jej znajdź do wytarzania

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']ooo Gasskę widze :loveu:
znowu na poduszce - do błota z nią ! do błota ! :evil_lol: albo chociaż jakąś zeszłoroczną mysz jej znajdź do wytarzania[/quote]

nooo bo tak to te opowieści obieganiu i błoceniu się to jak z kosmosu - wymyślone :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol:

Posted

[B]malawaszka,[/B]rozgryzłaś mnie:evil_lol:teraz sezon wystaw więc gass na spacery chodzić nie będzie w domu ma bieżnie i kuwete:evil_lol::diabloti:;)

[B]Od-Nowa,[/B]padlinka luzik;)byleby nie kooooooooo:roll:

Posted

[QUOTE]w domu ma bieżnie i kuwete:evil_lol::diabloti:;-)[/QUOTE]
nie śmiałam sugerować. dobrze,że sama się w końcu przyznałaś :diabloti:
a potem biedna Weszka pisze z zazdrości w opisie na gg :" gdyby tak móc leżeć i pachnieć " :evil_lol:
wszystko się wreszcie wyjaśniło :lol:

a ja i tak chętnie bym ją wreszcie kiedyś poznała ;)

Posted

[B]ewka i haker,[/B]już się nie moge doczekać:razz:
[B]puzzle,[/B]ufffffffffffffff!!!!!!!!!!!u nas naszczęście tarzania nie ma,ale broda wiadomo jak wygląda a ludzkie gooooooooo jest wyjątkowo obleśne, końskie jestem wstanie znieść;)

[B]Od-Nowa,[/B]to gdzie ja mam ją na tó wstawe zapisać?:eviltong:

Posted

Iiiiiiiiiiiiiiii tam krowie i konskie to zapachy:loveu:. Ludzka to jest cos, ale zeby to jeszcze taka zwykla ludzka dorwaly, przeciez nikt normalny sie po prakach nie zalatwia, one sie zalapuja na takie z domieszka alkoholu:loveu:...

:diabloti:

Eeeeeeeeeeee tam do Wroclawia, zapraszam do Ino[B]wroclawia[/B] i Grudziadza w kwietniu:multi:

Posted

[B]Od-Nowa[/B]
a kiedy jest Wrocław bo nie chce mi się sprawdzać;)może mi będzie po drodze:razz:

[B]puzzle,[/B]

My krowich nie jadamy:mdleje::roflt:
e tam z alko czy nie oddech tak samo śmiedzący:mdleje:

na krajówki to ja tak daleko nie jeżdzę:eviltong:
poza tym po Katowicach na które mam zamiar się zapisać(choć pewnie sukcesu zeszłorocznego nie powtórze-a może??)to dopiero planuje Szczecin,Lubieszyn a to chyba koniec czerwca jest;)

Posted

Bardzo tu milusie tematy :evil_lol:
w parku jak w parku, w lesie jak w lesie i na polu jak na polu....ale WIELKA ludzka KOO pod wiatą na przystanku autobusowym.....................bezcenne

Posted

[B]Doginka,[/B]trzymaj,ale Katowice to dopiero koniec marca;)

[B]Od-Nowa,[/B]miałaś sprawdzić kiedy ten wrocław:eviltong:ale już se sama sprawdziłam bo Ty leń jesteś i bym się nie doczekała:diabloti:koniec września wstępnie się mnie spodziewaj:evil_lol:

[B]smallpati,[/B]a Burton przypadkiem w tym roku nie wypuszczał białej serii????