eria Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ooo Gasskę widze :loveu: znowu na poduszce - do błota z nią ! do błota ! :evil_lol: albo chociaż jakąś zeszłoroczną mysz jej znajdź do wytarzania Quote
malawaszka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='eria']ooo Gasskę widze :loveu: znowu na poduszce - do błota z nią ! do błota ! :evil_lol: albo chociaż jakąś zeszłoroczną mysz jej znajdź do wytarzania[/quote] nooo bo tak to te opowieści obieganiu i błoceniu się to jak z kosmosu - wymyślone :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol: Quote
ariss Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 lubi i ja też lubię:loveu: eria mam już dość błocka i nic więcej o nim prosze mi nie mówić:mad: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ale o śmierdzącej padlince można? :cool3::diabloti: chyba nas wyproszą zaraz :roll: Quote
ariss Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [B]malawaszka,[/B]rozgryzłaś mnie:evil_lol:teraz sezon wystaw więc gass na spacery chodzić nie będzie w domu ma bieżnie i kuwete:evil_lol::diabloti:;) [B]Od-Nowa,[/B]padlinka luzik;)byleby nie kooooooooo:roll: Quote
ewka i haker Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 mi tez sie podoba:loveu: teraz mysle nad czym nowym:p:evil_lol::loveu: Quote
puzzle Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kiedy Qpy to najfajniesza zabawa:diabloti:. Hebe to sie nazre, ale Scoobis to sie jeszce wykulac lubi:loveu:. Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [QUOTE]w domu ma bieżnie i kuwete:evil_lol::diabloti:;-)[/QUOTE] nie śmiałam sugerować. dobrze,że sama się w końcu przyznałaś :diabloti: a potem biedna Weszka pisze z zazdrości w opisie na gg :" gdyby tak móc leżeć i pachnieć " :evil_lol: wszystko się wreszcie wyjaśniło :lol: a ja i tak chętnie bym ją wreszcie kiedyś poznała ;) Quote
ariss Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [B]ewka i haker,[/B]już się nie moge doczekać:razz: [B]puzzle,[/B]ufffffffffffffff!!!!!!!!!!!u nas naszczęście tarzania nie ma,ale broda wiadomo jak wygląda a ludzkie gooooooooo jest wyjątkowo obleśne, końskie jestem wstanie znieść;) [B]Od-Nowa,[/B]to gdzie ja mam ją na tó wstawe zapisać?:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 puzzle, INO nie sprowadzaj dziewczyny na złą drogę :diabloti: [I](przeskoczyło! ma być pod postem puzzle)[/I] Quote
puzzle Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Iiiiiiiiiiiiiiii tam krowie i konskie to zapachy:loveu:. Ludzka to jest cos, ale zeby to jeszcze taka zwykla ludzka dorwaly, przeciez nikt normalny sie po prakach nie zalatwia, one sie zalapuja na takie z domieszka alkoholu:loveu:... :diabloti: Eeeeeeeeeeee tam do Wroclawia, zapraszam do Ino[B]wroclawia[/B] i Grudziadza w kwietniu:multi: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 we Wro dopiero jesienią międzynarodówka ;) pod koniec września zawsze przeskoczyło znowu!!!!:mad: Quote
ariss Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [B]Od-Nowa[/B] a kiedy jest Wrocław bo nie chce mi się sprawdzać;)może mi będzie po drodze:razz: [B]puzzle,[/B] My krowich nie jadamy:mdleje::roflt: e tam z alko czy nie oddech tak samo śmiedzący:mdleje: na krajówki to ja tak daleko nie jeżdzę:eviltong: poza tym po Katowicach na które mam zamiar się zapisać(choć pewnie sukcesu zeszłorocznego nie powtórze-a może??)to dopiero planuje Szczecin,Lubieszyn a to chyba koniec czerwca jest;) Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 posty przeskoczyły mam nadzieję,że doczytałaś. może jakaś inna sposobność będzie? "zjazd sznaucerek średnich o imieniu Gassira" czy coś... :diabloti: Quote
eria Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bardzo tu milusie tematy :evil_lol: w parku jak w parku, w lesie jak w lesie i na polu jak na polu....ale WIELKA ludzka KOO pod wiatą na przystanku autobusowym.....................bezcenne Quote
ewka i haker Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 to czekaj czekaj mam juz jakis pomysl:lol: Quote
Unbelievable Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 jak ja lubię mojego tylkowąchającegogówienka Grama :loveu: kiedyś kolega chciał mnie koniecznie przekonać, że wszystkie psy lubią się tarzać w gie- nie udało się :evil_lol: Quote
weszka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Buahahah temat koop i syfów padlinowych wiecznie żywy :D:diabloti: Znam ja te klimaty, oj znam :mad: [B]ariss [/B]ja się na Katowice zapisałam - zrób tak i Ty! Quote
eria Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote][b]ariss [/b]ja się na katowice zapisałam - zrób tak i ty! [/quote] weszka mĄdrze gada ! Quote
ariss Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 melduje że zapisałam psa na Katowice,to teraz trzymajcie kciuki żeby gass dostała cieczke weekend po wystawie;) Quote
Doginka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cześć Ewcik:loveu: Miałam wolne od neta cały tydzień:angryy: Doczytałam o wystawie i trzymam za Was kciuki, a moje burki łapki:loveu: Quote
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 jakie tematy :loveu: Poszukuje białych bądź różowych rękawic na deskę w rozm. 6, wiesz gdzie mogę takie znaleźć ? bo mnie już trafia, mam nie pasujące rękawiczki :angryy: Quote
ariss Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [B]Doginka,[/B]trzymaj,ale Katowice to dopiero koniec marca;) [B]Od-Nowa,[/B]miałaś sprawdzić kiedy ten wrocław:eviltong:ale już se sama sprawdziłam bo Ty leń jesteś i bym się nie doczekała:diabloti:koniec września wstępnie się mnie spodziewaj:evil_lol: [B]smallpati,[/B]a Burton przypadkiem w tym roku nie wypuszczał białej serii???? Quote
Recommended Posts