Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[INDENT][B]Od-Nowa,AngelsDream,Asia & Ginger,eria:loveu::loveu::loveu:[/B]

[B]weszka,[/B]nadgorliwość?ja myśle,że podstawa jak się myśli o kryciu;):eviltong:poza tym niestety u średniaków dysplazja też się pojawia:roll:

Ale miałam stresa-już dawno się tak nie denerwowałam:shake:i widok jak ona zasypiała i jeszcze tak nieporadnie głową próbowała ruszać był przerażający,później mi ją zabrali,ale po 20min przyszła na własny pijany nóżkach i szybko doszła do siebie i szaleje i bryka jak zawsze:loveu::loveu::loveu:
[/INDENT]

Posted

Nadgorliwość w sensie że mało kto jak nie ma obowiązku decyduje się na zdjęcie. Zresztą ja po latach mam swoje zdanie na temat dysplazji i wcale nie uważam że zasady które u nas są przynoszą spodziewane efekty :roll:
A widok uśpionego psa przed RTG nie jest miły :shake: to prawda.

Posted

[quote name='weszka']Nadgorliwość w sensie że mało kto jak nie ma obowiązku decyduje się na zdjęcie. Zresztą ja po latach mam swoje zdanie na temat dysplazji i wcale nie uważam że zasady które u nas są przynoszą spodziewane efekty :roll:
A widok uśpionego psa przed RTG nie jest miły :shake: to prawda.[/quote]

niestety masz rację:roll:ale cóż może to się zmieni;)oby!!!!

Posted

[quote name='Od-Nowa']jamnikiem szorstkowłosym :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

noś oszalała chyba! jamnikowatym sznupom mówimy stanowcze i zdecydowane NIE!!! :diabloti: ma być coś krótkiego :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Super!!!! Gassi niemal idealna :loveu::loveu::loveu: piękna, zdrowa - teraz tylko pokryć psem z twardym włosem i będą szczeniaczki jak marzenie :loveu:[/quote]

e tam gass ma prawidłowy włos(choć nie ukrywam,wole prosty,druciasty,a nie taki jak ma ona-czyli poprostu szorstki):eviltong:ale raczej bym skupiła się na szukaniu innych cech u psa :diabloti::evil_lol:

choć narazie krycia nie planujemy;)

a no i mala razem ze swoimi kupelami zrobiła dziś sobie uczte gównianą:angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha no tak - ja skupiłam się tylko na tym co najbardziej widać - byłby ze mnie wspaniały hodoffca :evil_lol:[/quote]

przynajmniej byś jamnika ze sznaucerem nie łączyła:evil_lol:to już coś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ewa dla Ciebie już na jutro - najlepsze życzenia imieninowe no i oczywiście Wesołych Świąt!
A tu karteczka --> [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-zyczen-127180/index2.html#post11480048[/URL]

Posted

Super Gassulka ma wyniki:multi:
A moje sznupy oba chore, z tym, że Rapcio już wraca do zdrowia(jeszcze tylko 2 zastrzyki), a Gordon nadrabia podwójnie:placz::placz::placz:( gorzej niz Raper:placz:)

Tu są życzonka od nas:p
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-zyczen-127180/index2.html#post11480620[/URL]

Posted

Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, Rodzinnego ciepła i wielkiej
radości,
Pod piękną choinką zaś dużo prezentów,
Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na
Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten, co mija.

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/307/6167f733a24ce3bc.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Wesolych Swiat dla Gasski jej panci i rodzinki;)!

Gratuluje wynikow;), tez mam zamiar przeswietlic pieprzasta, tylko musze sie dowiedziec jak przechodzi ten proceder, bo podobno zdjecia opisuje Wawa i bydgoscy weci wysylaja:roll:, nie wiem, musze jeszce dopytac, mysle, ze po nowym roku sie za to zabiore;).

Posted

[quote name='weszka']Piękna karteczka! Taka nastrojowa :)

Puzzle nie tylko W-wa ma uprawnienia do opisywania zdjęć - lista wetów jest na stronie ZKwP.[/QUOTE]

thx;) zaraz zerkne:cool3:.

Posted

[SIZE=4][COLOR=SeaGreen]:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:
Na białych bałwanach fal
mkną życzenia z nadmorskich plaż,
już choinki zielonej blask
i kolędy nadszedł czas.[/COLOR][/SIZE][SIZE=4]

[/SIZE][SIZE=4][COLOR=Orange]W Dniu Bożego Narodzenia
przyjmijcie od nas serdeczne życzenia[/COLOR][/SIZE][SIZE=4]

[/SIZE][SIZE=4][COLOR=Magenta]jamnicze i Saidi [/COLOR][/SIZE]

:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:

Posted

[B][I][COLOR=SeaGreen]
Świąt radosnych,
przeżyć wzniosłych,
w zdrowiu, szczęściu i miłości.

Niech święta radością
wypełnią Wasz dom
A Nowy Rok blasku doda
Waszym dniom.

:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='weszka']Miłego białego górskiego szaleństwa! My też jedziemy ale we wtorek dopiero.[/quote]

do zakopanego?????:diabloti:

DZiękuje wszystkim za życzonka!!!!!!!!!!!!:loveu:

Posted

[quote name='ariss']do zakopanego?????:diabloti:

[/quote]
Nie, do Tresnej k.Żywca więc się nie spotkamy. Ale numer twojej komórki sobie wpisałam na przyszłość :razz:
Udanego szaleństwa!