weszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 No proszę jaka nadgorliwość prześwietlać średniaka ;) Gratuluję wyniku :multi: Mnie też to czeka... ale się boję zrobić... Quote
ariss Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [INDENT][B]Od-Nowa,AngelsDream,Asia & Ginger,eria:loveu::loveu::loveu:[/B] [B]weszka,[/B]nadgorliwość?ja myśle,że podstawa jak się myśli o kryciu;):eviltong:poza tym niestety u średniaków dysplazja też się pojawia:roll: Ale miałam stresa-już dawno się tak nie denerwowałam:shake:i widok jak ona zasypiała i jeszcze tak nieporadnie głową próbowała ruszać był przerażający,później mi ją zabrali,ale po 20min przyszła na własny pijany nóżkach i szybko doszła do siebie i szaleje i bryka jak zawsze:loveu::loveu::loveu: [/INDENT] Quote
weszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Nadgorliwość w sensie że mało kto jak nie ma obowiązku decyduje się na zdjęcie. Zresztą ja po latach mam swoje zdanie na temat dysplazji i wcale nie uważam że zasady które u nas są przynoszą spodziewane efekty :roll: A widok uśpionego psa przed RTG nie jest miły :shake: to prawda. Quote
ariss Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='weszka']Nadgorliwość w sensie że mało kto jak nie ma obowiązku decyduje się na zdjęcie. Zresztą ja po latach mam swoje zdanie na temat dysplazji i wcale nie uważam że zasady które u nas są przynoszą spodziewane efekty :roll: A widok uśpionego psa przed RTG nie jest miły :shake: to prawda.[/quote] niestety masz rację:roll:ale cóż może to się zmieni;)oby!!!! Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Super!!!! Gassi niemal idealna :loveu::loveu::loveu: piękna, zdrowa - teraz tylko pokryć psem z twardym włosem i będą szczeniaczki jak marzenie :loveu: Quote
Od-Nowa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [QUOTE]teraz tylko pokryć psem z twardym włosem i będą szczeniaczki jak marzenie :loveu:[/QUOTE] jamnikiem szorstkowłosym :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Od-Nowa']jamnikiem szorstkowłosym :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] noś oszalała chyba! jamnikowatym sznupom mówimy stanowcze i zdecydowane NIE!!! :diabloti: ma być coś krótkiego :lol: Quote
ariss Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='malawaszka']Super!!!! Gassi niemal idealna :loveu::loveu::loveu: piękna, zdrowa - teraz tylko pokryć psem z twardym włosem i będą szczeniaczki jak marzenie :loveu:[/quote] e tam gass ma prawidłowy włos(choć nie ukrywam,wole prosty,druciasty,a nie taki jak ma ona-czyli poprostu szorstki):eviltong:ale raczej bym skupiła się na szukaniu innych cech u psa :diabloti::evil_lol: choć narazie krycia nie planujemy;) a no i mala razem ze swoimi kupelami zrobiła dziś sobie uczte gównianą:angryy: Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 hahaha no tak - ja skupiłam się tylko na tym co najbardziej widać - byłby ze mnie wspaniały hodoffca :evil_lol: Quote
ariss Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha no tak - ja skupiłam się tylko na tym co najbardziej widać - byłby ze mnie wspaniały hodoffca :evil_lol:[/quote] przynajmniej byś jamnika ze sznaucerem nie łączyła:evil_lol:to już coś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ewa dla Ciebie już na jutro - najlepsze życzenia imieninowe no i oczywiście Wesołych Świąt! A tu karteczka --> [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-zyczen-127180/index2.html#post11480048[/URL] Quote
Paulina. Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Wesołych, beztroskich i udanych Świąt ! :x-mas: Quote
Doginka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Super Gassulka ma wyniki:multi: A moje sznupy oba chore, z tym, że Rapcio już wraca do zdrowia(jeszcze tylko 2 zastrzyki), a Gordon nadrabia podwójnie:placz::placz::placz:( gorzej niz Raper:placz:) Tu są życzonka od nas:p [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-zyczen-127180/index2.html#post11480620[/URL] Quote
ariss Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod piękną choinką zaś dużo prezentów, Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co mija. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/307/6167f733a24ce3bc.jpg[/IMG][/URL] Quote
puzzle Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wesolych Swiat dla Gasski jej panci i rodzinki;)! Gratuluje wynikow;), tez mam zamiar przeswietlic pieprzasta, tylko musze sie dowiedziec jak przechodzi ten proceder, bo podobno zdjecia opisuje Wawa i bydgoscy weci wysylaja:roll:, nie wiem, musze jeszce dopytac, mysle, ze po nowym roku sie za to zabiore;). Quote
weszka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Piękna karteczka! Taka nastrojowa :) Puzzle nie tylko W-wa ma uprawnienia do opisywania zdjęć - lista wetów jest na stronie ZKwP. Quote
puzzle Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='weszka']Piękna karteczka! Taka nastrojowa :) Puzzle nie tylko W-wa ma uprawnienia do opisywania zdjęć - lista wetów jest na stronie ZKwP.[/QUOTE] thx;) zaraz zerkne:cool3:. Quote
jamnicze Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [SIZE=4][COLOR=SeaGreen]:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Na białych bałwanach fal mkną życzenia z nadmorskich plaż, już choinki zielonej blask i kolędy nadszedł czas.[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][COLOR=Orange]W Dniu Bożego Narodzenia przyjmijcie od nas serdeczne życzenia[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][COLOR=Magenta]jamnicze i Saidi [/COLOR][/SIZE] :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
ATLANTYDA Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [B][I][COLOR=SeaGreen] Świąt radosnych, przeżyć wzniosłych, w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech święta radością wypełnią Wasz dom A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom. :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:[/COLOR][/I][/B] Quote
weszka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Miłego białego górskiego szaleństwa! My też jedziemy ale we wtorek dopiero. Quote
ariss Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='weszka']Miłego białego górskiego szaleństwa! My też jedziemy ale we wtorek dopiero.[/quote] do zakopanego?????:diabloti: DZiękuje wszystkim za życzonka!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
weszka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='ariss']do zakopanego?????:diabloti: [/quote] Nie, do Tresnej k.Żywca więc się nie spotkamy. Ale numer twojej komórki sobie wpisałam na przyszłość :razz: Udanego szaleństwa! Quote
ewka i haker Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 jaka sliczna karta:loveu: a z tego co wiem to Ewa wczoraj rano dojechala do zakopanego;) czekamy na duzo zdjec:lol: Quote
eria Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 noo te se wyjeżdżają a ja w pracy :placz: ale jeszcze dwa dni i znowu 4 dni wolnego :loveu: Quote
Recommended Posts