Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnkaG']

A widziałaś Monity Zulę adoptowaną ze schronu w Poznaniu?[/quote]

Ktoś nam robi reklamę :p Zastanowię się nad galerią :p

Posted

Mało jest zdjęć na wątku ( od miesiąca zbieram się do ich zrobienia ) ale ciągle coś mi przeszkadza :diabloti:

Ale już niedługo i będą nowe :p

Posted

Ja jestem z Warszawy,ale do Radomia(a właściwie w okolice),będę jeździła na weekendy do koleżanki na dziłeczke,więc spacerek może być gdzieś blisko Ciebie.Tylko nie pytaj o miejscowość,bo nigdy nie moge jej zapamiętać:oops:-jakoś na "P" blisko jakiegoś sztucznego zalewu

Posted

Wątek ma trochę stron ;) Fotek się też sporo przewinęło :p Ostatnio było mało, ale obiecałam poprawę :eviltong:

Teraz jeszcze muszę posegregować wszystkie zdjęcia ( te ze schroniska i z domu ) i może coś powklejam od nowa :cool1:

Posted

Tutaj adres [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52792[/URL]

Na pierwszej są zdjęcia z "pierdla" a pod koniec, już z kanapy :loveu:

Posted

[quote name='AnkaG']Ja tak wspomniałam o Zuli bo to czarna średniaczka .... I po przemianach po schroniskowych jest cuuudna.[/quote]

Teraz zaczyna być sporo czarnuchów :diabloti:

Czy ja wiem, czy taaka cudna ;)

Posted

Jestem,całości nie udało mi się przeczytać,ale już dużo wiem.
Monita wielki szacunek dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widać jak Zulka odrzyła w Twoich rękach:lol:!Z zarośniętego,smutnego psa stała się szczęśliwym i pięknym sznaucerkiem:lol:.
Teraz będę śledziła ten wątek regularnie!!!Więc więcej fotek obowiązkowo.Ucałuj Zulke ode mnie w nocha no i od Gassi kilka radosnych machnięć ogonem:lol:

Posted

Witam serdecznie :lol:
Śliczna sznaucerzyca :loveu: Mam słabość do czarnych średniaków.
Ostatnio widziałam kilka psiaków z Flavago i muszę przyznać że są piękne!
Zresztą ja mam ogólnie sznaucerzego zajoba :diabloti:

Posted

To jesteśmy już dwie z tym zajobem;)Co prawda mój trwa dopiero 5 miesięcy,wcześniej niestety nie miałam kontaktu z tą cudowną rasą,ale odkad mam Gassirke nie potrafie przejść obojętnie obok tych psiaków:lol:

Posted

[quote name='gassira']To jesteśmy już dwie z tym zajobem;)Co prawda mój trwa dopiero 5 miesięcy,wcześniej niestety nie miałam kontaktu z tą cudowną rasą,ale odkad mam Gassirke nie potrafie przejść obojętnie obok tych psiaków:lol:[/quote]
Ja myślę, że jest nas więcej na dogo:diabloti:
Ja też mam niezłego świra na punkcie tej rasy - tylko ja najbardziej kocham miniatury:loveu::p
Dobranoc;)