ariss Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Chyba musze kupić większą karte pamięci do aparatu jak takie rewelacje się zapowiadają:lol: Quote
ariss Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Tak myśłałam,ale zawsze lepiej spytać:lol: Quote
AnkaG Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ale ładniusia czarnulka. Średniaki są baaardzo temperamentne. A widziałaś Monity Zulę adoptowaną ze schronu w Poznaniu? Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='AnkaG'] A widziałaś Monity Zulę adoptowaną ze schronu w Poznaniu?[/quote] Ktoś nam robi reklamę :p Zastanowię się nad galerią :p Quote
Olusia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [B]Gassira - gdzie mieszkasz ? :razz: To najlepiej ten spacer niedaleko mnie, bo łąki niedaleko i fajne tereny do frisbee :loveu: [/B] Quote
ariss Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Oj są regate dusze:lol:ale szybko się uczą i mają wspaniałe chataktery:lol: Przyznam się,że jeszcze nie widziam:oops: Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Mało jest zdjęć na wątku ( od miesiąca zbieram się do ich zrobienia ) ale ciągle coś mi przeszkadza :diabloti: Ale już niedługo i będą nowe :p Quote
ariss Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Ja jestem z Warszawy,ale do Radomia(a właściwie w okolice),będę jeździła na weekendy do koleżanki na dziłeczke,więc spacerek może być gdzieś blisko Ciebie.Tylko nie pytaj o miejscowość,bo nigdy nie moge jej zapamiętać:oops:-jakoś na "P" blisko jakiegoś sztucznego zalewu Quote
ariss Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Monita poproszę o link to chętnie sobie pooglądam:lol: Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Wątek ma trochę stron ;) Fotek się też sporo przewinęło :p Ostatnio było mało, ale obiecałam poprawę :eviltong: Teraz jeszcze muszę posegregować wszystkie zdjęcia ( te ze schroniska i z domu ) i może coś powklejam od nowa :cool1: Quote
AnkaG Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ja tak wspomniałam o Zuli bo to czarna średniaczka .... I po przemianach po schroniskowych jest cuuudna. Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Tutaj adres [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52792[/URL] Na pierwszej są zdjęcia z "pierdla" a pod koniec, już z kanapy :loveu: Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='AnkaG']Ja tak wspomniałam o Zuli bo to czarna średniaczka .... I po przemianach po schroniskowych jest cuuudna.[/quote] Teraz zaczyna być sporo czarnuchów :diabloti: Czy ja wiem, czy taaka cudna ;) Quote
ariss Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Biorę się za lekture więc chwile może mnie nie być:lol: Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Nie pamiętam, gdzie są zdjęcia :p Ale często przeglądam cały wątek :p Quote
ariss Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Jestem,całości nie udało mi się przeczytać,ale już dużo wiem. Monita wielki szacunek dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widać jak Zulka odrzyła w Twoich rękach:lol:!Z zarośniętego,smutnego psa stała się szczęśliwym i pięknym sznaucerkiem:lol:. Teraz będę śledziła ten wątek regularnie!!!Więc więcej fotek obowiązkowo.Ucałuj Zulke ode mnie w nocha no i od Gassi kilka radosnych machnięć ogonem:lol: Quote
weszka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witam serdecznie :lol: Śliczna sznaucerzyca :loveu: Mam słabość do czarnych średniaków. Ostatnio widziałam kilka psiaków z Flavago i muszę przyznać że są piękne! Zresztą ja mam ogólnie sznaucerzego zajoba :diabloti: Quote
ariss Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 To jesteśmy już dwie z tym zajobem;)Co prawda mój trwa dopiero 5 miesięcy,wcześniej niestety nie miałam kontaktu z tą cudowną rasą,ale odkad mam Gassirke nie potrafie przejść obojętnie obok tych psiaków:lol: Quote
ariss Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 nie wiem czemu ta smutna buzia się pojawiła,chyba raczej na nią nie klikałam-chyba,że to ta godzina mi się na oczy rzuca:lol: Quote
Doginka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='gassira']To jesteśmy już dwie z tym zajobem;)Co prawda mój trwa dopiero 5 miesięcy,wcześniej niestety nie miałam kontaktu z tą cudowną rasą,ale odkad mam Gassirke nie potrafie przejść obojętnie obok tych psiaków:lol:[/quote] Ja myślę, że jest nas więcej na dogo:diabloti: Ja też mam niezłego świra na punkcie tej rasy - tylko ja najbardziej kocham miniatury:loveu::p Dobranoc;) Quote
ariss Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Im więcej tym lepiej:multi: Miniatury są dla mnie ciut za głośne,ale równie kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kolorowych:lol: Quote
monita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dla mnie i mini i medium, są wyjatkowe :razz: Ale marzy mi się olbrzym :loveu: PS Wszyscy mamy fioła na punkcie sznauców ;) Quote
Recommended Posts