Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 BRY :cool3: superowe fotki jak zwykle :loveu: no i nowy komplecik CUDNY :loveu:!!!!! Quote
Mudik Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Od-Nowa']ok, nie ma problemu ;) też mam nadzieję,że pogoda dopisze :cool3:[/quote] jakby był zgłoszony mudi(pies klasa młodzieży) to postaraj sie proszę cyknąć mu fotkę, pleeeeaseee!:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dzięki Ewcia za oświecenie... Ty już wiesz o co chodzi:diabloti: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='infers1995']cze Żyjecie tam?:evil_lol:[/quote] znów czasu brak:roll: [quote name='weszka']Jak tu wesolutko :) I śliczny nowy komplecik made by eria :)[/quote] zdecydowanie była głooooooooopawka:evil_lol: [quote name='Doginka']:eviltong: Szkoda Ewcia, że nie byłaś focić w sobotę - obie córeczki gordonkowe były pierwsze z oceną doskonałą, a Debi zdobyła NDSwR:multi:[/quote] jeszcze raz Gratki:multi:i też mi przykro:roll: [quote name='Ka-Vanga']BRY superowe fotki jak zwykle :loveu: no i nowy komplecik CUDNY :loveu:!!!!![/quote] Ty zawsze z miłym słowem:loveu:oby częściej:eviltong: [quote name='Olusia']Witamy ;):p[/quote] to ja witam:razz: [quote name='Mudik']jakby był zgłoszony mudi(pies klasa młodzieży) to postaraj sie proszę cyknąć mu fotkę, pleeeeaseee!:loveu::loveu::loveu:[/quote] ona się musi skupić na sznaucerach:diabloti:;) [quote name='Doginka']Dzięki Ewcia za oświecenie... Ty już wiesz o co chodzi:diabloti:[/quote] no problemo:eviltong: kilka fot marnej jakości(może dlatego,że ja na nich jestem:diabloti:)ale chce Wam pokazać jak ładnie ćwiczymy przed europejską:diabloti: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images26.fotosik.pl/276/e6ca1cd3d10e8a06.jpg[/IMG][/URL] tak te małe coś na środku to ja i pies:evil_lol: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images39.fotosik.pl/12/bc27885050ccd851.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images36.fotosik.pl/12/f87115ab582604c5.jpg[/IMG][/URL] a teraz odpoczynek [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/275/b05b9696da72ed37.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='ariss']Ty zawsze z miłym słowem:loveu:oby częściej:eviltong:[/quote] :loveu: [quote name='ariss'][URL]http://images36.fotosik.pl/12/f87115ab582604c5.jpg[/URL][/quote] musze powiedziec, ze SUPER! pamietam jak zaczynalysmy - to przepasc - teraz to juz Gassula sie prezentuje jak stary wyjadacz!!!!!!!!!! Quote
Justa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='LeCoyotte']no no jaka interka przyszła:)[/QUOTE] matka mojej sznupy przyszłej w końcu :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Justa']matka mojej sznupy przyszłej w końcu :diabloti:[/QUOTE] i mojej:bigcool: Quote
Justa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='LeCoyotte']i mojej:bigcool:[/QUOTE] łohohoooo, w końcu do warszawy będziesz zmuszony przyjechać i się tym pochwalić :diabloti: Ewa nam już testy szykuje na przyszłych właścicieli :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Justa']łohohoooo, w końcu do warszawy będziesz zmuszony przyjechać i się tym pochwalić :diabloti: Ewa nam już testy szykuje na przyszłych właścicieli :eviltong:[/QUOTE] no co Ty, przemknę po cichu:diabloti: W sumie to nie wiadomo jaki pies jeszcze mi do głowy przyjdzie, więc czarny średniak to nie 100% wersja;) ale mieć szczonka po takiej mamuśce to zaszczyt:cool1: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Ka-Vanga']:loveu: musze powiedziec, ze SUPER! pamietam jak zaczynalysmy - to przepasc - teraz to juz Gassula sie prezentuje jak stary wyjadacz!!!!!!!!!![/quote] staramy się,ale przez tą cieczke mały zbok się buntuje:mad::angryy::diabloti:co innego jej w głowie:eviltong: [quote name='LeCoyotte']no no jaka interka przyszła:)[/quote] e tam interka ona w przyszłym roku wygra światówke:evil_lol::evil_lol::diabloti: [quote name='Justa']matka mojej sznupy przyszłej w końcu :diabloti:[/quote] a jak:razz: Quote
Justa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 raz sznaucer - na zawsze sznaucer :loveu: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='LeCoyotte']i mojej:bigcool:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:czego ja się dowiaduje:crazyeye::evil_lol: [quote name='Justa'] Ewa nam już testy szykuje na przyszłych właścicieli :eviltong:[/quote] strach się bać:evil_lol::diabloti::evil_lol: [quote name='LeCoyotte'] ale mieć szczonka po takiej mamuśce to zaszczyt:cool1:[/quote] miło nam to słyszeć:loveu::loveu::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='ariss']staramy się,ale przez tą cieczke mały zbok się buntuje:mad::angryy::diabloti:co innego jej w głowie:eviltong:[/quote] starajcie sie, starajcie - chcialabym zeby wszyscy "moi uczniowie" byli tacy pojetni i chetni do samodzielnej pracy! [quote name='ariss']e tam interka ona w przyszłym roku wygra światówke:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] czego Wam z calego serducha zycze!!!!!!!!!!! Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Justa']raz sznaucer - na zawsze sznaucer :loveu:[/quote] stado sznaucerów i wilczak:loveu::loveu::loveu:ale to i małej by się podobało bo ona kocha tą rase:evil_lol: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Ka-Vanga']starajcie sie, starajcie - chcialabym zeby wszyscy "moi uczniowie" byli tacy pojetni i chetni do samodzielnej pracy! czego Wam z calego serducha zycze!!!!!!!!!!![/quote] dobry nauczyciel=wyniki:loveu: błahhahaahh,dzięki ale wiesz mi chodziło o całą wystawe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 łomatko słodko tu aż się lepi :errrr: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='malawaszka']łomatko słodko tu aż się lepi :errrr:[/quote] postanowiłaś posprzątać:diabloti::evil_lol: Quote
Doginka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ewa!!!!!!!!!!! No ja nie mogę już tym moim Ciaputem:angryy: Przyjedź mi go nauczyć staniana kluba:razz: Ta durna pałka zamienia doopę z głową:angryy::mad: Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='ariss']dobry nauczyciel=wyniki:loveu:[/quote] :cool3: [quote name='ariss']błahhahaahh,dzięki ale wiesz mi chodziło o całą wystawe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] mi tez :evil_lol: [quote name='malawaszka']łomatko słodko tu aż się lepi :errrr:[/quote] zebys sie tylko nie przykleila :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Doginka']Ewa!!!!!!!!!!! No ja nie mogę już tym moim Ciaputem:angryy: Przyjedź mi go nauczyć staniana kluba:razz: Ta durna pałka zamienia doopę z głową:angryy::mad:[/quote] błahahahah,jak ja przyjade z zacieczkowaną małą to on nawet na rzęsach będzie stał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Ka-Vanga']:cool3: mi tez :evil_lol: [/quote] No to sprawa jasna,a Twoja nowa sunia to wygra szczyle,czy już młodzież:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='malawaszka']łomatko słodko tu aż się lepi :errrr:[/QUOTE] ciiiicho bo sie jeszcze przyzwyczai :lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Ka-Vanga'] zebys sie tylko nie przykleila :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :obrazic: .......... Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='ariss']No to sprawa jasna,a Twoja nowa sunia to wygra szczyle,czy już młodzież:evil_lol::diabloti::eviltong:[/quote] na razie kolejny sznup to duzy znak zapytnia :roll: Quote
Recommended Posts