Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Olusia,na manualnych ustawieniach w aparacie :loveu: ja na moim kompakcie też takie mam na manualu a na auto kolory blade i brzydkie. Jutro dojdzie moje lusterko :multi::loveu:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']bo jest mi smutno, ledwo zyje, mam temp, zbiera mi sie na wymioty i w ogole jest mi zle ...[/quote]

mi też jest źle i smutno...tylko nie lubie o takich rzeczach pisać:roll:

[quote name='Olusia']Hej Gasski :loveu:

Piękne zdjecie :cool3: Zawsze w Twoich fotkach zadziwiały mnie kolory - takie mocne i nasycone. To można jakoś w aparacie ustawić, czy w programie graficznym?

;)[/quote]

wszystko w aparacie...ostatnio fotki które wstawiam nie są obrabiane,nie mam na to czasu:shake:

[quote name='chester07']śliczne to marko :loveu:[/quote]

dziękuję:lol:

[quote name='eria']Olusia,na manualnych ustawieniach w aparacie :loveu: ja na moim kompakcie też takie mam na manualu a na auto kolory blade i brzydkie. Jutro dojdzie moje lusterko :multi::loveu:[/quote]

ale będziesz trzaskać foty:crazyeye::multi:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/231/1737991a0e5936e2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Ka-Vanga']bo jest mi smutno, ledwo zyje, mam temp, zbiera mi sie na wymioty i w ogole jest mi zle ...[/quote]

[quote name='gassira']mi też jest źle i smutno...tylko nie lubie o takich rzeczach pisać:roll:

[/quote]
Biedne malutkie dziewczynki, ciocia Sylvia Was przytuli:calus::calus::diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Biedne malutkie dziewczynki, ciocia Sylvia Was przytuli:calus::calus::diabloti:[/quote]

dziękujemy:loveu:ja twarda jestem!!!!;)

Posted

[quote name='jamnicze']Ależ ona stoi :) i to tak bez smyczki? Długo tak może?
[URL]http://images30.fotosik.pl/231/e28ccc38a9cb0efb.jpg[/URL][/quote]

ona nie nawidzi ringówki,ładniej staje bez niej niż z nią:roll:ale ciesze się,bo akurat te fotki są ustawiane,więc dała mi się ustawić,później musiałam wziąść aparat i cykać fotke-pomocnika nie miałam:shake:całą ocene sędziego wytrzymuje bez poruszenia się,najdłużej narazie stała kilka minut,ale nawet jak dostanie smaka to zjada go w takiej pozycji i czeka na komendę biegaj-kiedyś sprawdę ile wytrzyma!

[quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Leśny stwór:loveu::D[/COLOR][/quote]

przestraszyć się można:evil_lol:

[quote name='chester07']Gassi do mordki w zieleni :evil_lol::loveu:[/quote]

:lol:

[quote name='łapeczek']Wpadlismy sie przywitac !!![/quote]

witam ciepło:loveu:

Posted

[quote name='gassira']ona nie nawidzi ringówki,ładniej staje bez niej niż z nią:roll:ale ciesze się,bo akurat te fotki są ustawiane,więc dała mi się ustawić,później musiałam wziąść aparat i cykać fotke-pomocnika nie miałam:shake:całą ocene sędziego wytrzymuje bez poruszenia się,najdłużej narazie stała kilka minut,ale nawet jak dostanie smaka to zjada go w takiej pozycji i czeka na komendę biegaj-kiedyś sprawdę ile wytrzyma![/quote]
Saidi też nie lubi ringówki :shake:, łatwiej ustawić ją na normalnej smyczy, a szczególnie w ruchu. Tylko co zrobić na wystawie?:angryy:
Saidi sama nie chce stać, muszę przytrzymywać jej głowę. a w jakim Gass jest wieku, ona już w młodzieży chodzi?