Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LeCoyotte']trzeba by zrobić kiedyś jakiś zlot sznupiastych sznauceromaniaków, żeby wszyscy zadowoleni byli:cool3:[/quote]

buuu my jesteśmy asocjalne :placz:

a dobranockowa REWELACJA!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']ale sliczna :multi: :loveu:[/quote]

:loveu:

[quote name='Doginka']A co Cię tak naszło na czarno-białe?:razz:
Ale superaśna ta fotka:loveu:[/quote]

no właśnie sama nie wiem chyba malawaszka mnie zainspirowała:eviltong::cool3::loveu:

[quote name='malawaszka']buuu my jesteśmy asocjalne :placz:

a dobranockowa REWELACJA!!!! :loveu::loveu::loveu:[/quote]

jak to jak ja chce z Wami się znów zobaczyć:placz:

Posted

[url]http://images23.fotosik.pl/187/5dd50fd7c88e1de9.jpg[/url] hahaha świetne zdjęcie:evil_lol:

[quote name='deer_1987']U nas pada i pochmurno... dobrze ze mam zapas fotek :P[/QUOTE]

u mnie też:shake: mam nadzieje, że w Wawie nie, bo liczę masę zdjęć;)

Posted

[quote name='Ka-Vanga']BRY :grins:

Justa i co robimy????????[/QUOTE]

Jak to co? 13.00 na fortach ! W końcu zażyczyłam sobie chmurki a nie pełne słońce :razz:

Posted

[quote name='Justa']Jak to co? 13.00 na fortach ! W końcu zażyczyłam sobie chmurki a nie pełne słońce :razz:[/quote]
Hyhyhy - dopsze BEDZIEMY :cool3:, tylko tak sobie mysle ile ja tam bede jechala z tej mojej wsi ;).

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Hyhyhy - dopsze BEDZIEMY :cool3:, tylko tak sobie mysle ile ja tam bede jechala z tej mojej wsi ;).[/QUOTE]

Pomyśl czy warto :razz:

Posted

[quote name='Justa']Pomyśl czy warto :razz:[/quote]
WARTO WARTO :cool3:, to nie byla jakas skarga czy uzalanie sie, tylko zastanawiam sie, oktorej mam wyjsc zeby sie nie spoznic :razz:.

Posted

[quote name='Ka-Vanga']WARTO WARTO :cool3:, to nie byla jakas skarga czy uzalanie sie, tylko zastanawiam sie, oktorej mam wyjsc zeby sie nie spoznic :razz:.[/QUOTE]

Hehe :p
No ja mam 25min piechotką ;)

Posted

o matko,ale nagadaliście:evil_lol:jakby to nie było u mnie to nie wiem czy czytać by mi się chciało:diabloti::evil_lol:błahahahhaha...oczywiście żartuje;):loveu:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']I co mnie denerwujesz :diabloti: ;).[/QUOTE]

Nie narzekaj, boś zmotoryzowana ! :diabloti:

No nic, to do zobaczonka, ja spadam do lecznicy, w sprawie pracy i zapisac się na prawko -.-'