Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Ciekawe czy sie kiedys spotkalysmy - przechodzac - albo sie znamy przez naszych znajomych :D[/QUOTE]

A które bemowo :razz: (IV, V ?) ?

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']Ola - wiesz już gdzie (--> mapka na poprzedniej stronie)[/quote]
Haha jaka ja goooopia mapki nie zauwazylam :evil_lol:. Dobra to tylko powiedz mi, przy jakiej ulicy mam zaparkowac -> przy obroncow?????????

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Haha jaka ja goooopia mapki nie zauwazylam :evil_lol:. Dobra to tylko powiedz mi, przy jakiej ulicy mam zaparkowac -> przy obroncow?????????[/QUOTE]

I właśnie tu jest problem, bo przy obrońców nie ma gdzie zaparkować.

Możesz wjechać w tą uliczkę za fortami (tam bliżej alei tysiąclecia) i tam powinno być gdzie.
Ewentualnie poechać obrońców tobruku i zaparkować gdzieś w osiedlu (tam są takie nowe bloki, ale głowy nie dam, że będzie gdzie :roll:

Lece dzieciaki. Jutro o 13 na fortach !!! (tam na środku, przy bunkrach - przejdziecie sobie przez mostek nad fosą ;p)

Chyba, że będzie ulewa, śnieżyca, huragan albo koniec świata :lol: Ola, masz mój numer to jakby co się jeszcze skontaktujemy !

Posted

[quote name='deer_1987'][url]http://images32.fotosik.pl/201/fde308283e715a18.jpg[/url]

Wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chcesz to podam ulice na priva :P[/QUOTE]

Powiem tylko - JAKI TEN ŚWIAT MAŁY :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987'][URL]http://images32.fotosik.pl/201/fde308283e715a18.jpg[/URL]

Wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/quote]

miło mi:eviltong:
[quote name='Matusz']:eviltong::eviltong:[/quote]

jak beszczelnie się przypomina:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='gassira']

jak beszczelnie się przypomina:evil_lol::diabloti:[/quote]

[COLOR=Navy][B]bo zostałem pominięty :placz::placz::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']Fotka mnie zaskoczyla pozytywnie ;)[/quote]

nie wyszła tak jakbym chciała:shake:ale niech będzie:lol::eviltong:

[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]bo zostałem pominięty :placz::placz::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/quote]

wydaje Ci się;)

Posted

[quote name='Justa']I właśnie tu jest problem, bo przy obrońców nie ma gdzie zaparkować.

Możesz wjechać w tą uliczkę za fortami (tam bliżej alei tysiąclecia) i tam powinno być gdzie.
Ewentualnie poechać obrońców tobruku i zaparkować gdzieś w osiedlu (tam są takie nowe bloki, ale głowy nie dam, że będzie gdzie :roll:

Lece dzieciaki. Jutro o 13 na fortach !!! (tam na środku, przy bunkrach - przejdziecie sobie przez mostek nad fosą ;p)

Chyba, że będzie ulewa, śnieżyca, huragan albo koniec świata :lol: Ola, masz mój numer to jakby co się jeszcze skontaktujemy ![/quote]
Damy rade! Jeszcze Polska nie zginela ;) :evil_lol:. A jak cos to dryndne :evil_lol:.

Posted

[quote name='malawaszka']gaduły :mdleje:

ale Wam zazdroszczę :placz::placz::placz: tyyyle sznupiastych :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

trzeba by zrobić kiedyś jakiś zlot sznupiastych sznauceromaniaków, żeby wszyscy zadowoleni byli:cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']gaduły :mdleje:

ale Wam zazdroszczę :placz::placz::placz: tyyyle sznupiastych :loveu::loveu::loveu:[/quote]

[quote name='LeCoyotte']trzeba by zrobić kiedyś jakiś zlot sznupiastych sznauceromaniaków, żeby wszyscy zadowoleni byli:cool3:[/quote]

Nie gooooooooopio gooooooooodasz:cool3::eviltong: