Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale się rozgadałyście,ale dzięki temu podjełam decyzje co do obiektywu;)
pozbędę się wszystkich swoich oszczędności:roll:i kupie 18-200 VR;)
a może coś innego doradzacie za tą cenę?
Olcia mnie zainspirowała:eviltong:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinabuck']jak zwykle cudo fotki tyle ze maloooooooooooooooo!!!!:eviltong:[/quote]

od czwartku pewnie będzie więcej:cool3:

[quote name='Justa']Jeśli chodzi o obiektywy typu 'wszystko w jednym' moje zdanie znasz ;)[/quote]

wiem,wiem:evil_lol:;)

Posted

Heh od razu przypomniał mi się czas, kiedy czekałam na mój sprzęcior.. Jak już doszedł nie mogłam uwierzyć i 3 razy wchodziłam do pokoju zanim go do ręki wzięłam :lol:

Posted

[quote name='Justa']Heh od razu przypomniał mi się czas, kiedy czekałam na mój sprzęcior.. Jak już doszedł nie mogłam uwierzyć i 3 razy wchodziłam do pokoju zanim go do ręki wzięłam :lol:[/quote]

Ja to sprzęcior Olci w łapkach trzymałam i dlatego tak bardzo zapragnełam mieć swój własny,wymarzony:loveu:

Posted

[quote name='gassira']Ja to sprzęcior Olci w łapkach trzymałam i dlatego tak bardzo zapragnełam mieć swój własny,wymarzony:loveu:[/QUOTE]

Ja zanim dotarł mój trzymałam EMILA dbsst z sigmą 70-200 :loveu: To było przeżycie !

Posted

[quote name='Justa']Ja zanim dotarł mój trzymałam EMILA dbsst z sigmą 70-200 :loveu: To było przeżycie ![/quote]

nic tylko zazdrościć;):eviltong:

Posted

Tak sobie o tych aparacikach opowiadać i opowiadacie [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG]a ja tylko na razie mogę pomarzyć o czymś lepszym:placz::placz::placz::placz: niestety brak funduszy :placz::placz::placz:

Posted

Zrobiłam dla Was avv i banner:

[IMG]http://i28.tinypic.com/2i6fayr.gif[/IMG]

[URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=95041"][IMG]http://i25.tinypic.com/1448c3l.jpg[/IMG][/URL]

:oops:

Posted

[quote name='Olusia']Zrobiłam dla Was avv i banner:

[IMG]http://i28.tinypic.com/2i6fayr.gif[/IMG]

[URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=95041"][IMG]http://i25.tinypic.com/1448c3l.jpg[/IMG][/URL]

:oops:[/quote]

Oluś bardzo Ci dziękuję:loveu:ale mam nadzieję,że się nie obrazisz jak go nie zamieszczę narazie:-(W tym co mam jestem "zakochana"!!!
Eria mi też już robiła nowy i kurzy się w folderze i czeka na swoj czas;)

Ale jesteś przekochana i nie wiem jak się mogę zrewanżować?

Posted

[quote name='gassira']Oluś bardzo Ci dziękuję:loveu:ale mam nadzieję,że się nie obrazisz jak go nie zamieszczę narazie:-(W tym co mam jestem "zakochana"!!!
Eria mi też już robiła nowy i kurzy się w folderze i czeka na swoj czas;)

Ale jesteś przekochana i nie wiem jak się mogę zrewanżować?[/quote]

Ok, ja się nie obrażę. Ja z natury rzadko się obrażam. ;)

Może radomska wystawa? :eviltong:
Spacerek? Mówiłaś kiedyś, że na wiosnę przyjeżdżasz do Radomia. :p:cool3:

Posted

[quote name='Olusia']Ok, ja się nie obrażę. Ja z natury rzadko się obrażam. ;)

Może radomska wystawa? :eviltong:
Spacerek? Mówiłaś kiedyś, że na wiosnę przyjeżdżasz do Radomia. :p:cool3:[/quote]

mam nadzieję,że jeszcze jakiś banerek kiedyś mi zrobisz...ten mi się kiedyś znudzi:evil_lol:;)

Obiecywałam ja niedobra:roll:ale troszke się pozmieniało z tą działeczką koleżanki i nie wiem,czy w tym roku uda nam się tam pojechać...sprzeczki rodzinne są najgorsze:roll:
Jakby ta wystawa była jakaś większa,albo klubowa to bardzo chętnie;)

Posted

[quote name='gassira']mam nadzieję,że jeszcze jakiś banerek kiedyś mi zrobisz...ten mi się kiedyś znudzi:evil_lol:;)

Obiecywałam ja niedobra:roll:ale troszke się pozmieniało z tą działeczką koleżanki i nie wiem,czy w tym roku uda nam się tam pojechać...sprzeczki rodzinne są najgorsze:roll:
Jakby ta wystawa była jakaś większa,albo klubowa to bardzo chętnie;)[/quote]

Pewnie, że zrobię :cool3:

aha, to szkoda :roll:

Krajówki będą. ;)

Posted

[QUOTE]mam nowine...ale tak na 90%;-)od Czwartku będzie NIkuś:multi:[/QUOTE]

Gratuluje:multi:! Moze my tez sie kiedys doczekamy jakiegos lustra...:roll:
Dobranoc Gasski :)

Posted

[quote name='gassira']:loveu::multi::loveu:

już wstawaj:eviltong:
[/quote]
:mad:Zostałam dziś obudzona o 10 rano - jak dla mnie to prawie w nocy:cool3: - telefon zadzwonił i już nie mogłam dospać:angryy:
[quote name='gassira']
mam nowine...ale tak na 90%;)od Czwartku będzie NIkuś:multi:[/quote]
Suuuuper:multi:

[quote name='gassira']taaaaaaaaaaak:multi:tylko obiektyw będzie lipny,bo kasy mało...ale połowa sukcesu już jest:cool3:[/quote]
Z czasem dokupisz lepszy;)
[quote name='magda_drakkar']D80 - moje marzenie:loveu:[/quote]
A ja marzę o D300 z podglądem rzeczywistym:razz:
[quote name='gassira']ale się rozgadałyście,ale dzięki temu podjełam decyzje co do obiektywu;)
Olcia mnie zainspirowała:eviltong:[/quote]
Jak na początek, to super obiektyw - ja się na nim uczę:p
[quote name='gassira']Ja to sprzęcior Olci w łapkach trzymałam i dlatego tak bardzo zapragnełam mieć swój własny,wymarzony:loveu:[/quote]
Fajnie leży w dłoni nieee?:loveu:

Posted

A jakis fotek nie bedzie?

wczoraj slicznie bylo i ja planowalam dzis spacer a tu co.. znow nam Eslöv zasypalo... poranne fotki u mnie.. jakosciowo nie za ok ale po pierwsze ciemno po drugie lapki zmarzly :( i nogi bo sniegu po kolana na trawie...

Posted

[quote name='gassira']ale się rozgadałyście,ale dzięki temu podjełam decyzje co do obiektywu;)
Olcia mnie zainspirowała:eviltong:[/quote]
Gooooooopia Ty, mialas kupic inny obiektyw - co bysmy mialy do innych warunkow pogodowych ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

[quote name='Od-Nowa']byłam na spacerze ;)
Justa, dziękuję! no to jestem uratowana.
Czekam Gassi razem z Tobą na twój sprzęt :lol:[/quote]

zaraz jade po cacko:cool3:

[quote name='Julix']Gratuluje:multi:! Moze my tez sie kiedys doczekamy jakiegos lustra...:roll:
Dobranoc Gasski :)[/quote]

trzymam kciuki,a ty pięknie focisz tym co masz:loveu: i chętnie bym u Ciebie lekcje wzieła;)

[quote name='deer_1987']A jakis fotek nie bedzie?

wczoraj slicznie bylo i ja planowalam dzis spacer a tu co.. znow nam Eslöv zasypalo... poranne fotki u mnie.. jakosciowo nie za ok ale po pierwsze ciemno po drugie lapki zmarzly :( i nogi bo sniegu po kolana na trawie...[/quote]

jak wróce ze sklepu to jakieś testowe foty pewnie będą;)

[quote name='eria']noooo o aparatach rozmawiają a fotek niet ?! jak to być może ?[/quote]

będą:eviltong:cierpliwości:cool3:narazie nie mam czym focić:evil_lol:

[quote name='Ka-Vanga']Gooooooopia Ty, mialas kupic inny obiektyw - co bysmy mialy do innych warunkow pogodowych ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.[/quote]

ale nie potrafie się zdecydować na nic innego;)wole takie sprawdzone,żeby później nie odchorowywać tej kasy:evil_lol:

[quote name='weszka']Cześć dziewczynki :)[/quote]

cześć:loveu: