ariss Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 ale się rozgadałyście,ale dzięki temu podjełam decyzje co do obiektywu;) pozbędę się wszystkich swoich oszczędności:roll:i kupie 18-200 VR;) a może coś innego doradzacie za tą cenę? Olcia mnie zainspirowała:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 jak zwykle cudo fotki tyle ze maloooooooooooooooo!!!!:eviltong: Quote
Justa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jeśli chodzi o obiektywy typu 'wszystko w jednym' moje zdanie znasz ;) Quote
ariss Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='ewelinabuck']jak zwykle cudo fotki tyle ze maloooooooooooooooo!!!!:eviltong:[/quote] od czwartku pewnie będzie więcej:cool3: [quote name='Justa']Jeśli chodzi o obiektywy typu 'wszystko w jednym' moje zdanie znasz ;)[/quote] wiem,wiem:evil_lol:;) Quote
Justa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Heh od razu przypomniał mi się czas, kiedy czekałam na mój sprzęcior.. Jak już doszedł nie mogłam uwierzyć i 3 razy wchodziłam do pokoju zanim go do ręki wzięłam :lol: Quote
ariss Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='Justa']Heh od razu przypomniał mi się czas, kiedy czekałam na mój sprzęcior.. Jak już doszedł nie mogłam uwierzyć i 3 razy wchodziłam do pokoju zanim go do ręki wzięłam :lol:[/quote] Ja to sprzęcior Olci w łapkach trzymałam i dlatego tak bardzo zapragnełam mieć swój własny,wymarzony:loveu: Quote
Justa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='gassira']Ja to sprzęcior Olci w łapkach trzymałam i dlatego tak bardzo zapragnełam mieć swój własny,wymarzony:loveu:[/QUOTE] Ja zanim dotarł mój trzymałam EMILA dbsst z sigmą 70-200 :loveu: To było przeżycie ! Quote
ariss Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='Justa']Ja zanim dotarł mój trzymałam EMILA dbsst z sigmą 70-200 :loveu: To było przeżycie ![/quote] nic tylko zazdrościć;):eviltong: Quote
ATLANTYDA Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Tak sobie o tych aparacikach opowiadać i opowiadacie [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG]a ja tylko na razie mogę pomarzyć o czymś lepszym:placz::placz::placz::placz: niestety brak funduszy :placz::placz::placz: Quote
Olusia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Zrobiłam dla Was avv i banner: [IMG]http://i28.tinypic.com/2i6fayr.gif[/IMG] [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=95041"][IMG]http://i25.tinypic.com/1448c3l.jpg[/IMG][/URL] :oops: Quote
ariss Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='Olusia']Zrobiłam dla Was avv i banner: [IMG]http://i28.tinypic.com/2i6fayr.gif[/IMG] [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=95041"][IMG]http://i25.tinypic.com/1448c3l.jpg[/IMG][/URL] :oops:[/quote] Oluś bardzo Ci dziękuję:loveu:ale mam nadzieję,że się nie obrazisz jak go nie zamieszczę narazie:-(W tym co mam jestem "zakochana"!!! Eria mi też już robiła nowy i kurzy się w folderze i czeka na swoj czas;) Ale jesteś przekochana i nie wiem jak się mogę zrewanżować? Quote
Olusia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='gassira']Oluś bardzo Ci dziękuję:loveu:ale mam nadzieję,że się nie obrazisz jak go nie zamieszczę narazie:-(W tym co mam jestem "zakochana"!!! Eria mi też już robiła nowy i kurzy się w folderze i czeka na swoj czas;) Ale jesteś przekochana i nie wiem jak się mogę zrewanżować?[/quote] Ok, ja się nie obrażę. Ja z natury rzadko się obrażam. ;) Może radomska wystawa? :eviltong: Spacerek? Mówiłaś kiedyś, że na wiosnę przyjeżdżasz do Radomia. :p:cool3: Quote
ariss Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='Olusia']Ok, ja się nie obrażę. Ja z natury rzadko się obrażam. ;) Może radomska wystawa? :eviltong: Spacerek? Mówiłaś kiedyś, że na wiosnę przyjeżdżasz do Radomia. :p:cool3:[/quote] mam nadzieję,że jeszcze jakiś banerek kiedyś mi zrobisz...ten mi się kiedyś znudzi:evil_lol:;) Obiecywałam ja niedobra:roll:ale troszke się pozmieniało z tą działeczką koleżanki i nie wiem,czy w tym roku uda nam się tam pojechać...sprzeczki rodzinne są najgorsze:roll: Jakby ta wystawa była jakaś większa,albo klubowa to bardzo chętnie;) Quote
natija Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 fajne foteczki:)ja tam na aparatach sie nie znam,a do mojej amartozczyzny wystarczymi moj soniacz:) Quote
Od-Nowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 byłam na spacerze ;) Justa, dziękuję! no to jestem uratowana. Czekam Gassi razem z Tobą na twój sprzęt :lol: Quote
Olusia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='gassira']mam nadzieję,że jeszcze jakiś banerek kiedyś mi zrobisz...ten mi się kiedyś znudzi:evil_lol:;) Obiecywałam ja niedobra:roll:ale troszke się pozmieniało z tą działeczką koleżanki i nie wiem,czy w tym roku uda nam się tam pojechać...sprzeczki rodzinne są najgorsze:roll: Jakby ta wystawa była jakaś większa,albo klubowa to bardzo chętnie;)[/quote] Pewnie, że zrobię :cool3: aha, to szkoda :roll: Krajówki będą. ;) Quote
JIM Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [QUOTE]mam nowine...ale tak na 90%;-)od Czwartku będzie NIkuś:multi:[/QUOTE] Gratuluje:multi:! Moze my tez sie kiedys doczekamy jakiegos lustra...:roll: Dobranoc Gasski :) Quote
Doginka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='gassira']:loveu::multi::loveu: już wstawaj:eviltong: [/quote] :mad:Zostałam dziś obudzona o 10 rano - jak dla mnie to prawie w nocy:cool3: - telefon zadzwonił i już nie mogłam dospać:angryy: [quote name='gassira'] mam nowine...ale tak na 90%;)od Czwartku będzie NIkuś:multi:[/quote] Suuuuper:multi: [quote name='gassira']taaaaaaaaaaak:multi:tylko obiektyw będzie lipny,bo kasy mało...ale połowa sukcesu już jest:cool3:[/quote] Z czasem dokupisz lepszy;) [quote name='magda_drakkar']D80 - moje marzenie:loveu:[/quote] A ja marzę o D300 z podglądem rzeczywistym:razz: [quote name='gassira']ale się rozgadałyście,ale dzięki temu podjełam decyzje co do obiektywu;) pozbędę się wszystkich swoich oszczędności:roll:i kupie 18-200 VR;) a może coś innego doradzacie za tą cenę? Olcia mnie zainspirowała:eviltong:[/quote] Jak na początek, to super obiektyw - ja się na nim uczę:p [quote name='gassira']Ja to sprzęcior Olci w łapkach trzymałam i dlatego tak bardzo zapragnełam mieć swój własny,wymarzony:loveu:[/quote] Fajnie leży w dłoni nieee?:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jak rozmowa o aparatach tu się wywiązała. :-o :lol: Szkoda, że połowy nie rozumiem. :roll: :lol: :evil_lol: Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A jakis fotek nie bedzie? wczoraj slicznie bylo i ja planowalam dzis spacer a tu co.. znow nam Eslöv zasypalo... poranne fotki u mnie.. jakosciowo nie za ok ale po pierwsze ciemno po drugie lapki zmarzly :( i nogi bo sniegu po kolana na trawie... Quote
eria Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 noooo o aparatach rozmawiają a fotek niet ?! jak to być może ? Quote
Ka-Vanga Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='gassira']ale się rozgadałyście,ale dzięki temu podjełam decyzje co do obiektywu;) pozbędę się wszystkich swoich oszczędności:roll:i kupie 18-200 VR;) a może coś innego doradzacie za tą cenę? Olcia mnie zainspirowała:eviltong:[/quote] Gooooooopia Ty, mialas kupic inny obiektyw - co bysmy mialy do innych warunkow pogodowych ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
ariss Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Od-Nowa']byłam na spacerze ;) Justa, dziękuję! no to jestem uratowana. Czekam Gassi razem z Tobą na twój sprzęt :lol:[/quote] zaraz jade po cacko:cool3: [quote name='Julix']Gratuluje:multi:! Moze my tez sie kiedys doczekamy jakiegos lustra...:roll: Dobranoc Gasski :)[/quote] trzymam kciuki,a ty pięknie focisz tym co masz:loveu: i chętnie bym u Ciebie lekcje wzieła;) [quote name='deer_1987']A jakis fotek nie bedzie? wczoraj slicznie bylo i ja planowalam dzis spacer a tu co.. znow nam Eslöv zasypalo... poranne fotki u mnie.. jakosciowo nie za ok ale po pierwsze ciemno po drugie lapki zmarzly :( i nogi bo sniegu po kolana na trawie...[/quote] jak wróce ze sklepu to jakieś testowe foty pewnie będą;) [quote name='eria']noooo o aparatach rozmawiają a fotek niet ?! jak to być może ?[/quote] będą:eviltong:cierpliwości:cool3:narazie nie mam czym focić:evil_lol: [quote name='Ka-Vanga']Gooooooopia Ty, mialas kupic inny obiektyw - co bysmy mialy do innych warunkow pogodowych ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.[/quote] ale nie potrafie się zdecydować na nic innego;)wole takie sprawdzone,żeby później nie odchorowywać tej kasy:evil_lol: [quote name='weszka']Cześć dziewczynki :)[/quote] cześć:loveu: Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 No mam nadzieje :D u nas skonczona wiosenna bo spacer do parku w pelnym sniegu skonczyl sie 441 zdjeciami :D dzis wieczorem zaczne wrzucac :D Quote
Recommended Posts