ewelinabuck Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [SIZE=5][COLOR=red]Witaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red]yyyyyyyyyyyyyyyyy:loveu:yyyyyyyyyyyyyyyyyyy[/COLOR][/SIZE] Quote
monita Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='gassira']:loveu: kto to nas odwiedził:eviltong: [/quote] Do mnie nikt nie zagląda, to chociaż ja innych odwiedzę :eviltong: Quote
ariss Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='monita']Do mnie nikt nie zagląda, to chociaż ja innych odwiedzę :eviltong:[/quote] jak dajesz foty to ja zaglądam:eviltong::cool3: Quote
ariss Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='monita']Były :cool1:[/quote] wiem,ale za mało!!!!!!!!!!!Chcemy nowe:mad:zobacz ile u mnie jest:cool3: Quote
am-elle Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img178.imageshack.us/img178/3633/opoksr8.jpg[/IMG][/URL] a tak na marginesie.... zajeb.... banerek :P :P Quote
ariss Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 dziękujemy:loveu: i witamy ,mam nadzieje że częściej niż ostatnio:roll:;) Quote
taxelina Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 chcialabym Was wiosennie powitac.. powiedziec ze mam nowe fajne foty.. powiem ze lapki zmarzniete.. a snieg na dworzu.. Quote
Doginka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ewcia trzymam kciukasy, żeby do czwartku Nikon trafił do Twoich rączek, ale jak już go kupisz, to zainwestuj jeszcze w dobrą lampę, bo na hali bardzo Ci się przyda - bez lampy to trochę do d**y:razz:;) Quote
ATLANTYDA Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Bry:lol: Mam nadzieję że spotkamy się w Katowicach i zobaczę Gasi w realu :lol::multi: [SIZE=1]Sznupki w sobotę będą?[/SIZE] Quote
ariss Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='deer_1987']chcialabym Was wiosennie powitac.. powiedziec ze mam nowe fajne foty.. powiem ze lapki zmarzniete.. a snieg na dworzu..[/quote] zaraz do Was biegnę;) [quote name='Doginka']Ewcia trzymam kciukasy, żeby do czwartku Nikon trafił do Twoich rączek, ale jak już go kupisz, to zainwestuj jeszcze w dobrą lampę, bo na hali bardzo Ci się przyda - bez lampy to trochę do d**y:razz:;)[/quote] oj tam lampa jak będzie Nikuś i najtańszy obiektyw to już dobrze będzie:evil_lol:;) [quote name='ATLANTYDA']Bry:lol: Mam nadzieję że spotkamy się w Katowicach i zobaczę Gasi w realu :lol::multi: [SIZE=1]Sznupki w sobotę będą?[/SIZE][/quote] tak w sobotę;)to już nas coraz więcej:multi: Quote
taxelina Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 pisalam chcialabym... ale przez ten snieg nie ma nowych...., jak tylko lapki odmarzna to dalej bede wrzucac tamte z zeszlego ttyg:D Quote
ariss Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='deer_1987']pisalam chcialabym... ale przez ten snieg nie ma nowych...., jak tylko lapki odmarzna to dalej bede wrzucac tamte z zeszlego ttyg:D[/quote] błahahhaha:evil_lol: ja przez te święta jakaś nieprzytomna jestem:roll: Quote
taxelina Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 po pracy to na szybki spacer wyciagnelam psiaki, od paru dni na smyczach, bo nawet nie ma jak spuscic, bloto albo snieg.. a takich w razie co lapac nie chce :P Quote
malawaszka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Ale mi milo jak tak mowisz :oops: (fotki wspolne - moje i Ewusi :multi:) - a nauczyciel baaaaaaaardzo nam sie przyda, przynajmniej mi ;) - szczegolnie jak nie ma super sloneczka ;).[/quote] jak nie ma super słoneczka to jasny obiektyw potrzebny :placz: [quote name='Doginka']Ewcia trzymam kciukasy, żeby do czwartku Nikon trafił do Twoich rączek, ale jak już go kupisz, to zainwestuj jeszcze w dobrą lampę, bo na hali bardzo Ci się przyda - bez lampy to trochę do d**y:razz:;)[/quote] ehhh racja racja - na halę to lampa fajna by się przydała bardzo Quote
AngelsDream Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [QUOTE]ja przez te święta jakaś nieprzytomna jestem[/QUOTE] Ja te święta długo będę pamiętać. Quote
ariss Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='AngelsDream']Ja te święta długo będę pamiętać.[/quote] nie dziwie się;)jaki taki mały łobuzika trafił do domku:eviltong: Quote
Doginka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='AngelsDream']Ja te święta długo będę pamiętać.[/quote] Ja niestety też:placz: Quote
eria Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [URL]http://images31.fotosik.pl/189/5b5e1369c23f6a8c.jpg[/URL] boska fota :loveu::loveu: Quote
olifka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Cześć Gassiorki :loveu: Jak mijąją/minęły święta? :) Quote
ariss Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Doginka']Ja niestety też:placz:[/quote] a to czemu? [quote name='eria'][URL]http://images31.fotosik.pl/189/5b5e1369c23f6a8c.jpg[/URL] boska fota :loveu::loveu:[/quote] Na tej focie Gass,chyba ucieka przed wredną ciotką Olką która jej chciała zabrać patyczek:evil_lol:Olcia jak to było????Bo może się mylę:roll: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Cześć Gassiorki :loveu: Jak mijąją/minęły święta? :)[/quote] smaczne:lol:ale za krótkie:evil_lol: Quote
ariss Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='eria']ty też taka objedzona jak ja ? :evil_lol:[/quote] Oj taki:evil_lol:przytyło mi się na pewno,ale jak zawsze dla tych pyszności warto:eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='gassira']Na tej focie Gass,chyba ucieka przed wredną ciotką Olką która jej chciała zabrać patyczek:evil_lol:Olcia jak to było????Bo może się mylę:roll:[/quote] Wlasnie nie wiem :evil_lol:, mi sie zdawalo, ze to moja fota, ale moze i Twoja buahahaha :lol:. Ale swintucha uciekala z tym patykiem :evil_lol: :mad: :diabloti:. Quote
Recommended Posts