Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gassira']:loveu:

kto to nas odwiedził:eviltong:
[/quote]

Do mnie nikt nie zagląda, to chociaż ja innych odwiedzę :eviltong:

Posted

[quote name='monita']Do mnie nikt nie zagląda, to chociaż ja innych odwiedzę :eviltong:[/quote]

jak dajesz foty to ja zaglądam:eviltong::cool3:

Posted

Ewcia trzymam kciukasy, żeby do czwartku Nikon trafił do Twoich rączek, ale jak już go kupisz, to zainwestuj jeszcze w dobrą lampę, bo na hali bardzo Ci się przyda - bez lampy to trochę do d**y:razz:;)

Posted

[quote name='deer_1987']chcialabym Was wiosennie powitac.. powiedziec ze mam nowe fajne foty.. powiem ze lapki zmarzniete.. a snieg na dworzu..[/quote]

zaraz do Was biegnę;)

[quote name='Doginka']Ewcia trzymam kciukasy, żeby do czwartku Nikon trafił do Twoich rączek, ale jak już go kupisz, to zainwestuj jeszcze w dobrą lampę, bo na hali bardzo Ci się przyda - bez lampy to trochę do d**y:razz:;)[/quote]

oj tam lampa jak będzie Nikuś i najtańszy obiektyw to już dobrze będzie:evil_lol:;)

[quote name='ATLANTYDA']Bry:lol:
Mam nadzieję że spotkamy się w Katowicach i zobaczę Gasi w realu :lol::multi:
[SIZE=1]Sznupki w sobotę będą?[/SIZE][/quote]

tak w sobotę;)to już nas coraz więcej:multi:

Posted

[quote name='deer_1987']pisalam chcialabym... ale przez ten snieg nie ma nowych...., jak tylko lapki odmarzna to dalej bede wrzucac tamte z zeszlego ttyg:D[/quote]
błahahhaha:evil_lol:

ja przez te święta jakaś nieprzytomna jestem:roll:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Ale mi milo jak tak mowisz :oops: (fotki wspolne - moje i Ewusi :multi:) - a nauczyciel baaaaaaaardzo nam sie przyda, przynajmniej mi ;) - szczegolnie jak nie ma super sloneczka ;).[/quote]

jak nie ma super słoneczka to jasny obiektyw potrzebny :placz:

[quote name='Doginka']Ewcia trzymam kciukasy, żeby do czwartku Nikon trafił do Twoich rączek, ale jak już go kupisz, to zainwestuj jeszcze w dobrą lampę, bo na hali bardzo Ci się przyda - bez lampy to trochę do d**y:razz:;)[/quote]

ehhh racja racja - na halę to lampa fajna by się przydała bardzo

Posted

[quote name='AngelsDream']Ja te święta długo będę pamiętać.[/quote]

nie dziwie się;)jaki taki mały łobuzika trafił do domku:eviltong:

Posted

[quote name='Doginka']Ja niestety też:placz:[/quote]

a to czemu?

[quote name='eria'][URL]http://images31.fotosik.pl/189/5b5e1369c23f6a8c.jpg[/URL]
boska fota :loveu::loveu:[/quote]

Na tej focie Gass,chyba ucieka przed wredną ciotką Olką która jej chciała zabrać patyczek:evil_lol:Olcia jak to było????Bo może się mylę:roll:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Cześć Gassiorki :loveu:
Jak mijąją/minęły święta? :)[/quote]

smaczne:lol:ale za krótkie:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']ty też taka objedzona jak ja ? :evil_lol:[/quote]

Oj taki:evil_lol:przytyło mi się na pewno,ale jak zawsze dla tych pyszności warto:eviltong:

Posted

[quote name='gassira']Na tej focie Gass,chyba ucieka przed wredną ciotką Olką która jej chciała zabrać patyczek:evil_lol:Olcia jak to było????Bo może się mylę:roll:[/quote]
Wlasnie nie wiem :evil_lol:, mi sie zdawalo, ze to moja fota, ale moze i Twoja buahahaha :lol:. Ale swintucha uciekala z tym patykiem :evil_lol: :mad: :diabloti:.