Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj rozmawiałam z tymczasową właścicielką Cziki. Okazało się, że Czika ma szansę na dom w Bobolicach koło Koszalina. Kawał drogi, ale jeśli domek okaże sie sensowny, można małą zawieźć.

Poza tym Czika jest bardzo grzeczna i posłuszna. Na spacerach ładnie się pilnuje, chodzi bez smyczy, w domu jest bezproblemowa.

Posted

Nadal nic nie wiem, chyba musimy z tym domem pod Koszalinem poczekać do świąt. Patrycja co prawda się łamie, że nie chce oddać Cziki, bo się przywiązała, bo Czika jest grzeczniutka i kochana. No cóż, w razie czego Czika zostanie u Patrycji...

Posted

Przykro mi, ale nic nowego nie wiem. Wiem, że Patrycja miała jechać do Koszalina do rodziny i przy okazji obejrzeć domek. Podobno ma tam jechać w święta. Przy okazji Patrycja się łamie, czy w ogóle oddawać Czikę. Nie wiem, czy podjęła już decyzję i w razie czego, kiedy ma jechać do Koszalina. Jak się czegoś dowiem, dam znać.

Posted

Patrycja jest aktualnie z Cziką u rodziny koło Koszalina. Jutro idą w odwiedziny do tej zainteresowanej rodziny w Bobolicach. Jeśli wszystko będzie OK, być może Czika już zostanie z nowym domu.

Posted

Czika już w nowym domu! :multi::lol::multi: Zamieszkała w Bobolicach k. Koszalina. Domek jest spaniały, pani kochana. Sunia traktowana jak królewna. Na pewno będzie szczęśliwa! :multi::lol::multi:

• 2 months later...