GrubbaRybba Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Zainteresowanie Cziką jest zerowe :( Dziś dzwoniłam do Patrycji, u której jest Czika a DT, ale ona nie odbiera i nie odpisuje na smsy. Kurczę, co się dzieje? Quote
GrubbaRybba Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Wczoraj rozmawiałam z tymczasową właścicielką Cziki. Okazało się, że Czika ma szansę na dom w Bobolicach koło Koszalina. Kawał drogi, ale jeśli domek okaże sie sensowny, można małą zawieźć. Poza tym Czika jest bardzo grzeczna i posłuszna. Na spacerach ładnie się pilnuje, chodzi bez smyczy, w domu jest bezproblemowa. Quote
Marzena&Gusti Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Byłoby super żeby się udało...Szkoda,że tak daleko:(Trzymam kciuki!! Quote
dreamer Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Wiadomo już coś? Kiedy domek będzie sprawdzany? Quote
GrubbaRybba Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Nic nie wiem, Patrycja ma koło Koszalina rodzinę i oni pewnie sprawdzą dom. Nie wiem jednak, kiedy. Może w święta? Jak się czegoś dowiem, napiszę. Quote
dreamer Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Maleństwo wciąż jeszcze czeka na domek! Quote
GrubbaRybba Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Nadal nic nie wiem, chyba musimy z tym domem pod Koszalinem poczekać do świąt. Patrycja co prawda się łamie, że nie chce oddać Cziki, bo się przywiązała, bo Czika jest grzeczniutka i kochana. No cóż, w razie czego Czika zostanie u Patrycji... Quote
dreamer Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Więc Czika nadal szuka kochającego domku! Quote
GrubbaRybba Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Przykro mi, ale nic nowego nie wiem. Wiem, że Patrycja miała jechać do Koszalina do rodziny i przy okazji obejrzeć domek. Podobno ma tam jechać w święta. Przy okazji Patrycja się łamie, czy w ogóle oddawać Czikę. Nie wiem, czy podjęła już decyzję i w razie czego, kiedy ma jechać do Koszalina. Jak się czegoś dowiem, dam znać. Quote
dreamer Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Czekamy na info. Jednak póki Patrycja się nie zdecyduje lub nie sprawdzi domku Czika nadal szuka swojego kochającego człowieka! Quote
GrubbaRybba Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Patrycja jest aktualnie z Cziką u rodziny koło Koszalina. Jutro idą w odwiedziny do tej zainteresowanej rodziny w Bobolicach. Jeśli wszystko będzie OK, być może Czika już zostanie z nowym domu. Quote
GrubbaRybba Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Czika już w nowym domu! :multi::lol::multi: Zamieszkała w Bobolicach k. Koszalina. Domek jest spaniały, pani kochana. Sunia traktowana jak królewna. Na pewno będzie szczęśliwa! :multi::lol::multi: Quote
dreamer Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 :multi: Mam nadzieję, że suńca będzie szczęśliwa w nowym domku! Quote
Recommended Posts