Marzena&Gusti Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A jakieś odgłoszenia są porozwieszane?Można by było coś porozwieszać. Quote
GrubbaRybba Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Marzena&Gusti napisał(a):A jakieś odgłoszenia są porozwieszane?Można by było coś porozwieszać. Nie rozwieszałam ogłoszeń. Ma za to wiele ogłoszeń w necie. Quote
devi Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kto przygarnie sunieczkę przed świętami? Komu w wigilię o północy szepnie psinka coś do ucha? Quote
GrubbaRybba Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Nadal tamta pani nie odpisała. :shake: Napisała za to nowa osoba i zapytała, ile waży Czika. Odpisałam, zobaczymy, czy się jeszcze odezwie. Quote
dreamer Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Maleństwo czeka na kochającego człowieka! Quote
GrubbaRybba Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Nikt nie pisze, nikt nie dzwoni... :shake: Kto pokocha Czikę? Czy znajdzie się taki śmiałek? Quote
Marzena&Gusti Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Śliczna jest:loveu:Pewnie gdybym nie wypatrzyła Gustawa na dogo byłaby moja:cool3:Niestety szukałam pieska ponad dwa miesiące temu.Mam nadzieje że jeszcze ktoś szuka takiego pieska...Gdzie jesteś dobry człowieku?? Quote
GrubbaRybba Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Domku, gdzie jesteś? Nadal cisza, zero maili i telefonów...:-( Oby to była cisza przed burzą i oby domki posypały się, oby jak najlepsze. Quote
dreamer Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Biegnij maleństwo na pierwszą stronę po domek w ten mikołajkowy wieczorek! Quote
Izabela124. Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Moze ktos sie w koncu w niej zakocha? Quote
GrubbaRybba Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Nikt nie jest zainteresowany... :placz: Kto pokocha taką piękną dziewczynę? Quote
Marzena&Gusti Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Taka ślicznotka i jeszcze nie ma chętnych?:( Quote
GrubbaRybba Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Mam panią, która szuka małej suni. Znowu wysłałam Czikę. Czy to będzie ten dom? Quote
Recommended Posts