Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczny przystojniak Chester. :loveu: I jak zmasakrował biedną i niewinną laleczkę. :lol:
Mizianko dla Chestera. :loveu:
My tymczasem czekamy na następne fotki. :evil_lol:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry wszystkim, i przepraszam ze mnie trochę nie było, ale najpierw myszka przestała działać, a wczoraj nie było mnie prawie cały dzień w domu ^^

Mogę się zdenerwować? Dlaczego nie można edytować postów? coś to komuś przeszkadza do cholery jasnej ? Po pierwsze jak zauważyła Dadii mam nieaktualny tytuł.. po drugie mam zamówioną u Mi. przeróbkę i chciałam ją wkleić na pierwszą stronę. Po trzecie mam wypisane strony zdjęć i przydało by się to co jakiś czas aktualizować.. Za każdym razem mam prosić moda ? :cool1:
ja pieprzę.. zdenerwowałam się ^^ Idę się zapytać szanownego admina jak mogę to wszystko zrobić, a potem wracam, podopisuję wam, poopowiadam trochę i może wkleję zdjęcia ;D

Posted

[quote name='Martunia']Śliczny przystojniak Chester. I jak zmasakrował biedną i niewinną laleczkę.
Mizianko dla Chestera.
My tymczasem czekamy na następne fotki.
jak zwykle nienasycona
[quote name='Izabela124.']Witanko
Wsio nadrobiłam Ale fajny ma basenik Chester, biedny upiłaś go hihi
Witojcie :multi:
ojć my u was wszystkiego chyba nie nadrobimy.. ale postaramy się chociaż cześć ^^
[quote name='Kincia']No wiesz jak mogłas o nas zapomnieć

Boski
Jak ja kocham duze gadziny
tzn nie tak że o was, tylko że zapomniałam wpadać do was na dgm :eviltong:
to czemu masz same małe ? :evil_lol:
[quote name='jbk']http://i27.tinypic.com/m9wu9c.jpg - a ja myślałam, że tylko moje mają akcje z butelkami ;)
o nie, Chesterowi żadna butelka się nie wywinie :D teraz jak się wkłada butelki do worka na plastiki nie trzeba ich zgniatać ani nic.. są już zgniecione, bez zakrętki i jeszcze z dziurkami na ozdobę :D najbardziej kocham to jak Chester przylezie do domu, np jak moja mama wychodzi do pracy, a gdzieś na stole stoi butelka.. Chesterk hop i z butelką pod stół.. a ja spać nie mogę xD
[quote name='gassira']moja też ma akcje na butelki,kartony po soku,ale ona uwielbia odkręcać:roll:później zostawia
Chester kocha butelki, opakowania po jogurtach, śmietanach itp. kartony, a czasem dorwie nawet opakowanie po chipsach albo czekoladzie to też ma frajdę :roll: tylko potem trzeba łazić na kolanach po podłodze i zbierać malutkie kawałeczki plastiku albo folii..
[quote name='Acctiually']Ije fotka dla mnieśliczna dzięki:*:*
No nie Chesti facet a bawi się lalkami

Gieniu kochono, to u nos rodzinne .. moj kuzyn jako był młodziaszkiem, kiedy nos odwiedzoł to ino wózecek, lalecka i jezdził dookoła domu ile wlezie :D
[quote name='Bonsai']ale śpioch! http://i26.tinypic.com/314pcb8.jpg
ta, jak śpi to jest taaaki kochany :evil_lol::loveu:
[quote name='Szarik']Witam!

http://i30.tinypic.com/5k0l5f.jpg
Lepiej skasuj, bo jak to ktoś z zewnatrz zobaczy, to go wsadzą do kojca bez klamek :evil_lol:

http://i32.tinypic.com/dr465w.jpg
Się wtarabanił na żywopłot!

Pozdrawiamy!
A witamy :eviltong:
:D
i tak wszyscy sąsiedzi już się go boją i najchętniej by go gdzieś zamknęli :evil_lol:
[quote name='basia bonnie']http://i31.tinypic.com/2ztds48.jpg

co za biedna lala :evil_lol:
e tam biedna, on tylko się z nią bawi :evil_lol::evil_lol:
[quote name='dadiii']a ja czekam na nwe fotki :D
i wkoncu trzeba zmienic tytul galerii z wiosennej na letnia albo wakacyjna :D:D
no będą będą ;)
no przydało by się.. żeby się jeszcze dało..:cool1:
[quote name='xxSweetGirl93xx']ojej jaki słodziak na wszystkich:D
http://i31.tinypic.com/2ztds48.jpg
no ale zeby taka lalke mu dac nie widzisz ze on prosi o sliczna barbie w sukience??
no w sumie to nie pomyślałam :D ale ja żadnej barbie nie miała, a Anka nie da.. hmm.. na urodziny mu kupię :evil_lol:
[quote name='BlackSheWolf']to juz koniec fotek ?? :( szkodaaa...
ale super byly :D hihi
buziolki dla Chestera

EDIT
zapomnialam dopisac, ze widze iz Chester tez uwielbia butelki jak i Osko xD
następna nienasycona :eviltong:
a no uwielbia :evil_lol:

Posted

No a wczoraj byłam na pierwszym spotkaniu z nową klasą ^^
Ogólnie ludzie spoko ;) a przynajmniej większość.. nie chce oceniać po pierwszym spotkaniu, ale mam wrażenie że z dwoma osobami się nie polubię.. (dwie dziewczyny idące, jedna w czerwonej bluzce z czarnym czymś(ta szczególnie zrobiła na mnie niemiłe wrażenie) i ta koło niej w jasnych rurkach)
Macie link do zdjęć, tylko proszę nie zwracać uwagi na moje głupie miny :evil_lol::evil_lol:
http://dmci.w.interia.pl/pierwsze_spotkanie.html
a fotki Chestera.. zaraz chyba :diabloti:

Posted

No rzeczywiście, te dwie osoby jakieś takie dziwne są. :eviltong: Ale w każdej klasie są tego typu osoby, więc spoko. :cool1:
Czekamy na zdjęcia. :D A może już się pojawiły? Wstawiać, Hipolito moja droga! :D

Posted

Jakaś nowa tendencja to spotykanie z klasą przed rozpoczęciem roku szkolnego ;) Za moich czasów tego nie było ;) Wszystko przez NK :P

Posted

Ja rowniez ide na pierwsze spotkanie z nowa klasa jutro- jednak u mnei akurat bedzie zgrana klasa- to samo sluchamy, podobne zainteresowania,mam nawet dziewczyne w klasie ktora jest handlerka i wystawia rottwailery !!! wiec u mnie niebedzie problemu- nawet jedna dziewczyna ktora ocenialam jako wlasnie nie za bardzo- okazala sie super kolezanka- moim bledem jest to ze oceniam ludzi po wygladzie bardzo czesto

Posted

[quote name='Martunia']No rzeczywiście, te dwie osoby jakieś takie dziwne są. :eviltong: Ale w każdej klasie są tego typu osoby, więc spoko. :cool1:
Czekamy na zdjęcia. :D A może już się pojawiły? Wstawiać, Hipolito moja droga! :D
no masz rację ^^ już wstawiam Gerciu kochana :D

no to dzisiaj staaaare fotki które mam na płytce ^^ z 26.04.2008 robione aparatem Izy, przez nią, mnie lub inną koleżankę xD
wstawiam tylko te z Chesterem :)

c.d.n

Posted

[quote name='jbk']Jakaś nowa tendencja to spotykanie z klasą przed rozpoczęciem roku szkolnego ;) Za moich czasów tego nie było ;) Wszystko przez NK :P
teraz się często zdarza, chyba wszytskie klasy z mojej szkoły i koleżanki z gimnazjum też już miały spotkania ^^

[quote name='Nera-']Ja rowniez ide na pierwsze spotkanie z nowa klasa jutro- jednak u mnei akurat bedzie zgrana klasa- to samo sluchamy, podobne zainteresowania,mam nawet dziewczyne w klasie ktora jest handlerka i wystawia rottwailery !!! wiec u mnie niebedzie problemu- nawet jedna dziewczyna ktora ocenialam jako wlasnie nie za bardzo- okazala sie super kolezanka- moim bledem jest to ze oceniam ludzi po wygladzie bardzo czesto
u mnie też klasa wygląda nieźle :) może te dziewczyny tez nie będą takie złe.. co do zainteresowań, to jedna dziewczyna kocha psy i robić zdjęcia więc idealnie dla mnie :eviltong: i większość wydaje się spoko ^^
dalej fotki :

Iza i Chester :)

Iza, Kama, ja i Chester xD ft. Dranka