Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Jakie śliczne fotki. :loveu: Chester wyrósł na przepięknego psa, nawet ma już dziewczynę. ;) chester07 napisał(a):O Majaczka nas odwiedziła ! :multi::loveu: A dobrze, na polu cały czas siedzi, chociaż mokro ^^ a jak przychodzi to go trzeba wycierać 5 minut :lol: byłam z im na spacerze, tam gdzie jeszcze wcześniej nie chodziłam, ale nie tak daleko i grzeczny był :) tylko pod koniec do takiego haskowato-onkowego psa jak mnie szarpnął to się dopiero na tablicy z ogłoszeniami która tam jest zatrzymałam:roll: .. a sekundę wcześniej go pochwaliłam że tamten się rzuca a on tak spokojnie idzie ^^ wieśniak :eviltong: :buzi::buzi: Ja Was cały czas odwiedzam, ale jakoś nie miałam, co pisać. :eviltong: Haha, czyli Chester raz jest grzeczny, a raz nie? :lol: Nie no, na pewno jest grzeczny, pewnie się bardzo stara. :cool3: A poza tym pewnie po tych szkoleniach jest lepiej z jego wychowaniem i charakterem, nie? A właśnie, jak tam mu idzie? Jakie postępy ostatnio zrobił? :roll: :buzi::buzi: Quote
taxelina Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 http://i25.tinypic.com/2e4itsi.jpg To wyszlo fajnie :D Quote
Avaloth Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Martunia napisał(a):Jakie śliczne fotki. :loveu: Chester wyrósł na przepięknego psa, nawet ma już dziewczynę. ;) Ja Was cały czas odwiedzam, ale jakoś nie miałam, co pisać. :eviltong: Haha, czyli Chester raz jest grzeczny, a raz nie? :lol: Nie no, na pewno jest grzeczny, pewnie się bardzo stara. :cool3: A poza tym pewnie po tych szkoleniach jest lepiej z jego wychowaniem i charakterem, nie? A właśnie, jak tam mu idzie? Jakie postępy ostatnio zrobił? :roll: :buzi::buzi: o to miło że o nas pamiętasz :) tylko ja fotki rzadko daje, no tak ze mną jest :eviltong::buzi: no ma dziewczynę, którą boi się dotknąć nosem i ją wącha tak żeby między nimi było z 5 cm przerwy :D no nieśmiały chłopak, a ja się z niego śmieję bezczelnie no przepraszam :evil_lol: Poprawę widać odkąd szkolimy :) jest spokojniejszy o wiele, czasem z własnej woli się położy na legowisku, albo pod stołem i leży i patrzy, a nie lata wszędzie :eviltong: no i nie skacze jak się mu jedzenie robi i rzadziej gryzie, i jest mniejszy problem z zostawaniem :) bo przedtem nie dawał wyjść przez drzwi, rzucał się itp a teraz jak się mu każe zostać to zostaje, najwyżej trochę popiszczy:) a ostatnio zostawania dobrze mu idzie, nawet w pozycji stań :) i robi waruj, siad z daleka, no a jak się mu każe stać to zawsze kawałek idzie, ale potem stanie :eviltong: ale ogólnie coraz lepiej ^^ ale żem się rozpisała xD chyba za chwile dam resztę fotek ze spacerku ;) :buzi: Quote
Bewarka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jaki on duzyyyyyy...:loveu: http://i31.tinypic.com/30uwge8.jpg Quote
Avaloth Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 jeszcze kilka za spacerku :) z moim tatą w altance ^^ waruje ;) biegnie do mnie, ale oczywiście musi na tatę patrzeć :mad: jeszcze jedno jest na pierwszej stronie :) nie wiem czy dzisiaj będzie reszta, jak nie to buziaki dla wszystkich :evil_lol::buzi: Quote
taxelina Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 http://i30.tinypic.com/296othu.jpg Ladny portret :D Quote
Nicka* Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Śliczne fotki :) A chesterek coraz piękniejszy :loveu: Quote
Avaloth Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='deer_1987']http://i30.tinypic.com/296othu.jpg Ladny portret :D dzięki :eviltong: mi też się podoba xD tak zawsze Krowa wygląda jak ktoś przychodzi, to on lata wkoło niego ze skulonymi tak właśnie uszami, jęzorem an wierzchu i piszczy :evil_lol: jednak jeszcze 5 :) :evil_lol::evil_lol: :loveu: mam jeszcze parę Chesta i koników, ale to już nie dzisiaj :buzi: Quote
taxelina Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 http://i29.tinypic.com/213nst4.jpg Ale wymeczony i padniety... Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 sliczne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ale on sie zmienil :crazyeye: Quote
Tengusia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 alez on piekny :loveu: no poprostu cudny i tyle :grins: Quote
Martunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jakie śliczne foteczki! :cool3: :loveu: Kochaną masz Krówcię. :evil_lol: :loveu: [quote name='chester07']o to miło że o nas pamiętasz :) tylko ja fotki rzadko daje, no tak ze mną jest :eviltong::buzi: no ma dziewczynę, którą boi się dotknąć nosem i ją wącha tak żeby między nimi było z 5 cm przerwy :D no nieśmiały chłopak, a ja się z niego śmieję bezczelnie no przepraszam :evil_lol: Poprawę widać odkąd szkolimy :) jest spokojniejszy o wiele, czasem z własnej woli się położy na legowisku, albo pod stołem i leży i patrzy, a nie lata wszędzie :eviltong: no i nie skacze jak się mu jedzenie robi i rzadziej gryzie, i jest mniejszy problem z zostawaniem :) bo przedtem nie dawał wyjść przez drzwi, rzucał się itp a teraz jak się mu każe zostać to zostaje, najwyżej trochę popiszczy:) a ostatnio zostawania dobrze mu idzie, nawet w pozycji stań :) i robi waruj, siad z daleka, no a jak się mu każe stać to zawsze kawałek idzie, ale potem stanie :eviltong: ale ogólnie coraz lepiej ^^ ale żem się rozpisała xD chyba za chwile dam resztę fotek ze spacerku ;) :buzi: No to dawaj więcej fotek. :eviltong: Ja codziennie do Was tu wchodzę, ale czasem nie ma co pisać, bo nie ma fotek. :roll: Ahh jaki nieśmiały. :evil_lol: :loveu: O no to rzeczywiście dzięki temu szkoleniu można dostrzec wiele dobrych zmian. :) Ja też pewnie, jak będę miała kiedyś tam psa, dam go na szkolenie. ;) Tyle dobrych zmian u Chesta widać i wdać, że się stara. :cool3: Grzeczny jest itd. :) I tyle komend się już nauczył i nadal uczy. :D Moje kochanie. :eviltong: :loveu: PS. Słyszę teraz, jak z balkonu szczeka (nigdy nie szczekał!) azyl... Sąsiadka go znowu zostawiła na balkonie... :shake: Quote
ariss Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 śliczne foty i przede wszystkim prześliczny model:loveu: Quote
Martinee Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 http://i27.tinypic.com/j6sg8m.jpg pięknośc witamy chestuś :) Quote
Angelka012 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Oj Chesterek jeszcze nie dawno był takim małym brzdącem co pieska nie przypominał tylko małą kuleczke, a teraz ... śliczny, duży pies! :eviltong: rośnie jak na drożdżach ;) jest cudowny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dzień dobry! :hand: Co tam u Was? Kiedy nowe foteczki? :cool3: Mizianko dla Chestera. :loveu: Quote
Avaloth Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Martunia']Jakie śliczne foteczki! :cool3: :loveu: Kochaną masz Krówcię. :evil_lol: :loveu: No to dawaj więcej fotek. :eviltong: Ja codziennie do Was tu wchodzę, ale czasem nie ma co pisać, bo nie ma fotek. :roll: Ahh jaki nieśmiały. :evil_lol: :loveu: O no to rzeczywiście dzięki temu szkoleniu można dostrzec wiele dobrych zmian. :) Ja też pewnie, jak będę miała kiedyś tam psa, dam go na szkolenie. ;) Tyle dobrych zmian u Chesta widać i wdać, że się stara. :cool3: Grzeczny jest itd. :) I tyle komend się już nauczył i nadal uczy. :D Moje kochanie. :eviltong: :loveu: PS. Słyszę teraz, jak z balkonu szczeka (nigdy nie szczekał!) azyl... Sąsiadka go znowu zostawiła na balkonie... :shake: no tak czasem nie ma nic przez dłuższy czas.. tak dużo dobrych zmian :) a tak poza tym to Chester chyba po woli dorośleje, bo teraz usiedzi chwilę w miejscu i nie jest taki strasznie narwany jak nie dawno :evil_lol: biedny piesek :-( długo on tak siedzi na tym balkonie? :buzi: o Angela nas odwiedziła ! :) :buzi: no rośnie ta moja 'kuleczka mała' :D a fotek zaraz kilak wrzucę, a potem na spacerek z Gnojkiem xD Quote
Avaloth Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Wczoraj byliśmy na szkoleniu. Po przerwie ja szkoliłam Chesterka. Nawet dobrze mu szło, tylko mu odwalało i nie chciał robić 'stój zostań' chociaż jak to ćwiczę na spacerach mu wychodzi :shake: no i wyleciał raz z zębami na Pumę i nie chciał przyjść do nogi.. a potem uciekł w stronę samochodu do mojego taty który tam poszedł po coś :cool1: musiałam latać za nim, bo oczywiście był głuchy na moje wołanie.. potem byłam taka wściekła, że bym go zabiła chyba ^^ A po oazie poszłam z Kamą i Izką na spacer :) Krowa nie chciał równać w ogóle, ale to się wytnie :evil_lol: no dobra teraz kończę ten spacer poprzedni i idę na następny, z aparatem :eviltong: Leżąca morda :) Zbliżenie ^^ Z Anką i tatą I ze mną : I jeszcze jedno zbliżenie : :) zaraz jeszcze 5 koników i spadam ^^ Quote
Tepes Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Chesti śliczny chłopaczek o widze ze niegrzeczny dziś :Dśliczne koniki:loveu: Quote
Recommended Posts