Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Majawrc']Hello, dzisiaj akurat mija równe 6 m-cy jak do nas przyjechał, większość fotek jest pod linkiem z dogomanii powyżej, natomiast cała reszta jego galerii w moim banerku z podpisu. Najpierw nazywał się Jett II , a na znak podziwu dla Fundacji która uratowała mu życie przewożąc z Bielska Białej do siebie (nikt tam nie chciał podjąć się operacji!) czyli "EMIR" spod Warszawy nazwałam go dosłownie tak samo, a cala reszta pieszczotliwych przezwisk to już mój wymysł. A dostał dziś na swoją 6 miesięcznicę prezencik poniżej do którego wybałusza swoje maślane oczęta:

a zaledwie ponad poł roku temu wyglądał tak:

Na Twoje szczęście nie mogę się napatrzeć i żałuję tylko że ominęły mnie pierwsze m-ce jego życia. Gorąco pozdrawiamy.:evil_lol:
o to wszystkiego naj z okazji rocznicy :eviltong: hehe ;P
faktycznie twój Emirek podobny kolorystycznie do mojej Krowy ;) no trochę jaśniejszy ale pysk taki sam :)
oglądam właśnie jego fotki cudne są :loveu::loveu:
szkoda ze nie masz galeri na dgm ale jakoś przeżyję z tyloma zdjęciami w tamtej galerii ^^
jeszcze raz dzięki za odwiedzinki :)

Do Majaczki xD
Przyszłam ci nasłodzić bo byłam na nasza-klasa an twojej galerii i widziałam twoje fotki :) ślicznie, cudownie wyszłaś na tej z Turkiem :eviltong::loveu::loveu: i na tej z Bazylkiem i w ogrodzie botanicznym :) i jeszce na takiej jednej nie wiem skąd ona była :) i fajne to zdjęcie w kapeluszu :D nie no cud miód i orzeszki ogólnie :evil_lol::loveu:
buziaki :eviltong:
[quote name='xxSweetGirl93xx']Kiedy nowe foteczki??:D:D

a idź Ty nudziaro dopiero były :D nudne kobiety, żyć nie dają... :eviltong: kiedyś będą trzeba być cierpliwym xD
:buzi:
ale nie no przed weekendem raczej nie, chyba ze jakaś pojedyncza do 5 góra :)

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chester07']Do Majaczki xD
Przyszłam ci nasłodzić bo byłam na nasza-klasa an twojej galerii i widziałam twoje fotki :) ślicznie, cudownie wyszłaś na tej z Turkiem :eviltong::loveu::loveu: i na tej z Bazylkiem i w ogrodzie botanicznym :) i jeszce na takiej jednej nie wiem skąd ona była :) i fajne to zdjęcie w kapeluszu :D nie no cud miód i orzeszki ogólnie :evil_lol::loveu:
buziaki :eviltong:

Ahh dziękuję. :loveu: Nie no, zdjęcia nie są takie wspaniałe, nie przesadzaj. :cool3: A poza tym, czemu Ty konta tam nie masz, też Ci chcę nasłodzić. :evil_lol: Nie zapominaj o fotoblogu w bodajże ten weekend. :evil_lol:
[SIZE=2]No i gdzie foty? :cool3: Majaczka chce nowe zdjęcia! :D

Posted

chester07 napisał(a):

a idź Ty nudziaro dopiero były :D nudne kobiety, żyć nie dają... :eviltong: kiedyś będą trzeba być cierpliwym xD
:buzi:
ale nie no przed weekendem raczej nie, chyba ze jakaś pojedyncza do 5 góra :)

:P dobra jest:P juz was nie odwiedze.... foch...
jak mnie wyganiasz to dobra jest...
Bedziesz jeszcze coś chciała:eviltong:
A fotki dawno były juz....
papa do nie zobaczenia:eviltong::lol::lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
a czekahj czemu to krowa? :P

a tak mi się uwaliło jakoś :D i krowa na niego mówię albo kiciuś :evil_lol:

do reszty:
fotki będą prawdopodobnie w weekend, jak wcześniej to góra pięć. ^^ przepraszam ale za niecały miesiąc egzamin, a ja nie umiem żadnych wzorów z wyjątkiem pola kwadratu, prostokąta i tych podstawowych figur.. a jeszcze te wszystkie walce itp + pięćset tysięcy wzorów z fizyki...
więc musicie czekać ^^ po 23 zacznę dodawać częściej fotki :eviltong:

Posted

Hejka;)
ja tez trzymam mocno kciuki:):)
A widziałam dzisiaj na spacerze onka:D Był prawie taki jak chesti tylko troszeńke jaśniejszy:) ale uszy te same:P takie stojące:D Boskie:):)

Posted

[quote name='chester07']a tak mi się uwaliło jakoś :D i krowa na niego mówię albo kiciuś :evil_lol:

do reszty:
fotki będą prawdopodobnie w weekend, jak wcześniej to góra pięć. ^^ przepraszam ale za niecały miesiąc egzamin, a ja nie umiem żadnych wzorów z wyjątkiem pola kwadratu, prostokąta i tych podstawowych figur.. a jeszcze te wszystkie walce itp + pięćset tysięcy wzorów z fizyki...
więc musicie czekać ^^ po 23 zacznę dodawać częściej fotki :eviltong:
czy ty tez piszesz test 3gimnazjalny?/
ja tez nic nie umiem:roll:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9846135#post9846135

Posted

Zlituje się i dam 5 pierwszych fot ze spacerku :eviltong:

Z Sarą :)
Na drodze w PGRze ^^

Ucieczka w pole :D

Z placu zabaw :)

I najlepsze :D:D:D ma język jak żaba :evil_lol: a łapy jak królik :eviltong: no i gdzie to podobne do psa? :D
Dobranoc ^^

Posted

Martunia napisał(a):
Witam wieczorkiem mą kochaną Majaczeńkę! :hand: :cool3:
Co tam u Chestera? :loveu:

O Majaczka nas odwiedziła ! :multi::loveu:
A dobrze, na polu cały czas siedzi, chociaż mokro ^^ a jak przychodzi to go trzeba wycierać 5 minut :lol: byłam z im na spacerze, tam gdzie jeszcze wcześniej nie chodziłam, ale nie tak daleko i grzeczny był :) tylko pod koniec do takiego haskowato-onkowego psa jak mnie szarpnął to się dopiero na tablicy z ogłoszeniami która tam jest zatrzymałam:roll: .. a sekundę wcześniej go pochwaliłam że tamten się rzuca a on tak spokojnie idzie ^^
wieśniak :eviltong:
:buzi::buzi: