Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będą jak się za nie wezmę xd
jak na razie nawet nie przeglądnęlam..

[url]http://www.dogomania.pl/threads/201927-II-%C5%9Al%C4%85ski-Zlot-Dogomaniak%C3%B3w-zaprasza-!?p=16276857#post16276857[/url] zapraszamy !

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Chetnie bym sie na zlocie pojawila, bo to akurat okres kiedy do PL sie z psiakami wybieram, no i blisko bede miec, ale jednak jesli mam wybrac zlot czy znajomi ktoych rok nie widzialam.. :diabloti:[/QUOTE]
To przyjedź na dzień, dwa, myślę że nie byłoby problemu żeby Cię gdzieś upchać na jedną noc ^^

chyba się nigdy zdjęc nie doczekacie tak Wam powiem xdd

Posted

[COLOR=blue][SIZE=1]nigdy nie przypuszczałach, że byda szukać ubrania do psa:diabloti:[/SIZE]

noo babo do kogoś sie Ciebie dokoptuje bez problemu tam na 2 dni;)

aa i Iś moich znajomych jest chętnych około 8 ale to jeszcze musza dokłądni z nimi
se pogodać i co z kontem na kasa? mój tata mie jeszcze opieprzył jak spytałach -.-

eeej i co bydziesz w marcu na wystawie?? jest 18-20;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue][SIZE=1]nigdy nie przypuszczałach, że byda szukać ubrania do psa:diabloti:[/SIZE]

noo babo do kogoś sie Ciebie dokoptuje bez problemu tam na 2 dni;)

aa i Iś moich znajomych jest chętnych około 8 ale to jeszcze musza dokłądni z nimi
se pogodać i co z kontem na kasa? mój tata mie jeszcze opieprzył jak spytałach -.-

eeej i co bydziesz w marcu na wystawie?? jest 18-20;)[/COLOR][/QUOTE]
ja też nie :D
to gadaj gadaj ;)

chce byc. mam nadzieję że się uda
[quote name=':: FiGa ::']Zobaczy sie :diabloti:

Czemu sie nie doczekamy? :razz:[/QUOTE]
ale pamiętaj że masz opcję ;)

bo mi się nie chce z nimi bawic i mam duużo zajęc. próbuję się uczyc, robię prezentację maturalną, notatki na sprawdziany, oglądam Pamiętniki Wampirów, od dwóch dni zbieram się żeby sobie w końcu zgrac nowe piosenki na komórkę, wychodzę z zdziadziałym psem, próbuję przekonac mamę na ciachnięcie psu jajek, przy okazji sama się przekonując xd i tak dalej. a do tego jeżdżę do bibliotkek po opracowanie, spotykam się z ludźmi, coby nie zdziczeć i użalam się nad sobą że nie mam gór za oknem.

z photobloga prezklejam
Maksiu:loveu:
[IMG]http://wd7.photoblog.pl/np4/201102/5C/86746036.jpg[/IMG]

moje góry, widok z mojego okna mojego pokoju w moim kacwinie
[IMG]http://wd4.photoblog.pl/np2/201102/80/86720093.jpg[/IMG]

Posted

[url]http://img502.imageshack.us/img502/4804/41843950.jpg[/url]
to są twoje naturalne włosy (tzn czy ci się tak ładnie kręcą)? genialne są, zazdroszczę :loveu:

Posted

[quote name='vege*'][url]http://img502.imageshack.us/img502/4804/41843950.jpg[/url]
to są twoje naturalne włosy (tzn czy ci się tak ładnie kręcą)? genialne są, zazdroszczę :loveu:[/QUOTE]
chciałabym, ale niestety nie ^^
naturalnie mam półloki/fale/szopę lub coś w tym stylu, w zależności czy i jak je suszę.
to są pozostałości po fryzurze robionej na studniówkę lokówką przez 1,5 godziny ^^

[quote name='DominikaAnna']ładny widok
[url]http://wd4.photoblog.pl/np2/201102/80/86720093.jpg[/url][/QUOTE]
a no ładny ;)

Posted

[quote name='Avaloth']chciałabym, ale niestety nie ^^
naturalnie mam półloki/fale/szopę lub coś w tym stylu, w zależności czy i jak je suszę.
to są pozostałości po fryzurze robionej na studniówkę lokówką przez 1,5 godziny ^^
[/QUOTE]
ja mam niestety proste druty, które się zakręcą tylko tam gdzie są pocieniowane, ale tylko wtedy gdy są mokre, a jak uczeszę to znowu druty mam :/ każdy mi mówi, że mi zazdrości włosów bo są proste jak po prostownicy, ale mi się one wgl nie podobają, bo nie dość, że nic ciekawego z nimi nie zrobię to jeszcze są tak jakby przyklapnięte xD a ja wolę jak są fale/loki które kręcą się w różne strony :loveu:

Posted

[quote name='vege*']ja mam niestety proste druty, które się zakręcą tylko tam gdzie są pocieniowane, ale tylko wtedy gdy są mokre, a jak uczeszę to znowu druty mam :/ każdy mi mówi, że mi zazdrości włosów bo są proste jak po prostownicy, ale mi się one wgl nie podobają, bo nie dość, że nic ciekawego z nimi nie zrobię to jeszcze są tak jakby przyklapnięte xD a ja wolę jak są fale/loki które kręcą się w różne strony :loveu:[/QUOTE]
ja moje i tak zazwyczaj muszę prostowac bo same z siebie układają się dobrze jakiś raz/10.. jakby się ładnie kręciły to proszę bardzo, ale moje tylko jakieś dziwne podkręcenia, każdy w inną stronę i wyglądają tragicznie.
no cóż, znam jedną osobę której się podobają swoje włosy, bo faktycznie ma zjawiskowe, naturalne loki:loveu: a tak to kto by co nie miał, to narzeka xd
[quote name=':: FiGa ::']Jest za czym tesknic :loveu:

Na spacer z psem tak czy siak wychodzisz, wiec mozesz przy okazji i cyk cyk zrobic :siara:[/QUOTE]
nie ogarniam psa i aparatu na raz niestety. także aparat biorę tylko jak wychodzę z tatą albo znajomymi a ostatnio bardzo rzadko się to zdarza.
z ferii zdjęcia mam ale nie mogę ich ogarnąć jakoś tak..

Chcę w marcu wykastrować psa. Tata się przełamał, zgodzi się. Została mama, ale w dwójkę damy rady. Tyle że ja sama się boję. Narkozy przede wszystkim, Krów alergikiem jest..
I ostatnio się naczytałam że to zwiększa ryzyko jakiś tam raków, problemów z tarczycą i Bóg wie co jeszcze. Cholera no..

Posted

[quote name='Avaloth']: a tak to kto by co nie miał, to narzeka xd[/QUOTE]
a ja chyba nie znam osoby, która by na swoje włosy nie narzekała :evil_lol:

Posted

Kastracja nie jest taka straszna- co prawda kastrowałam dwa koty, a nie psy, ale zabieg polega na tym samym. Ale żaden z nich nie był alergikiem... Najlepiej to zapytaj bezpośrednio u weta jak to jest z tą alergią, ale trochę dziwne- alergia+ kastracja= większe prawdopodobieństwo raka?

Posted

[quote name=':: FiGa ::']To ja jestem zajebista bo ogarniam 2 psy i aparat :D (no dobra, bez tego ostatniego :lol:)

I po super szczeniaczkach bedzie :shake:[/QUOTE]
no to gratuluję :D mój pies jest.. specyficznym stworzeniem xd.

oj no, jeszcze przed zabiegiem może się coś zdąży jak bardzo chcesz :D
[quote name='vege*']a ja chyba nie znam osoby, która by na swoje włosy nie narzekała :evil_lol:[/QUOTE]
bo mało chyba takich na świecie xD
[quote name='DominikaAnna']Kastracja nie jest taka straszna- co prawda kastrowałam dwa koty, a nie psy, ale zabieg polega na tym samym. Ale żaden z nich nie był alergikiem... Najlepiej to zapytaj bezpośrednio u weta jak to jest z tą alergią, ale trochę dziwne- alergia+ kastracja= większe prawdopodobieństwo raka?[/QUOTE]
Nie, nie o to mi chodziło :D
ogólnie czytałam że kastracja zwiększa ryzyko któryś tam raków.
A alergii się boję ze względu na narkozę

Posted

[quote name='Avaloth']
nie ogarniam psa i aparatu na raz niestety. [/QUOTE]

Nic nie ogarniasz Iśka:evil_lol:
No dobra może czasami :evil_lol: A na pewno częściej niż ja;P

[quote name='vege*']a ja chyba nie znam osoby, która by na swoje włosy nie narzekała :evil_lol:[/QUOTE]

Ja nie narzekam, jak mi się układają, są proste i nie próbują się skręcać :diabloti:

[quote name='Avaloth']
ogólnie czytałam że kastracja zwiększa ryzyko któryś tam raków.[/QUOTE]

Właśnie chyba kastracja zapobiega rakowi . ?

Posted

[quote name='Sweet']Nic nie ogarniasz Iśka:evil_lol:
No dobra może czasami :evil_lol: A na pewno częściej niż ja;P

Ja nie narzekam, jak mi się układają, są proste i nie próbują się skręcać :diabloti:

Właśnie chyba kastracja zapobiega rakowi . ?[/QUOTE]
phi. wiesz co, Ty przeciwko mnie. i to chyba nie pierwszy raz już:mad:

o, to znam już dwie osoby xD

właśnie czytałam na jakimś wilczarzowym bodajże forum, że zapobiega jakimś tam prostaty, ale zwiększa ryzyko kilku innych.. wcześniej też o tym nie słyszałam.

właśnie kończę 8 odcinek pamiętnika..

Posted

[quote name='Paula03']A ja narzekam na włosy....
Chciałabym mieć proste, albo ładnie pokręcone, a nie każdy wywinięty w inną stronę...[/QUOTE]
ale takie to chociaż w jakiś fajny artystyczny nieład da się ułożyć, a z prostymi to nic fajnego nie zrobisz :evil_lol: na moich np. loki robione lokówką trzymały się góra 2h i to już był cud, ze aż tyle, moich włosów chyba nic nie ruszy do kręcenia się :angryy:

Posted

[quote name='Avaloth']phi. wiesz co, Ty przeciwko mnie. i to chyba nie pierwszy raz już:mad:
o, to znam już dwie osoby xD

właśnie czytałam na jakimś wilczarzowym bodajże forum, że zapobiega jakimś tam prostaty, ale zwiększa ryzyko kilku innych.. wcześniej też o tym nie słyszałam.

właśnie kończę 8 odcinek pamiętnika..[/QUOTE]

Oj tam odrazu przeciwko tobie;P Ty też nie raz byłaś przeciwko mnie;P

haha;P nie znasz bo ja je lubię tylko gdy są idealne;P a to rzadko się zdarza;P

O tym to nie słyszałam nigdy. dziwne..;/

8 to dużo jeszcze przed tobą :diabloti:

[quote name='vege*']ale takie to chociaż w jakiś fajny artystyczny nieład da się ułożyć, a z prostymi to nic fajnego nie zrobisz :evil_lol: na moich np. loki robione lokówką trzymały się góra 2h i to już był cud, ze aż tyle, moich włosów chyba nic nie ruszy do kręcenia się :angryy:[/QUOTE]

Ja nie mam prostych a gdy same mi wyschną to się robią loczki, ale jak zrobiłam ostatnio lokówką to miałam ładne może przez 30 min potem zaczęły się prostować;/