Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To spójrz jeszcze raz na początek - dodałam zdjęcie na pierwszą stronę i troszkę zmieniłam tekst. Jest też link do aukcji - jak wystawicie nową dla Joyki, to proszę o link aktualny

Oby się udało znaleźć im domki.

Posted

Kochane Agi, dzięki wielkie :) !

Ulka18, proszę o podanie nr konta na PW, to zwrócę za aukcje Joy.

A swoją drogą, to wydaje mi się, że miała całkiem spore zainteresowanie. :-o Odejmując początkowe 1800 Pandy, to wychodzi jakieś 1400 wejść na stronę - to chyba dużo?

Posted

MTJL,
wystawie Joyke jutro na aukcji wyroznionej. Dzisiaj dalam sporo nowych aukcji (w tym hotelikowe szczeniaki), a jutro bedzie dobrze, bo bedzie nowa aukcja na 'starcie' i to w niedziele, kiedy jest sporo wejsc. Staram sie codziennie dawac nowa aukcje, zeby szukajacy nowych aukcji np. wystawionych w ciagu ostatnich 24godzin, zawsze znalezli jedna moja ;)

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5154282

Posted

Ja myślę, że zdjęcie jest OK, tylko jest bardzo dużo wyróżnionych aukcji, więc jak ktoś idzie po kolei strona po stronie, to już przy trzeciej może mieć dość i dlatego nie każdy dociera tam gdzie jest Bunia i Joyka. W miarę upływu czasu powinno być chyba coraz więcej wejść - taką mam przynajmniej teorię :hmmmm:

Pięknooka Bunia i uśmiechnięta Joyka już tak długo czekają na domki!!! Ktoś je musi wreszcie wypatrzyć!

Posted

Masz racje, jest dosc duzo wyroznionych aukcji, dawniej tak nie bylo :roll:
bylo zdecydowanie mniej wyroznionych....liczmy na to, ze w miare uplywu czasu aukcja bedzie coraz blizej poczatku i kogos naprawde zainteresuje ;)