Madzik93 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 ATLANTYDA napisał(a):Jak nie będzie bardzo padać to można w sobotę albo w niedzielę się umówić . Tylko czy twoja psinka będzie sie chciała bawić z naszym Bono jest bardzo energiczny Wiek mi nie przeszkadza. Z moją psiną to różnie bywa. Jak jej sie kolega nie spodoba to go obszczeka (tak jak inne labradory). Mozliwe ze akurat jej podpasi ale naprawde nie wiem. W kazdym razie nie ugryzie :lol: Quote
Luzia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 A umie same baby (nawet rybka mojej siostry to samica) :diabloti: Quote
ATLANTYDA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 luzia napisał(a):A umie same baby (nawet rybka mojej siostry to samica) :diabloti: To chyba tak statystycznie wypada na jednego faceta jest więcej niż jedna kobieta nie pamiętam dokładnie ile zdaje sie 1,3.. ,ale pewna nie jestem.:cool3: Quote
Luzia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 ATLANTYDA napisał(a):To chyba tak statystycznie wypada na jednego faceta jest więcej niż jedna kobieta nie pamiętam dokładnie ile zdaje sie 1,3.. ,ale pewna nie jestem.:cool3: Ale u mnie w domu żadnego faceta nie ma :evil_lol: :diabloti: Quote
Mona4 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 A wy nocne marki spac nieumiecie:lol: Atlantydo to ty biedna jedna kobieto ,faktycznie masz samych chlopow w domu:mad: Ale niemartw sie my cie obrobimy a wrazie czego wezmna cie na tymczas:evil_lol: Umnie wszystkie baby na litere M ja Monika, corka Marta-Karolina.przybrana corka to Marysia. a suki to Monalisa.Mescalina.Milka i deisy czyli Malami:lol: A chlopy to chenryk i Pawel i Emyr wel mimis.Tylko ze ja to stara baba jestem taka Oma ale jescze na chodzie:evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 luzia napisał(a):Ale u mnie w domu żadnego faceta nie ma :evil_lol: :diabloti: Mnie chodziło w odniesieniu do powyższych postów że same kobitki;) Quote
ATLANTYDA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Mona4 napisał(a):A wy nocne marki spac nieumiecie:lol: Atlantydo to ty biedna jedna kobieto ,faktycznie masz samych chlopow w domu:mad: Ale niemartw sie my cie obrobimy a wrazie czego wezmna cie na tymczas:evil_lol: Umnie wszystkie baby na litere M ja Monika, corka Marta-Karolina.przybrana corka to Marysia. a suki to Monalisa.Mescalina.Milka i deisy czyli Malami:lol: A chlopy to chenryk i Pawel i Emyr wel mimis.Tylko ze ja to stara baba jestem taka Oma ale jescze na chodzie:evil_lol: Mona w takim razie rebus dla Ciebie odnosnie starej baby :czytaj: "STARA ,ALE :sg168::smokin:" to tak z przymrużeniem oka . Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ATLANTYDA napisał(a):Mnie chodziło w odniesieniu do powyższych postów że same kobitki;) Aha takie buty :evil_lol: No to się zgadzam w takim razie :diabloti: Quote
ATLANTYDA Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 ATLANTYDA napisał(a):Mona w takim razie rebus dla Ciebie odnosnie starej baby :czytaj: "STARA ,ALE :sg168::smokin:" to tak z przymrużeniem oka . Rozwiązanie Stara ale jara :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 luzia napisał(a):Co tam u Bono??:loveu: Hejka:lol: Dzisiaj byliśmy odebrać wyniki z badania no i Bono niestety ma lamblie .Dobrze że tylko to innych żyjątek nie znaleziono ,strawnośc też prawidłowa .Teraz przez dwa tygodnie łykanie tabletek.Humorek dopisuje, apetyt też.Po za tym to zimno i mokro więc spacerki krótkie .Jutro wstawimy może jakieś zdjęcia . Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 To niech Bono szybko zdrowieje trzymamy kciuki :razz: U nas pogoda też się zepsuła jakieś 2 godziny temu :shake: Quote
ATLANTYDA Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 luzia napisał(a):To niech Bono szybko zdrowieje trzymamy kciuki :razz: U nas pogoda też się zepsuła jakieś 2 godziny temu :shake: Dzięki bardzo:p Quote
Mona4 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 witam jestem po kilku drinkach,to mi sie fajnie klika:lol: ale musialam smutki i zlosci utopic. ATI jakie bono mial objawy tego? pozdrowionka dla twoich chlopakow Quote
Mona4 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: http://www.maxior.pl/film/31814/Kabaret_Moralnego_Niepokoju_Wizyta_ksiedza Quote
ATLANTYDA Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Mona4 napisał(a):witam jestem po kilku drinkach,to mi sie fajnie klika:lol: ale musialam smutki i zlosci utopic. ATI jakie bono mial objawy tego? pozdrowionka dla twoich chlopakow Dzięki za pozdrowionka i z wzajemnością :eviltong:. Bono miał co jakiś czas brzydką qupe nawet taką lużna ze śluzem ,ale już teraz wiadomo dla czego.Myślę ze po tabulkach będzie ok Quote
ATLANTYDA Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Mona4']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:http://www.maxior.pl/film/31814/Kabaret_Moralnego_Niepokoju_Wizyta_ksiedza To dobre jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: znam ale zawsze ich chętnie zobaczę:evil_lol::evil_lol::megagrin::megagrin: Quote
ATLANTYDA Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 :bye::bye::hand::hand: zmykam spać :lol: Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witam :multi: Nie z rana ale zawsze coś :diabloti: Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 O matko rozpoczęłam 13 stronę :evil_lol: :diabloti: Quote
Ulka18 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dzisiaj byliśmy odebrać wyniki z badania no i Bono niestety ma lamblie No to wiadomo, dlaczego mial takie problemy z trawieniem :roll: Czy te tabletki skutecznie wygonia te male pasozyty? Quote
ATLANTYDA Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Ulka18']No to wiadomo, dlaczego mial takie problemy z trawieniem :roll: Czy te tabletki skutecznie wygonia te male pasozyty? Bono przez trzy dni dostanie Aniprazol (chyba dobrze napisałam nazwę),następnie przez dwa tygodnie Metronidazol .Mam nadzieje że wszystko będzie w porządku. Pani doktor nas uspokoiła że leczy sie to dosyć dobrze .No i w sumie to lepiej niż były by problemy z trawieniem . Tutaj Bono w lecznicy z Panią doktor Quote
ATLANTYDA Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Dziś udało się nam wykorzystać troszkę pogody i jesiennego słoneczka Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 http://c5.wrzuta.pl/wm11322/9aa6948f00160ad54733553b/jesie%C5%84%20?type=i&key=fbRjYulJ9x&ft=d Jak chłopcy pozują ładnie :p Quote
Recommended Posts