Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Jak nie będzie bardzo padać to można w sobotę albo w niedzielę się umówić .
Tylko czy twoja psinka będzie sie chciała bawić z naszym Bono jest bardzo energiczny
Wiek mi nie przeszkadza.

Z moją psiną to różnie bywa. Jak jej sie kolega nie spodoba to go obszczeka (tak jak inne labradory). Mozliwe ze akurat jej podpasi ale naprawde nie wiem. W kazdym razie nie ugryzie :lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luzia napisał(a):
A umie same baby (nawet rybka mojej siostry to samica) :diabloti:

To chyba tak statystycznie wypada na jednego faceta jest więcej niż jedna kobieta nie pamiętam dokładnie ile zdaje sie 1,3.. ,ale pewna nie jestem.:cool3:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
To chyba tak statystycznie wypada na jednego faceta jest więcej niż jedna kobieta nie pamiętam dokładnie ile zdaje sie 1,3.. ,ale pewna nie jestem.:cool3:

Ale u mnie w domu żadnego faceta nie ma :evil_lol: :diabloti:

Posted

A wy nocne marki spac nieumiecie:lol: Atlantydo to ty biedna jedna kobieto ,faktycznie masz samych chlopow w domu:mad: Ale niemartw sie my cie obrobimy a wrazie czego wezmna cie na tymczas:evil_lol:

Umnie wszystkie baby na litere M ja Monika, corka Marta-Karolina.przybrana corka to Marysia. a suki to Monalisa.Mescalina.Milka i deisy czyli Malami:lol:

A chlopy to chenryk i Pawel i Emyr wel mimis.Tylko ze ja to stara baba jestem taka Oma ale jescze na chodzie:evil_lol:

Posted

Mona4 napisał(a):
A wy nocne marki spac nieumiecie:lol: Atlantydo to ty biedna jedna kobieto ,faktycznie masz samych chlopow w domu:mad: Ale niemartw sie my cie obrobimy a wrazie czego wezmna cie na tymczas:evil_lol:

Umnie wszystkie baby na litere M ja Monika, corka Marta-Karolina.przybrana corka to Marysia. a suki to Monalisa.Mescalina.Milka i deisy czyli Malami:lol:

A chlopy to chenryk i Pawel i Emyr wel mimis.Tylko ze ja to stara baba jestem taka Oma ale jescze na chodzie:evil_lol:

Mona w takim razie rebus dla Ciebie odnosnie starej baby :czytaj:
"STARA ,ALE :sg168::smokin:" to tak z przymrużeniem oka .

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Mnie chodziło w odniesieniu do powyższych postów że same kobitki;)

Aha takie buty :evil_lol:
No to się zgadzam w takim razie :diabloti:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Mona w takim razie rebus dla Ciebie odnosnie starej baby :czytaj:
"STARA ,ALE :sg168::smokin:" to tak z przymrużeniem oka .

Rozwiązanie Stara ale jara :evil_lol:

Posted

luzia napisał(a):
Co tam u Bono??:loveu:

Hejka:lol:
Dzisiaj byliśmy odebrać wyniki z badania no i Bono niestety ma lamblie .Dobrze że tylko to innych żyjątek nie znaleziono ,strawnośc też prawidłowa .Teraz przez dwa tygodnie łykanie tabletek.Humorek dopisuje, apetyt też.Po za tym to zimno i mokro więc spacerki krótkie .Jutro wstawimy może jakieś zdjęcia .

Posted

witam
jestem po kilku drinkach,to mi sie fajnie klika:lol: ale musialam smutki i zlosci utopic.

ATI jakie bono mial objawy tego?

pozdrowionka dla twoich chlopakow

Posted

Mona4 napisał(a):
witam
jestem po kilku drinkach,to mi sie fajnie klika:lol: ale musialam smutki i zlosci utopic.

ATI jakie bono mial objawy tego?

pozdrowionka dla twoich chlopakow

Dzięki za pozdrowionka i z wzajemnością :eviltong:.
Bono miał co jakiś czas brzydką qupe nawet taką lużna ze śluzem ,ale już teraz wiadomo dla czego.Myślę ze po tabulkach będzie ok

Posted

Dzisiaj byliśmy odebrać wyniki z badania no i Bono niestety ma lamblie
No to wiadomo, dlaczego mial takie problemy z trawieniem :roll:
Czy te tabletki skutecznie wygonia te male pasozyty?

Posted

[quote name='Ulka18']No to wiadomo, dlaczego mial takie problemy z trawieniem :roll:
Czy te tabletki skutecznie wygonia te male pasozyty?
Bono przez trzy dni dostanie Aniprazol (chyba dobrze napisałam nazwę),następnie przez dwa tygodnie Metronidazol .Mam nadzieje że wszystko będzie w porządku. Pani doktor nas uspokoiła że leczy sie to dosyć dobrze .No i w sumie to lepiej niż były by problemy z trawieniem .

Tutaj Bono w lecznicy z Panią doktor