Luzia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ATLANTYDA napisał(a): Och LUZIA co z Ciebie wyrośnie :-?:-?:nonono2: ? Nie wiem :placz: Quote
ATLANTYDA Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 No i kicha fotki chwilkę są a zaraz potem pusto :angryy::angryy: nie mam pojęcia dlaczego:???::???: Quote
ATLANTYDA Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Może dlatego że dopiero zrzuciłam na serwer:shake::shake:? Quote
Ulka18 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ATLANTYDA napisał(a):No i kicha fotki chwilkę są a zaraz potem pusto :angryy::angryy: nie mam pojęcia dlaczego:???::???: a ja fotki widze :loveu: polecam ten serwer do wrzucania fotek : http://imageshack.us/ Quote
ATLANTYDA Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Ulka18 napisał(a):a ja fotki widze :loveu: polecam ten serwer do wrzucania fotek : http://imageshack.us/ Wszystkie te z drugiego posta też ? Quote
ATLANTYDA Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Na razie muszę zmykać ,spróbuję jeszcze raz wieczorem wstawić bo może są za małe już je powiększyłam. Narka . Quote
Tepes Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Super fotki:) Widać Bono pies pociągowy:) Więcej fotek!!:P pozdrawiam:) Quote
Asia & Ginger Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 http://c16.wrzuta.pl/wm6682/cfbec047002a9acd474f2ec8/Zima%20?type=i&key=573FD0tsX5&ft=d Ale fajny pies pociągowy. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: A jak mu się podoba ciągnięcie sanek? :cool3: Quote
ATLANTYDA Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Acctiually napisał(a):Super fotki:) Widać Bono pies pociągowy:) Więcej fotek!!:P pozdrawiam:) Dzięki ,postaram się sprężyć z następnymi fotkami :prównież Pozdrawiamy:hand: Asia & Ginger napisał(a):http://c16.wrzuta.pl/wm6682/cfbec047002a9acd474f2ec8/Zima%20?type=i&key=573FD0tsX5&ft=d Ale fajny pies pociągowy. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: A jak mu się podoba ciągnięcie sanek? :cool3: Nie był zachwycony ale to jego debiut ,widać że Bono ma potencjał tylko trzeba by z nim konkretni poćwiczyć.No i te szelki to raczej takie do biegani czy przy rowerze więc mogło mu być niewygodnie lepsza była by uprząż . Zawsze to jakieś nowe doświadczenie i zabawa. Quote
ATLANTYDA Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 tylko tyle bo nie mam nowych fotek :cool3: Quote
ariss Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 no nie a ja znów ich nie widzę:placz::placz::placz: Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja też nie widzę. :shake: ATLANTYDA może przerzuć się na www.imageshack.us albo na www.tinypic.com. W imageshacku można automatycznie zmienić rozmiar zdjęć, ale tinypic jest szybszy. ;) Quote
ATLANTYDA Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 gassira napisał(a):no nie a ja znów ich nie widzę:placz::placz::placz: Asia & Ginger napisał(a):Ja też nie widzę. :shake: ATLANTYDA może przerzuć się na www.imageshack.us albo na www.tinypic.com. W imageshacku można automatycznie zmienić rozmiar zdjęć, ale tinypic jest szybszy. ;) Te miałam już wcześniej na wrzucie ,ale dlaczego tak się dzieje że nie wszystkie zdjęcia widać ? Z obróbka zdjęć nie mam problemu to szybciutko robię jeszcze przed wrzuceniem na serwer. Ja widzę fotki ,choć w niektórych galeriach też nie Quote
ATLANTYDA Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Ja też nie widzę :placz::placz::placz: Przykro mi :oops:,ale wstawiłam linki do fotek może to coś da:shake: Quote
ewatr Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ATLANTYDA napisał(a):.Bono wypatrzyłam na aukcji allegro i tu zaczęły sie schody :shake:.Bono był w schronisku w Mielcu ,więc problem z transportem niestety nie posiadamy samochodu .Następna sprawa kompletna konspiracja przed TZ .Wogóle to miała by suczka jak się okazało jest piesek :evil_lol: .Bono został przywieżony bardzo wcześnie rano do Pyrzowic na lotnisko była to trasa Mielec-Kraków -Pyrzowice ,było też ciemno wszystko sie odbyło dosyc szybko .Dlatego żartuję że jest z przemytu bo cała sprawa była podszyta dreszczykiem emocji .Szubko sprawni z rąk do rąk i nikt nic nie widział i nie wie :evil_lol: a jeszcze w pierwszej wersji miał to byc wyżełko -seterek .Tak oto mamy uroczego psa wyżełko- labka,a TZ pierwszy brał go do łóżka ach mężczyżni:razz:. Oj pamietam wyzełko -seterki :evil_lol:;) same zesmy je tak ochrzciły a tu wyszła niespodzianka labkowata :eviltong::loveu: mizianko dla Bonusia :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Witanko :p:p Wczoraj jak bawiłam się z tymi nieszczęsnymi fotkami to Bono był tak uprzejmy:diabloti: i poczęstował sie kostką masła :cool3:.Na szczęście obyło sie bez większych sensacji .Co sobie będzie żałował w końcu lepsza okraszona karma niż sucha:evil_lol::eviltong:.A co do fotek to chyba faktycznie zmienię serwer bo ja dziś też nie widziałam ,wstawiłam je jeszcze raz ale czy to coś pomoże. Quote
ATLANTYDA Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 ewatr napisał(a):Oj pamietam wyzełko -seterki :evil_lol:;) same zesmy je tak ochrzciły a tu wyszła niespodzianka labkowata :eviltong::loveu: mizianko dla Bonusia :loveu: Dziękujemy Bonuś wymiziany Quote
Luzia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Polecam fotosika :cool3: Można od razu zmniejszać :p Quote
ATLANTYDA Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 no to na próbę :cool3: z fotosika Quote
Recommended Posts