Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Acctiually napisał(a):
Super fotki:)
Widać Bono pies pociągowy:)
Więcej fotek!!:P
pozdrawiam:)

Dzięki ,postaram się sprężyć z następnymi fotkami :prównież Pozdrawiamy:hand:

Asia & Ginger napisał(a):
http://c16.wrzuta.pl/wm6682/cfbec047002a9acd474f2ec8/Zima%20?type=i&key=573FD0tsX5&ft=d
Ale fajny pies pociągowy. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:
A jak mu się podoba ciągnięcie sanek? :cool3:

Nie był zachwycony ale to jego debiut ,widać że Bono ma potencjał tylko trzeba by z nim konkretni poćwiczyć.No i te szelki to raczej takie do biegani czy przy rowerze więc mogło mu być niewygodnie lepsza była by uprząż . Zawsze to jakieś nowe doświadczenie i zabawa.

Posted

gassira napisał(a):
no nie a ja znów ich nie widzę:placz::placz::placz:

Asia & Ginger napisał(a):
Ja też nie widzę. :shake:

ATLANTYDA może przerzuć się na www.imageshack.us albo na www.tinypic.com.
W imageshacku można automatycznie zmienić rozmiar zdjęć, ale tinypic jest szybszy. ;)

Te miałam już wcześniej na wrzucie ,ale dlaczego tak się dzieje że nie wszystkie zdjęcia widać ? Z obróbka zdjęć nie mam problemu to szybciutko robię jeszcze przed wrzuceniem na serwer.
Ja widzę fotki ,choć w niektórych galeriach też nie

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
.Bono wypatrzyłam na aukcji allegro i tu zaczęły sie schody :shake:.Bono był w schronisku w Mielcu ,więc problem z transportem niestety nie posiadamy samochodu .Następna sprawa kompletna konspiracja przed TZ .Wogóle to miała by suczka jak się okazało jest piesek :evil_lol: .Bono został przywieżony bardzo wcześnie rano do Pyrzowic na lotnisko była to trasa Mielec-Kraków -Pyrzowice ,było też ciemno wszystko sie odbyło dosyc szybko .Dlatego żartuję że jest z przemytu bo cała sprawa była podszyta dreszczykiem emocji .Szubko sprawni z rąk do rąk i nikt nic nie widział i nie wie :evil_lol: a jeszcze w pierwszej wersji miał to byc wyżełko -seterek .Tak oto mamy uroczego psa wyżełko- labka,a TZ pierwszy brał go do łóżka ach mężczyżni:razz:.

Oj pamietam wyzełko -seterki :evil_lol:;) same zesmy je tak ochrzciły a tu wyszła niespodzianka labkowata :eviltong::loveu:

mizianko dla Bonusia :loveu:

Posted

Witanko :p:p
Wczoraj jak bawiłam się z tymi nieszczęsnymi fotkami to Bono był tak uprzejmy:diabloti: i poczęstował sie kostką masła :cool3:.Na szczęście obyło sie bez większych sensacji .Co sobie będzie żałował w końcu lepsza okraszona karma niż sucha:evil_lol::eviltong:.A co do fotek to chyba faktycznie zmienię serwer bo ja dziś też nie widziałam ,wstawiłam je jeszcze raz ale czy to coś pomoże.

Posted

ewatr napisał(a):
Oj pamietam wyzełko -seterki :evil_lol:;) same zesmy je tak ochrzciły a tu wyszła niespodzianka labkowata :eviltong::loveu:

mizianko dla Bonusia :loveu:

Dziękujemy Bonuś wymiziany