Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!
Pięknego masz psiaka. :loveu: :loveu: :loveu:
Czy gdzieś na dogo można przeczytać jego historię, jak trafił do Ciebie? :cool3:

Aha, jak wstawiasz zdjęcia, to wstawiaj jedno pod drugim, a nie koło siebie, bo strasznie się strona rozjeżdża. ;)

Posted

Hej!
Super że się podoba!
U mnie są jedno pod drugim ,nie wiem czemu sie wyświetlają obok .Chyba że ja coś nie tak wstawiam ,to moje początki .
Piesek trafił do nas jako trzy mies. szczeniaczek ,był adoptowany z Mieleckiego schroniska ,a wypatrzyłam go na allegro. Czy jest na wątku zbiorczym adoptowanych z Mielca musiała bym sprawdzić.

Posted

Atlantyda piekna galeria BONO :loveu: :loveu: :loveu:

Kawal chlopa z niego wyrosl :crazyeye: niesamowicie piekny pies :iloveyou:
siersc blyszczaca, az prawie granatowa :p

A tutaj wyszedl jak labrador :loveu:

I jaki ma charakter anielski....widac na zdjeciach, ze z dziecmi żyje w symbiozie.

Nie mogl nasz mielecki bezdomny szczeniak trafic lepiej :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Witam dzięki za odwiedziny ,trochę długo to trwało ale w końcu jest galeryjka.
Bono to faktyczni cienia agresji nie wykazuje do nikogo ,nawet nigdy nie warkną choć czasami pieszczoty są aż za bardzo.Cieszymy sie bardzo z takiego charakteru Bono i z tego że z nami jest .Choć takim całkiem aniołkiem:diabloti: to on nie jest chyba trzy tygodnie temu centralni w samym środku sofy wygryzł wielką dziurę :crazyeye::crazyeye:.Jak to zobaczyłam to nie ukrywam byłam zła:angryy::-o.
:shake:chyba chciał sobie coś tam schować ,jak był mniejszy nie miał takich pomysłów ,ale nawet jak na młodego piesa to znowu tak dużo nam nie poniszczył :multi:Przyznam że malamucica to więcej z dymem puszczała .
Bono uwielbia bieganie za piłeczkami tylko takie miękkie jeżyki to po jakimś czasie zjada .Teraz kupiłam mu takie twarde cięższe jeszcze działają.
Będę starać się na bieżąco wklejać fotki . Zapraszamy.

Posted

Atlantyda, bedziemy czekac na zdjecia i relacje z Waszego domku.

Co do dziury, to rzeczywiscie dziwne, zeby wygryzc dziure akurat na srodku :crazyeye: Bono charakter ma rzeczywiscie niezwykly, a ta dziura to wypadek przy pracy....

Posted

To ten maleńki psiaczek? No teraz już nie taki mały.
Widać, że mu dobrze u Was. Jest piękny, a czytam, że charakter wspaniały, pomijając dziurę w kanapie;).

Posted

"

ewatr napisał(a):
witam serdecznie na dogo :loveu:szczęsliwą posiadaczkę Bona :multi:.
jaki on cudny i radosny az serce rosnie jak sie na niego patrzy :multi:
"
O super :multi:ktoś nas odwiedza ,dziękujemy za cieple :lol:przyjecie w kręgach dogo
Czy kropkowane szczeniaczki znalazly domy?

Posted

Atlantyda,
wszystkie szczeniaki, ktore byly w schronisku wtedy kiedy byl w nim Bono, maja domy lub sa za TM.

Pisz prosimy jak najczesciej, to bardzo budujace i dajace nam sily do dalszych dzialan na rzecz schronisk.

Posted

O waszych szczeniaczkach śledziłam czasami ,ale teraz były takie kłapouchy biało- czarne b .ładne w Rzeszowskim schronie o te pytałam, ale chyba jeszcze są bo zaglądałam na stronke schroniska

Posted

[quote name='ATLANTYDA']O waszych szczeniaczkach śledziłam czasami ,ale teraz były takie kłapouchy biało- czarne b .ładne w Rzeszowskim schronie o te pytałam, ale chyba jeszcze są bo zaglądałam na stronke schroniska

a o te ?;)

tych wczesniej było 6 malców a teraz juz tyko jeden szuka domu Dwukropek :lol:

Posted

Hejka super galeryjka super pieska. Witam... Oboje jesteście szczęściarzami On że trafił na Ciebie a Ty na Niego. Pozdrawiam i czeka na nowinki i foteczki (te do tej pory były super) :loveu:

Posted

"[quote name='ewatr']a o te ?;)

tych wczesniej było 6 malców a teraz juz tyko jeden szuka domu Dwukropek :lol:"
Slicznoty aż mi szkoda że u mnie jeden nie mieszka:puppydog: Bono miałby super towarzystwo

Posted

"

luzia napisał(a):
Hejka super galeryjka super pieska. Witam... Oboje jesteście szczęściarzami On że trafił na Ciebie a Ty na Niego. Pozdrawiam i czeka na nowinki i foteczki (te do tej pory były super) :loveu:
"
Dzięki za odwiedziny postaram się jak najszybciej wstawić nowe zdjęcia :-P

Posted

JAKI TEN BONO GRZECZNY I MąDRY:evil_lol:
Wczoraj wieczorem na spacerze spotkaliśmy shar peja ,biały śliczny ale zgaga niedobra bo cały czas próbował dziabnąć Bono (niestety większość psów dominuje Bono ).Dlatego zabawa niezbyt sie udała ,po zrobieniu kilku kółek z podskokami (Bono skakał )wołam Bono "chodż bo piesek nie umie sie bawić".Bono od razu przyszedł :klacz:a Pani sharpeja nie mogła sie go dowołać .
Sztuczka polegała na tym że w kieszeni miałam ulubioną zabawkę Bono gumowe kółeczko (za to kółeczka i piłeczki to Bono dał by się sprzedać)które mu pokazałam ukradkiem, ale o tym wiem ja ,Bono i Wy teraz.:jumpie::Dog_run:Bez zabawek Bono też dosyć grzecznie wraca do mne:sweetCyb: