Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gassira napisał(a):
oj tak! nie mam tu za wiele do powiedzenia ale jestem za średniakiem;)
Ale wtedy to dopiero o fotki będę się domagała:diabloti::evil_lol:

Jasne na pewna będą ,ale póki co Bonusia będziemy pstrykać tylko ostatnio trochę mam mało czasu na foty :cool3::evil_lol:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
:lol:Witamy posiadaczkę szczurków

Eee Ty nie cwaniakuj :eviltong:

Bo Cię ciurkami poszczuje :evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Eee Ty nie cwaniakuj :eviltong:

Bo Cię ciurkami poszczuje :evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti:

No pięknie straszy mnie swoją mafią :roll::roll::eviltong:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Zanim tutaj zamieszkałem była tu taka psina Aisza ,ale znam ją tylko z opowiadań .
Trafiłem do mojego nowego domu w grudniu 2006 roku.Jestem trochę "z przemytu "(hii hii)
moja pani odbierała mnie pod osłoną nocy z lotniska i za to wielki dzięki pewnym dogomaniaczkom ,gdyby nie one to nie wiadomo czy miałbym taki fajny dom.

Hej :) przeczytałam,że podobny do Labka to musiałam wpaść :evil_lol: takie zboczenie małe :evil_lol:
Jak to z przemytu ? skąd go macie? :-o

a swoją drogą to śliczny jest :loveu::loveu:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
A może by tak jakieś nowe fotki? :cool3:

Pstrykniętych kilka jest ,na wczorajszym spacerku tylko wczoraj i dziś byłam na wybiegu tzn. poza domem :evillaug:i nie chciało mi sie tym już bawic może jutro, zobaczę jak wyszły i wstawię :lol:

Luzia&Funia napisał(a):
No ba a coś Ty myślała :diabloti:

Och LUZIA co z Ciebie wyrośnie :-?:-?:nonono2: ?

Posted

Rinuś napisał(a):
Hej :) przeczytałam,że podobny do Labka to musiałam wpaść :evil_lol: takie zboczenie małe :evil_lol:
Jak to z przemytu ? skąd go macie? :-o

a swoją drogą to śliczny jest :loveu::loveu:

Witamy u Bonusia :multi:
Z tym jak Bono do nas trafił to dosyc długa historia ,może od początku .
Wcześniej mieliśmy sunię malamutkę która od nas odeszła. Po mimo dosyc intensywnego leczenia jej stan sie pogarszał i podjeliśmy trudna decyzje o eutanazji .Brakowało nam psa w domu i doszłam do wniosku że weżniemy psa ze schroniska skoro nie mogliśmy pomóc naszej suni to pomożemy innemu pieskowi .Czemu oczywiści był przeciwny TZ .Bono wypatrzyłam na aukcji allegro i tu zaczęły sie schody :shake:.Bono był w schronisku w Mielcu ,więc problem z transportem niestety nie posiadamy samochodu .Następna sprawa kompletna konspiracja przed TZ .Wogóle to miała by suczka jak się okazało jest piesek :evil_lol: .Bono został przywieżony bardzo wcześnie rano do Pyrzowic na lotnisko była to trasa Mielec-Kraków -Pyrzowice ,było też ciemno wszystko sie odbyło dosyc szybko .Dlatego żartuję że jest z przemytu bo cała sprawa była podszyta dreszczykiem emocji .Szubko sprawni z rąk do rąk i nikt nic nie widział i nie wie :evil_lol: a jeszcze w pierwszej wersji miał to byc wyżełko -seterek .Tak oto mamy uroczego psa wyżełko- labka,a TZ pierwszy brał go do łóżka ach mężczyżni:razz:.

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Nie ja sie trymuje hi hi,i strasznie dużo się napisałam:evil_lol::lol:dziś .

jestem tu z samego rana(11) i mają być fotki:mad:będą?????;)