ariss Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 oj tak! nie mam tu za wiele do powiedzenia ale jestem za średniakiem;) Ale wtedy to dopiero o fotki będę się domagała:diabloti::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 gassira napisał(a):oj tak! nie mam tu za wiele do powiedzenia ale jestem za średniakiem;) Ale wtedy to dopiero o fotki będę się domagała:diabloti::evil_lol: Jasne na pewna będą ,ale póki co Bonusia będziemy pstrykać tylko ostatnio trochę mam mało czasu na foty :cool3::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 gassira zawsze chętnie skorzystamy z rad dotyczących brodaczy .Na pewno masz już jakieś doświadczenie w związku z posiadaniem Takiego cuda:loveu: Quote
ariss Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 nie aż tak duże bo 6 miesięczne;) ale chyba troszkę już wiem:lol: Dobranocka Quote
ATLANTYDA Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Witamy wieczorową porą :multi: :lol:Witamy posiadaczkę szczurków Quote
Luzia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 ATLANTYDA napisał(a)::lol:Witamy posiadaczkę szczurków Eee Ty nie cwaniakuj :eviltong: Bo Cię ciurkami poszczuje :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ATLANTYDA Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Eee Ty nie cwaniakuj :eviltong: Bo Cię ciurkami poszczuje :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: No pięknie straszy mnie swoją mafią :roll::roll::eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 A może by tak jakieś nowe fotki? :cool3: Quote
Luzia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ATLANTYDA napisał(a):No pięknie straszy mnie swoją mafią :roll::roll::eviltong: No ba a coś Ty myślała :diabloti: Quote
Rinuś Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ATLANTYDA napisał(a):Zanim tutaj zamieszkałem była tu taka psina Aisza ,ale znam ją tylko z opowiadań . Trafiłem do mojego nowego domu w grudniu 2006 roku.Jestem trochę "z przemytu "(hii hii) moja pani odbierała mnie pod osłoną nocy z lotniska i za to wielki dzięki pewnym dogomaniaczkom ,gdyby nie one to nie wiadomo czy miałbym taki fajny dom. Hej :) przeczytałam,że podobny do Labka to musiałam wpaść :evil_lol: takie zboczenie małe :evil_lol: Jak to z przemytu ? skąd go macie? :-o a swoją drogą to śliczny jest :loveu::loveu: Quote
ATLANTYDA Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Asia & Ginger napisał(a):A może by tak jakieś nowe fotki? :cool3: Pstrykniętych kilka jest ,na wczorajszym spacerku tylko wczoraj i dziś byłam na wybiegu tzn. poza domem :evillaug:i nie chciało mi sie tym już bawic może jutro, zobaczę jak wyszły i wstawię :lol: Luzia&Funia napisał(a):No ba a coś Ty myślała :diabloti: Och LUZIA co z Ciebie wyrośnie :-?:-?:nonono2: ? Quote
ariss Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ja to czekam na fotki a Ty się lenisz:angryy::mad: Quote
ATLANTYDA Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Rinuś napisał(a):Hej :) przeczytałam,że podobny do Labka to musiałam wpaść :evil_lol: takie zboczenie małe :evil_lol: Jak to z przemytu ? skąd go macie? :-o a swoją drogą to śliczny jest :loveu::loveu: Witamy u Bonusia :multi: Z tym jak Bono do nas trafił to dosyc długa historia ,może od początku . Wcześniej mieliśmy sunię malamutkę która od nas odeszła. Po mimo dosyc intensywnego leczenia jej stan sie pogarszał i podjeliśmy trudna decyzje o eutanazji .Brakowało nam psa w domu i doszłam do wniosku że weżniemy psa ze schroniska skoro nie mogliśmy pomóc naszej suni to pomożemy innemu pieskowi .Czemu oczywiści był przeciwny TZ .Bono wypatrzyłam na aukcji allegro i tu zaczęły sie schody :shake:.Bono był w schronisku w Mielcu ,więc problem z transportem niestety nie posiadamy samochodu .Następna sprawa kompletna konspiracja przed TZ .Wogóle to miała by suczka jak się okazało jest piesek :evil_lol: .Bono został przywieżony bardzo wcześnie rano do Pyrzowic na lotnisko była to trasa Mielec-Kraków -Pyrzowice ,było też ciemno wszystko sie odbyło dosyc szybko .Dlatego żartuję że jest z przemytu bo cała sprawa była podszyta dreszczykiem emocji .Szubko sprawni z rąk do rąk i nikt nic nie widział i nie wie :evil_lol: a jeszcze w pierwszej wersji miał to byc wyżełko -seterek .Tak oto mamy uroczego psa wyżełko- labka,a TZ pierwszy brał go do łóżka ach mężczyżni:razz:. Quote
ATLANTYDA Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 gassira napisał(a):Ja to czekam na fotki a Ty się lenisz:angryy::mad: Nie ja sie trymuje hi hi,i strasznie dużo się napisałam:evil_lol::lol:dziś . Quote
ariss Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ATLANTYDA napisał(a):Nie ja sie trymuje hi hi,i strasznie dużo się napisałam:evil_lol::lol:dziś . jestem tu z samego rana(11) i mają być fotki:mad:będą?????;) Quote
ATLANTYDA Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 gassira napisał(a):jestem tu z samego rana(11) i mają być fotki:mad:będą?????;) O raczej troszkę póżniej może wieczorkiem ;):eviltong: Quote
ATLANTYDA Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 gassira napisał(a):no dobra jakoś Ci to wybaczę:roll: Uf to mogę spac spokojnie .To zmykam:sleep2::sleeping::sleep2::bye::bye: Quote
ATLANTYDA Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Witamy wszystkich milutko:grins::hand: FOTKI SPACERKOWE :diabloti::diabloti::diabloti:JESTEM GROżNY :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ale mu do twarzy w czerwonym :loveu: pieknie wyglada :multi: blyszczy sie nie tylko siersc, ale obroża :p Quote
ATLANTYDA Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Ulka18 napisał(a):Ale mu do twarzy w czerwonym :loveu: pieknie wyglada :multi: blyszczy sie nie tylko siersc, ale obroża :p Witamy :multi:,dawno nas cioteczka nie odwiedzała. Quote
ATLANTYDA Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 gassira napisał(a):Nie widze ostatnich fotek:placz: Wstawie jeszcze raz bo ja też nie widzę a prrzed chwilą były nie wiem czemu wywala Quote
Recommended Posts