mysza 1 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Przepraszam, jesli to głupie pytanie, bo nigdy w Orzechowcach nie byłam, - czy tam w ogóle jest jakaś ewidencja psów i czy jak mambę znalazłyscie do ona do tej ewidencji trafiła? Czy ona tak luzem tylko biegała? Pytam, bo sama namawiałam mojego chłopa, bardzo chciałam ją wziać, tylko mamy już psy i nie bardzo mamy warunki, serce pęka.:placz: Quote
SZPiLKA23 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ewidencja niby jest ale czy na bieżąco- raczej nie..... Quote
albiemu Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 własnie rozmawiam z dziewczyną z Krakowa, która chciała wziąć Mambę do DT - tylko pytanie czy jest kogo zabrać??? MAMBA :( KURCZE!!!! GDZIE JESTEŚ?? Quote
Figa Bez Maku Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Mamba zwierze magiczne choć życie ma tragiczne:-( pojawia się i znika:roll: a na dogo panika:crazyeye: Quote
SZPiLKA23 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Figa Bez Maku']Mamba zwierze magiczne choć życie ma tragiczne:-( pojawia się i znika:roll: a na dogo panika:crazyeye:[/quote] Gdzie sie podziewałas ... tesknilismy ;) Mamba pewnie wbita w bude boi sie drgnac:( Quote
grzenka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='albiemu']własnie rozmawiam z dziewczyną z Krakowa, która chciała wziąć Mambę do DT - tylko pytanie czy jest kogo zabrać??? MAMBA :( KURCZE!!!! GDZIE JESTEŚ??[/quote] Taka szansa!!!Nie może się zmarnować:shake: - Mambulka-znajdź się! Quote
SZPiLKA23 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Bazarek dla Orzechowcow [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9249790#post9249790[/URL] Quote
KrystynaS Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Kiedy ktoś z Was będzie w Orzechowcach??? Bo chyba dopiero wtedy dowiemy się czy Mamba się znalazła. Tylko czy jej się nic nie stało, no i te mrozy co były parę dni temu. :sad: Quote
SZPiLKA23 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ja postaram sie byc w tym tygodniu podkresam postaram sie bo z moimi pracodawcami nic nigdy nie wiadomo :( juz nie raz deklarowłam ze pojade, a przez nich nie moglam... :-/ Jezeli bede to napewno sprawdze co z Mamba... Quote
quasimodo Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Miejmy nadzieję, że się znajdzie, że tylko się gdzieś schowała... A czy ten domek w Krakowie czeka na nią? Quote
quasimodo Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A Mambunia pewnie gdzieś w kątku trzęsie się z zimna i jest głodna :shake: Oby tylko była cała i zdrowa... Quote
troglodytes Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ja postaram sie byc w tym tygodniu podkresam postaram sie bo z moimi pracodawcami nic nigdy nie wiadomo :( juz nie raz deklarowłam ze pojade, a przez nich nie moglam... :-/ Jezeli bede to napewno sprawdze co z Mamba...[/quote] Bardzo prosimy :-( Quote
SZPiLKA23 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ja tez prosze szefa ale wiecie jak jest...:(:(:( Quote
SZPiLKA23 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nowy bazarek !!!!!!!!!!!! Zapraszam!!!!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103335[/URL] Quote
troglodytes Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ja tez prosze szefa ale wiecie jak jest...:(:(:([/quote] Wiemy jak jest, ja od 11 lat nie miałem urlopu. Wiesz co, moje dzieciaki aż się rwią aby zobaczyć to schronisko, o którym tata pisze. Sugeruję, że chcielibyśmy przyjechać do Orzechowców, oczywiście wtedy gdy Wy tam będziecie. Quote
SZPiLKA23 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ja tez lubie jak sa Rzeszowianki bo jak jestem sama to nie jest to samo mniej moge i to boli...;) Moze przy okazji wystawy sie umówimy na jakis termin odwiedzin Orzechowcow, tylko u mnie tak jak pisałam wszystko zmienia sie w ciagu 10 min :-/ Quote
troglodytes Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ciekaw jestem jak wypadnie, w takim razie, rozpoznanie na wystawie ? Ja to duży, gruby, łysy facet z trzema haszczakami :evil_lol: Psy, oczywiście, będzie wystawiać żona, która ma 100% większego świra na punkcie psów i dlatego nie udziela się na Dogo. Nie ma czasu. Za to ja kocham . I nie tylko..... Quote
Recommended Posts