Jump to content
Dogomania

Pogryziona Mamba, koczowała na dziko w schronie, nikt o niej nie wiedział!ma dom

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, jesli to głupie pytanie, bo nigdy w Orzechowcach nie byłam, - czy tam w ogóle jest jakaś ewidencja psów i czy jak mambę znalazłyscie do ona do tej ewidencji trafiła? Czy ona tak luzem tylko biegała? Pytam, bo sama namawiałam mojego chłopa, bardzo chciałam ją wziać, tylko mamy już psy i nie bardzo mamy warunki, serce pęka.:placz:

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']Mamba zwierze magiczne
choć życie ma tragiczne:-(
pojawia się i znika:roll:
a na dogo panika:crazyeye:[/quote]

Gdzie sie podziewałas ... tesknilismy ;)

Mamba pewnie wbita w bude boi sie drgnac:(

Posted

[quote name='albiemu']własnie rozmawiam z dziewczyną z Krakowa, która chciała wziąć Mambę do DT - tylko pytanie czy jest kogo zabrać??? MAMBA :( KURCZE!!!! GDZIE JESTEŚ??[/quote]
Taka szansa!!!Nie może się zmarnować:shake: - Mambulka-znajdź się!

Posted

Kiedy ktoś z Was będzie w Orzechowcach??? Bo chyba dopiero wtedy dowiemy się czy Mamba się znalazła. Tylko czy jej się nic nie stało, no i te mrozy co były parę dni temu. :sad:

Posted

Ja postaram sie byc w tym tygodniu podkresam postaram sie bo z moimi pracodawcami nic nigdy nie wiadomo :( juz nie raz deklarowłam ze pojade, a przez nich nie moglam... :-/ Jezeli bede to napewno sprawdze co z Mamba...

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ja postaram sie byc w tym tygodniu podkresam postaram sie bo z moimi pracodawcami nic nigdy nie wiadomo :( juz nie raz deklarowłam ze pojade, a przez nich nie moglam... :-/ Jezeli bede to napewno sprawdze co z Mamba...[/quote]
Bardzo prosimy :-(

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ja tez prosze szefa ale wiecie jak jest...:(:(:([/quote]
Wiemy jak jest, ja od 11 lat nie miałem urlopu.
Wiesz co, moje dzieciaki aż się rwią aby zobaczyć to schronisko, o którym tata pisze. Sugeruję, że chcielibyśmy przyjechać do Orzechowców, oczywiście wtedy gdy Wy tam będziecie.

Posted

Ja tez lubie jak sa Rzeszowianki bo jak jestem sama to nie jest to samo mniej moge i to boli...;) Moze przy okazji wystawy sie umówimy na jakis termin odwiedzin Orzechowcow, tylko u mnie tak jak pisałam wszystko zmienia sie w ciagu 10 min :-/

Posted

Ciekaw jestem jak wypadnie, w takim razie, rozpoznanie na wystawie ?
Ja to duży, gruby, łysy facet z trzema haszczakami :evil_lol:
Psy, oczywiście, będzie wystawiać żona, która ma 100% większego świra na punkcie psów i dlatego nie udziela się na Dogo. Nie ma czasu. Za to ja kocham . I nie tylko.....