Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='moana']A ma allegro? Jak nie, to zrobie :)[/quote]
moano złota, przejrzałam wszystko i ona nic nie ma :-o
allegro robiła Patia, ale już wygasło, ogłoszenia robiła Aga-ta, ale też już wygasły lub zaginęły w morzu zwierzowych bied...
ma tylko plakaty... musimy porozwieszać...
więc jakbyśmy mogły prosić o allegro :oops::oops::oops: z jakimś łzawym chwytem w tytule :loveu:

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam jej foty z tymczasu do Fizi, tylko wyslijcie jej wiad, że ma na mailu, ja nie mam chwilki jednej, moja zosia choruje dziś bardzo, ledwo chodzi

Posted

[quote name='AgaG']Wysłałam jej foty z tymczasu do Fizi, tylko wyslijcie jej wiad, że ma na mailu, ja nie mam chwilki jednej, moja zosia choruje dziś bardzo, ledwo chodzi[/quote]
Aga, foty są już dawno wstawione... :)

Posted

[COLOR=DarkGreen]Wyróżniona aukcja Roksy:
[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=337793069"][B]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=337793069[/B][/URL]

Proszę o ewentualne sugestie co do zmian.[/COLOR]

Posted

moana napisał(a):
Ojoj, Roksa juz ma allegrowego obserwatora... :roll:

Mam nadzieje, ze ktoś się zlituje. Im dłużej jest u Pani Oli tym dla niej gorzej. Pokocha Panią Olę swoim wielkim, starym, psim sercem... i będzie klops.

Posted

moana napisał(a):
Roksa....
Nikt nie dzwonil z Allegro? :roll:

moana ja Cię normalnie... :iloveyou:
Jest światełko!!! Dzwoniła do mnie przefajna Pani z Wieliczki, na allegro zobaczyła Roksunie i dzwoniła o wszytsko wypytać. Ma dwie świnki morskie, więc Roksa miałaby koleżanki :)
Ma się jeszcze odezwać, ma na oku jeszcze jednego psiaka... Zależy jej na tym, żeby psiak był duży i łagodny... Roksa jak ulał :)
Ma się jeszcze odezwać. Ale jest nadzieja... :cool3:

Posted

Jagienka napisał(a):
moana ja Cię normalnie... :iloveyou:
Jest światełko!!! Dzwoniła do mnie przefajna Pani z Wieliczki, na allegro zobaczyła Roksunie i dzwoniła o wszytsko wypytać. Ma dwie świnki morskie, więc Roksa miałaby koleżanki :)
Ma się jeszcze odezwać, ma na oku jeszcze jednego psiaka... Zależy jej na tym, żeby psiak był duży i łagodny... Roksa jak ulał :)
Ma się jeszcze odezwać. Ale jest nadzieja... :cool3:

:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Jeejku, i co i co??

Posted

Pani Wioletta, została poinformowana przez mnie, ze ma szanse Rokse "na żywo" zobaczyć i tyle. Więcej się nie odezwała. Za to do kundla było bardzo mało tel i Roksa świeciła triumfy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Były dwa telefony. Wnuczka z babcią i małżeństwo z Bochni. Z Panem z Bochni rozmawiałam osobiście, ludzie bardzo ciepli i maja swojego schroniskowca z padaczką. Martwili się, że Roksa może na jego chorobe źle reagować, ale tak się składa, że w stadzie Pani Oli jest Bodzio z padaczką i Roksa była ostatnio przy ataku nawet.
Pani Ola ma wybrać do kogo i we wtorek najprawdopodobniej jak nikt się nie rozmyśli Roksa ma szanse na własną reszte swojego życia...
Kciuki za wszystkie strony potrzebne nadal...

Posted

Jejku, no to trzymam kciuki z calych sil!

A to, że Roksa tak się podobała w programie w ogóle mnie nie dziwi! Pięknie się zaprezentowała, a dodatkowo Pani Ola pięknie o niej mówiła. No ja się wzruszyłam... :oops:

Posted

Roksunia została w nowym domu :multi:. Jeszcze na wszelki wypadek nie zmieniam tytułu :oops:
Cioteczki, jaką Roksa ma wille :crazyeye: jaki ogród piękny i duży :crazyeye: jakich ludzi wspaniałych do kochania :crazyeye: Ma również kolegę Moresa (jak dobrze zapamietałam imie) w skrócie Miś ;) 5-latka również ze schroniska.
Roksunia oczywiście jak to zawsze ona wylekniona, ale obeszła sobie domek, napiła się, zrobiła sii w ogrodzie :cool3: I co Nas z Panią Olą zaskoczyło. Podeszła medrając ogonem do swojej nowej Pani :loveu::loveu::loveu: Potem jakby się zreflektowała, ze przeciez jest dumnym psem, i nie może tak od razu za pierwszym razem... :evil_lol: Pan z nią obchodził domek na smyczy dookoła... kotki z bezpiecznej odległości obserwowały nowego lokatora :lol: No (tfu tfu) sielanka. Pani przez najbliższy czas będzie w domu żeby się "maleńką" zająć.

Pani Ola ma zdjęcia, jak będzie mieć chwilkę to prześle i sami zobaczycie :loveu:

Dziękuje raz jeszcze wszystkim którzy przyczynili się do tego dobra i godnej starości dla Roksy.
Amicusom (istniejącym i działającym)
Pani Iwonie i Panu Tomkowi
AdzeG
i przede wszystkim Pani Oli i nowym właścicielom :loveu:

ROKSA MA DOM!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

No jacieeee, ale wiesci cudowne!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Jagienka, i Tobie dzieki! Ty ja przeciez wypatrzylas i szukalas wytrwale domu! :Rose:

Posted

Pani Ola ma kontakt z domem. Na pewno będzie dzwonić dzisiaj i mam nadzieje, że da znać co i jak. Napisałam Państwu również adres dogomani, a ża mają internet w domu, może się zalogują.

Posted

Roksa jest aniołkiem w nowym domu :loveu::loveu::loveu::loveu:
Przespała cała noc, w przeciwieństwie do Państwa :)
Jest przegrzeczna, rano poszła na spacer z Panem dookoła domku na smyczy i jak wróciła to szybko pobiegła do sypialni, połozyła sie przy lóżku obok Pani i poszła spać dalej...
Nasze serce najsłodsze :loveu: